19 iun. 2010

Mai razi, Paiata!

"Razi, Paiata!", a spus intr-un moment de inspiratie Lucia Verona, referindu-se la cel ce ne e presedinte. "Mai razi si azi...", as completa eu, cu gandul la timpurile prin care trecem.

I-a mers destul cu hahaitul… Cand omul, venit de la serviciu, isi turna mai intai o bere, apoi dadea drumul la tv si hahaia la nesfarsit. Cu mascariciul.

Ei, da. Erau zilele cand romanul isi renova casa. Cand isi cumpara o masina. Noua. Sau poate cand isi planifica vacantele peste hotare si punea ban peste ban pentru viitorul copilului... Sa tot razi, nu?

De fapt, trebuie sa o spunem, guvernarea liberala l-a ajutat intr-un fel pe Basescu sa reziste. Sa se impauneze in campanie ca el a marit pensiile. Ca in mandatul lui a facut si-a dres... Sfanta demagogie!

Azi, hahaitul a disparut. Cu tot cu figura nelipsita pana mai ieri de pe micile ecrane. Si-a disparut si din casele romanilor... Rasul.

Razi, Paiata! Mai razi si-acum… Cand Colombina zace moarta in cotet. As vrea sa bat din palme si sa-ti aud iar rasul. Gajait, sinistru, vulgar… Hai, razi! Am chef sa te aplaud.



Luciano Pavarotti - Aria "Vesti la giubba" din opera Pagliacci de Ruggero Leoncavallo.

5 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Mişto! Colombina moartă-n coteţ! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Anonim spunea...

Ce dubioasa e alaturarea coloanei sonore cu cea video...

Lilick Auftakt spunea...

Bineinteles, fetei lui nu ii poti asocia alteva decat manele... Nu?

Pro DOC spunea...

Su-per-bi-sim! :))

You made my evening.

Lilick Auftakt spunea...

@Pro Doc

Haha! :) Se pare ca si Tariceanu a vrut sa fie azi sadic cu Basescu: http://www.ziare.com/tariceanu/emil-boc/tariceanu-daca-o-sa-mai-fiu-premier-majorez-iar-salariile-si-pensiile-1022992

:D