2 iun. 2009

Basescu a confirmat. Va fi implicat in alegerile din noiembrie














Intrebat in Israel daca vor fi in curand alegeri in Romania, Traian Basescu a raspuns: "Da, pe 7 iunie, dar eu nu sunt implicat. Mai tarziu, in noiembrie, DA."
Bineinteles ca lucrul asta era clar, dar acum sper sa nu mai spuna ca atunci cand merge in fiecare satuc din tara asta unde aude ca e un eveniment, nu isi face campanie electorala.

27 de comentarii:

atreides spunea...

Da, faptul ca basescu va candida este un TRUism, hehehe!

Lilick Auftakt spunea...

@atreides

Ce a facut in 2004 e nimic fata de cat face si, mai ales, cat VA face anul asta Candidatul Kitsch!

mihai4 spunea...

Mai pofteste la o tura lighioana.Sper sa scapam de el caci 10 ani cu un nebun pe cap e excesiv de mult pentru creierasii mei.

mihai4 spunea...

Sa vedeti ce tumbe o sa faca.Are circu-n sange cheliosu.Va debita si va spurca pe toata lumea.Inca nu sa gasit nimeni care sa-l umileasca cu adevarat.Ma refer sa ii arunce cineva pe cap o galeata rahat sau ceva de genul.Asta pentru ca tot vorbea el despre politica romaneasca citez:,,ca e ca o zoaie pe un geam''.Asa se vede.Spunea zoitorul sef acum vreun an de zile.

Pro DOC spunea...

Uf, m-am linistit! Ne-a tinut asa intr-un suspans... de nici somnul nu ma mai lua.

Eu cred ca numai oamenii muncii de la orase si sate l-au convins sa continue sa exorcizaze criza. Abia astept sa vad cu ce fel de ilice, panase, cocosi de Hurez si miorite bucalaie o va mai aborda!

Noroc ca a ispravit cu coruptia, astfel incat are tot timpul sa se bata cu criza!

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai4

Stai linistit. Iti garantez! :)


@Pro Doc

Ei, coruptie. S-a terminat cu ea. Acum altele sunt problemele tarii: tunsul oilor, recordurile mondiale... :))

Chat Noir spunea...

Patru poze ... trei pălării. Avem deja un hat-trick. Scamatoru' tot scamator.

[D][S][N] spunea...

Nicio stire, de fapt !

hendrix spunea...

Circul va continua pe tema candidaturii lui ba-secu! Vorbele spuse acolo vor avea o alta interpretare, cum ca se va implica dar nu neaparat ca si candidat al pedeleprelor! In definitiv, nu a spus explicit ca va candida! Suspansul va ramane pentru bobor, el urmand sa ne asigure ca se lupta cu crizaaaaa! Cu o criza de nervi, evident, vazand cum stau sondajele reale, nu cele confectionate de baietii de la insomar! Ha ha ha ha ha ha (hahait basescian)!

dramoleta spunea...

Sa-si faca acolo campania .Intr-un kibutz :)

Lucia Verona spunea...

Nimic surprinzător.

Ramstein spunea...

Nu stiu, dar baietii veseli din Hamas tocmai acum s-au gandit sa ia o pauza?!

Jivina Comedie spunea...

Sa nu faca precum in "Petrica si lupul" si sa ne anunte la toamna plangand ca, pana la urma, este de inlocuit la candidatura. ha ?

Petru Avram spunea...

Mă bucur-obor. Îi faceţi campanie cumva? Ca să ştiu ce muniţie-mi pun data viitoare când intru.

Toată tevatura asta generează potenţial electoral, ce în mod sigur va fi fructificat într-un fel sau într-altul. Cel mai deştept ar fi ca, la a o strigare oarecare (să zicem un discurs de-al lui Antonescu sau Geoană, că am înţeles că Radu Duda e condamnat la singurătate pentru bine lichelelor) să strecuraţi informaţii de-astea.

În faţa manipulării nu vii cu civilizaţie, ci cu manipulare. Credeţi-mă manipularea merge foarte departe, până la a distruge personalităţi care eventual ar aduce beneficii adversarilor PD-L, cazuri care nu se prea văd, şi astea se fac în timp ce îţi ocupi timpul cu ce a zis sau nu Băsescu.

Odată ce aduci argumente că nu e bun, nu mai are sens să preiei din presă toată intoxicaţia - de aia-i zice intoxicaţie pentru că-ţi face ţie rău. Trebuie să îi dau dreptate domnului Bogdan Teodorescu, fa felul în care ducem acum campania împotriva lui Băsescu nu există şanse de izbândă, şi nu pentru că ar fi Băsescu foatre bun, sau geniu politic, cum s-a inoculat deseori, sau pentru că e invincibil cum repetă aparatul lui de campanie (aka pupincurişti) - nu e invincibil doar că noi nu reuşim să-i dejucăm planurile. Munca asta nu ar trebui făcută de PNL, cu tot respectul, pentru că astfel mesajul se diluează şi îşi pierde valoarea şi sensul (a se vedea câtă populaţie mai e atrasă de sintagma "reforma clasei politice" odată ce ea a fost acaparată de politic).

A se lua ca sfat nu ca reproş ce am scris mai sus.

Lilick Auftakt spunea...

@Chat

Gaseam si cu mai multe palarii daca ma straduiam. :)
@DSN :)
@Hendrix

Sondajele de la Insomar sunt confectionate mai nou in functie de ofertele lui Geoana. Se pare ca Geoana nu i-a oferit destul lui SOV (inca) ca ii tot tine la misto partidul cot la cot cu pedeleprele.

@Dramo

Isi face si acolo... :)

@Lucia

Da.

@Ramstein

I-a vrajit Duduia... :))

@Jivina Comedie

Vai, ce o sa plangem... :)

@Petru Avram

Logica distorsionata. Unde-i fac campanie lui Basescu? Cumva nu trebuie sa mai scriu un cuvant de el de frica ca ii fa campanie? Dar nu numai asta e ciudat. Ci ca ii lasi un mesaj PNL-ului. Eu sunt blogger. Nici politician, nici ziarist.
Ii dai dreptate lui Bogdan Teodorescu, si afla ca si eu ii dau mereu... Sunt foarte de acord cu tot ce spune. Insa in fieare emisiune el vorbeste aproape numai de Basescu. Deci? Daca el o face eu nu pot pe un blog?

bagatare si punct ro spunea...

bine ca macar a clarificat odata, desi sunt sigur ca nu isi propunea sa nu candideze, ca doar "baietii destepti" au bagat banul la greu si vor "returul".

Lilick Auftakt spunea...

@bagatare

Pe aici o sa minta iar ca un nesimtit ce e...

Ramstein spunea...

@Lilick
Nu cred... stim, doar, cum sunt privite "duduile" de catre fundamentalisti. :)
Pur si simplu, avem ghinion: "hamas"-ii astia si-au gasit tocmai acum, cand frizerul e pe acolo, sa isi ia vacanta

Ionut spunea...

Si de ce e o stire? Ca si cum s-a turnat, nu? Nu stiu ... mi se pare o prostie din moment ce toti stiau ce se va intampla!

Petru Avram spunea...

@Lilick
Am răspuns deja înainte să întrebaţi. Eu unul nu-s atât de afectat de ceea ce faceţi dvs. doar remarcam un lucru.

simona_ionescu spunea...

Stirea e ca la noi a dat-o mereu dupa gard, cand a fost intrebat de candidatura, iar la evrei acasa a spus-o pe sleau. I-o fi fost rusine de Mossad! Ha-ha-ha-ha!

Lilick Auftakt spunea...

@Simona

Da, stirea e ca aici ii e frica sa spuna. Cred ca ai dreptate cu Mossadul. Hahaha!

Anonim spunea...

http://www.inpolitics.ro/articole/40824/i-a-b-gat-Dracul-coada-n-trustul-lui-V-ntu.html


basescu are motive de fericire...

GS spunea...

Doamne, frumos ii! Nu stiam ca faci colectie de poze cu actori celebrii?!

tony spunea...

Patapievici nu face o expozitie cu ICR-ul in Israel?

Lulutza spunea...

Cuuum? Actiunile astea culturale, cu tunsul oilor, probatul clopurilor, vizitele de lucru la gradinitele de copii etc sint aceeasi campanie electorala continua a lui Voda Basea? Eu credeam ca-i tot programul PD-l de adincire definitiva intr-o eterna criza economica, pe seama celor care le finanteaza huzurul.

Oricum, se vede cu ochiul liber ca la stat(u-n coor) si-n susanele nu este deloc criza! Atita vreme cit nu le inchidem noi, astia mai fraieri, robinetul, de buna voie sau siliti de imprejurari.

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Sper ca nu. Ca la cat e de idiot trimite niste baietei care sa isi bata joc de Menora si nu ne mai spala sute de ape de gura evreilor. :)

@Lulutza

Aceeasi campanie, da. Si ai observat ca dileala se transmite si ereditar. :)