9 nov. 2008

Elena Udrea: gogonele electorale



Gogonelele Elenei Udrea
Vezi mai multe video din Blog »
Prezenta azi in redactia Cotidianului, dar si in studiourile Realitatea TV la emisiunea lui Mihai Tatulici, Elena Udrea a tinut sa mentioneze ca la propunerea unui cetatean din parcul Moghioros va initia o lege. Asta daca va ajunge in Parlament. Citez de pe site-ul Realitatea TV: "Parlamentarii ar putea fi revocaţi din funcţie de cetăţeni. Asta dacă iniţiativa legislativă a Elenei Udrea, în acest sens, va obţine votul viitorilor senatori şi deputaţi. Udrea pregăteşte un proiect de lege prin care să permită alegătorilor să-i revoce din funcţie pe parlamentarii care, după ce au fost votaţi, îşi uită promisiunile."
E posibil ca cetateanul din parcul Moghioros sa fi fost Sever Voinescu travestit? Pentru ca si el pe data de 13 octombrie scria in sensul asta:
"Mai mult, voi promova o lege care să acorde cetăţenilor dintr-un colegiu dreptul de a revoca pe parlamentarul pe care l-au ales, dacă nu se mai simt reprezentaţi de acesta sau dacă, prin conduita sa, parlamentarul nu le face cinste. E nedrept ca parlamentarul care trebuie să lucreze zi de zi în slujba alegătorilor săi să poată fi tras la răspundere doar o dată la patru ani. În acest fel, parlamentarul va şti că trebuie să stea mereu aproape de dumneavoastră, să vă asculte şi să voteze în Parlament în conformitate cu interesele dumneavoastră." Ce sa inteleg? Ca doamna Udrea se calca pe bombeu cu Sever Voinescu? Ca Duduia i-a furat initiativa? Ca s-au dat teme populiste de la partid si fiecare a apucat ce a putut pentru a introduce in programul electoral? Trec peste acest proiect nerealizabil. Nerealizabil si doar pentru simplul fapt ca deputatii si senatorii ajunsi in Parlament nu ar vota o lege cu care sa se faulteze singuri. Imi aduc insa aminte de o alta promisiune a Elenei Udrea:
construirea unui spital in sectorul 6. Surpriza: si aceasta initiativa e ..."imprumutata". De la cine? De la contracandidatul Duduii, doctorul Paveliu (candidat independent - fost pedelist, despre care am scris aici). Ia uitati ce prevede doctorul in programul lui: "Voi milita activ pentru ca doua din cele mai generoase proiecte sociale sa devina realitate: construirea in sectorul 6, in zona Politehnicii, a unui spital universitar cu sprijinul Universitatii “Titu Maiorescu”, unde sunt cadru didactic (...)"
Bineinteles ca propunerea si proiectul sunt specifice competentei doctorului Paveliu, domeniului medical, cu care Duduia nu are absolut nicio legatura. Insa in filmulet, dupa cum probabil ati vazut, tot ea, cu un tupeu fantastic, acuza faptul ca "proiectele ei" ar putea sa fie furate daca le expune pe site.
Ce mai promite Duduia? (Era sa scriu "ce mai duduie Duduia")
Metrou in Drumul Taberei. Nu cred ca trebuie sa mai explic ca nu va avea nici cea mai mica putere sa ofere cetatenilor asa ceva. Dar, in fine, totul e sa promiti...Si sa fii hotul care striga "Hotii!". Ar trebui insa sa fie si fraieri sa o creada. Si sa-i inghita gogonelele.
PS - despre aberatiile blondei cititi si la MoshCalifar. As mai completa doar cu un amanunt: Cotidianul a tinut azi pe site o postare in care invita cititorii sa ii puna intrebari Duduii. 3 ore a stat acea invitatie pe site si nu s-a intamplat nimic. A, pardon, spre sfarsit cineva a intrebat-o cu ce e imbracata (culori, pantofi, geanta) si altcineva ce mananca de obicei. Un real interes fata de preferata presedintelui. PS2 - O alta mare gogonea electorala marca EU aici.

Update: Cititi va rog AICI sa vedeti pana unde poate merge nesimtita de Udrea cu marlania si cum acuza Cotidianul. Nu cumva vrea sa ii dea si in judecata dupa modelul Basescului?

6 comentarii:

Anonim spunea...

Chiar azi, pe blogul lui Patrasconiu, era elogiata initiativa lui Voinescu cu privire la revocarea parlamentarilor, in vreme ce la colegii de la Realitatea, initiativa ii apartinea... duduii.

Dar hotarati-va, fratilor, daca nici voi, colegii de la trust, nu cadeti de acord, ce sa mai priceapa sarmanu' popor?

Am pus intrebarea la Patrasconiu pe blog, dar nu s-a ostenit nimeni sa raspunda, erau prea ocupati cu laudatul candidatilor PDL :)

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Hehe! Ce sa zic? Ghinion pentru Sever! :))
Daca el nu s-a priceput sa nu-si treaca proiectele pe site (asa cum explica in filmulet Duduia) ca sa nu i se fure...
Acum, ce sa zic?..Ca s-o fi prins "cineva" sau "altcineva" in timp ce ea facea interviul la Coti ca proiectul e furat si...s-a vrut a se mai "salva" ceva din el si paternitatea lui?
Hehe! Tarziu!

Anonim spunea...

Asta nu a facut facultatea de drept! Asta sa ...biipp... prin sediul facultatii cu pricina! Aberatia cu garantarea imprumutului spune destul...
Asta poate sa posteze linistita! Sigur nu o sa ii fure ideea cretina cei de la psd.

Pacat ca timpeania nu doare!

Parerea lui io... Hic!

Unknown spunea...

Eu zic ca nu e cazul sa mai pui in discutie "inteligenta" persoanei in cauza! Daca si cei de la Cotidianul au luat-o la ochi e clar ca numai "presedintele Norvegiei" poate avea idei mai cretine!

Anonim spunea...

Nu am stiut ca Paveliu a plecat din PD-L. Era ca un cerber în apararea pedeleilor şi a lui Băsescu. Ce s-o fi întâmplat?

Lilick Auftakt spunea...

@Paul

Orice se poate spune ca a facut Duduia la viata ei, numai cu cartea sta cam prost. Ce sa-i faci? Nu poti sa sacrifici timpul dedicat shopping-ului sau unghiutelor...

@Ion

Ea se plange ca toata presa a luat-o la ochi. Dar asta....din invidie, course. :)

@Alandra

Cum n-ai stiut? Am postat aici. A fost scandal la vremea respectiva dar cred ca nu erai tu pe receptie. Desi omul era indreptatit sa ceara colegiul 25 deoarece locuieste in el si e cunoscut in zona, partidul a preferat sa o lase pe Udrea sa aleaga (era la un moment dat nehotarata intre 24 si 25). Si-a ales 25. Apoi, cand el a reactionat, a fost dat afara cu un bobarnac. Asa ca acum candideaza ca independent.