2 iun. 2010

Ca sa nu mai fie discutii... Deci cine se impauna in campanie cu marirea pensiilor si a salariilor?

14 comentarii:

Marius Filimon spunea...

Portocalii sunt cei mai ipocriti politicieni care i-a vazut Romania. De cativa ani ma mir cum pot sa minta cu atata dezinvoltura. Am ajuns sa nu ma mai uimeasca nimic din ce fac.

Anonim spunea...

Ptiu! Piei, drace!
Let's fuck the bastard! Now!

codeus spunea...

Buna dimineata Lilick

Unknown spunea...

Cum e mișcarea Mozart? Există un grup, reguli, sau facem ce ne taoe capul? Oricum, ca un bătrîn mozartian, mă alătur cu entuziasm juvenil!

Lilick Auftakt spunea...

Doamna Petre,

Vor organiza si actiuni. Am auzit ceva despre o Caravana Mozart prin Bucuresti. Va tin la curent. :)

Lilick Auftakt spunea...

http://copiiiluimozart.wordpress.com/alege%C8%9Bi-mozart/

Shadow spunea...

Dar nitel de Verdi e posibil? Nu de alta dar e facil si usor si el ca istorii si muzicalitate pt copii.

Intreb si eu nu dau cu parul. Celeste Aida :-).

Silvy spunea...

N-ar fi nici prima,nici ultima oara.. Parte din vina o avem si noi.

codeus spunea...

Buna dimineata Lilick, astazi ma ...intorc )))

Lilick Auftakt spunea...

'Neata! Drumm bun inapoi, Cody! :))

Mihai Pop spunea...

Nu e minciuna, e manipulare.

Pai nu e adevart ca in mandatul lui basescu sau intamplat alea? dar al cui? al lui constantinescu? sigur a nu i se datoreaza lui basescu toate alea, asta e adevarat.

Lilick Auftakt spunea...

Mai baiatule, pai crezi tu ca eu am spus ca nu s-au intamplat pe mandatul lui? Mai, esti mic, dar portocaliu de mic. Adica japita. Revino-ti pana nu va fi foarte tarziu. Partidul tau se duce... si tu ramai asa. O sa te scuipe lumea. Javra Basescu se impauna cu aceste REALIZARI. Electoral. Si acum le critica. Ai inteles acum? Ei, ai inteles tu, dar te faci ca nu.

Mihai Pop spunea...

Eu doar spun ca el nu minte. El manipuleaza. Pentru asta tu nu il votezi. AM inteles. Nici mie nu-mi place. Dar ti-am zis ca nu am alternativa si nu iti explic acum de ce. Nu te mai enerva pe mine. Eu ti-am zis ca basescu nu minte, pe filmuletzul tau.

Plsu ca se adauga la nsite comentarii de acest gen de la prietenii tai din clubul bloggerilor liberali: Marius filimon: "Portocalii sunt cei mai ipocriti politicieni care i-a vazut Romania. De cativa ani ma mir cum pot sa minta cu atata dezinvoltura. Am ajuns sa nu ma mai uimeasca nimic din ce fac." unde e minciuna cu dezinvoltura?

Lilick Auftakt spunea...

Mai, Mihai, pe voi nu va deranjeaza minciunile si manipularile astea. Pe noi da. E o diferenta mare intre noi si voi. Pe un om normal diferenta asta intre ce sugera Basescu in campanie, ca are un merit in marirea pensiilor si a salariilor, si ce zice acum, ca liberalii sunt VINOVATI de aceasta crestere, il socheaza. Eu nu stiu alt politician, in afara de Iliescu in anii '90, sa fii mintit asa de rau ca Basescu.