25 iun. 2010

Preda, Lazaroiu si Voinescu despre PDL

- "Când am exprimat puncte de vedere în care sunt opinii despre felul în care este amenajată relaţia dintre partidul în care am intrat şi lumea românească am primit reproşuri sau aplauze. Deşi am cerut să instituţionalizăm dialogul, mi-a fost reproşată dorinţa de a construi o hartă a opiniilor pe chestiuni foarte interesante. (...). De câte ori sunt în dezacord cu o opinie care, de altfel, este exprimată ulterior, mi se reproşează acest lucru", a comentat europarlamentarul.
El a concluzionat că experienţa sa este una "dramatică", în condiţiile în care patru zile pe săptămână (n.r. când lucrează la PE) este liber să se exprime, iar în celelalte trei zile, (când revine în ţară, n.r.) are parte de "cenzurarea opiniei"
- Cristian Preda .

- "Am observat starea asta de panică. Într-un anume moment, s-a văzut că nu există niciun liant în partid, decât dorinţa de a rămâne la putere. Nu am văzut valori, nu am văzut doctrină, nu am văzut … credem noi, toţi credem în asta şi atunci aşa trebuie făcut. Aici mai e de lucru la PDL" - Sebastian Lazaroiu.

- "Discursul domnului Preda mă pune într-o situaţie stânjenitoare, pentru că, partidul descris de el nu este unul din care aş vrea să fac parte. Dar realitatea e cu mult mai vastă" Sever Voinescu.

A propos, ce mai spun sondajele? PDL mai exista? Mai are macar 10 procente... acolo? S-a dat cumva ordin de sus, ca in bancul ala cu tiganii: "decat sa il spalati, omorati-l repede si faceti altul"?

19 comentarii:

radu spunea...

@Lilick, nu te pripi. Mie mi se pare ca opiniile acestor telectuali prezidentiali fac sistem cu indicatiile transmise la Sanagov de Basescu si amplificate de Udrea, inclusiv pe blogul ei: "redeschideti partidul spre societatea civila". Care societate civila, ne spune coana Nutzi, l-ar fi inspirat pe Ba-secu si in chestiunea uninoominalului si in cea a unicameralului. Anturajul, deh...
Baietii mimeaza critica dar, de fapt, ei executa zelor ordinele sefului privind necesitatea schimbarii la fata.

Lilick Auftakt spunea...

@Radu

Pai crezi ca eu ii banuiesc de altceva? :)) Numai ca din PDL-ul asta de acum chiar nu mai au ce alege. Cine e nebun sa li se mai alature pe fata?

Anonim spunea...

Nu am cum sa ii contrazic.

Lulutza spunea...

Discuta si ei discutii, ca baietii, la campionatul mondial de fotbal? Totusi, ce cauta in ciorba asta trista si coclita Lazaroiu ala? Parca nu am auzit sa fie membru pdl... Nici seful lui, de altfel! :D

Lulutza spunea...

La urma urmei, nu au decit toti pedeii sa fie fuzionati prin absorbtie de viitorul partid al lui Dan ZeroTV Diaconescu! Ca alt partid nu cred sa-i mai primeasca...

Lilick Auftakt spunea...

@Alex,

Sigur. Ii invitam la club? :D

@Lulutza, te pomenesti ca a murit PDL si din cenusa lui s-a nascut azi Partidul Poporului Otevist, sau cum i-o zice partidului lui DD :)))))))

Lilick Auftakt spunea...

Cu alte cuvinte: PDL a murit. Traiasca Partidul Poporului! :)))

Draghi spunea...

Sunt curios cati dintre PDL-achei s-au prins ca sunt doar masa de manevra a unor securisti jmecheri (care lucra pentru mai multi stapani)? Cat timp aveau un ciolan de ros, cred ca era mai suportabil, dar acum cand risca sa fi linsati pe strada... cam nasol.

De la domnul Cristian Preda as fi vrut insa sa aflu altceva. Si anume daca l-a votat pe Laszlo Tökes pentru functia de vicepresedinte a Paralmentului European. In caz ca da, ii doresc sa aiba in continuare parte doar de respectul colegilor lui de acolo.

Crăciun Florin spunea...

Nu, serios, când îi chemăm la club ? Ar fi interesantă o discuție cu ei. De exemplu, mă interesează să aflu în ce constă „proiectul Băsescu”, cel care îi ține încă legați de PD-L. Cât timp mai are Băsescu pentru a începe proiectul și când presupun ei că acesta va fi finalizat. Ar fi o discuție tare aprinsă.

Anonim spunea...

@ Lilick, Cepeca: o invitatie pot sa o fac. :)

Lilick Auftakt spunea...

@Florin, Alex,

Eu nu a vrea sa vorbesc decat cu Preda. Cu restul nu are rost.

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi, chestia asta cu votul, daca a votat si cum, poti afla de pe site-ul Parlmentului.

Crăciun Florin spunea...

Lilick, Alex ... fie doar Preda. Alex, eleganța ne obligă !

Plano10 spunea...

Cei trei plus Macovei vor prelua, la un moment dat, conducerea PD-L, daca acesta va mai misca prin sondaje, sau vor conduce o structura de partid inlocuitoare a PDL.

Lilick Auftakt spunea...

@Plano

Probabil. Dar Lazaroiu nu e membru... Probabil Baconschi care va fi inregimentat cu acte...

radu spunea...

Tocmai de-asta o intalnire cu ei ar fi, politic, utila. Sa stim cine sunt si ce vor :)
Pentru a-i putea contracara mai usor (n-am gasit alta rima).

zincabeiu spunea...

Dar Fota? Unde-i Fota? El nu are nimic de spus?

Anonim spunea...

Băsescului: No offence mister president: închide ochii şi deschide larg hăhăind guriţa…
http://sfinx777.wordpress.com/2010/06/27/no-offence-mister-president-inchide-ochii-si-deschide-larg-hahaind-gurita/

Aducere aminte, musai :

* … cum e al nostru comandant suprem. Un Basescu care vorbeste despre Armata NATO, nu stie ce misiuni au baietii nostri acolo si nu a auzit pana acum ca 31 Aprilie nu exista in calendar. Mai mult avem un presedinte cu probleme mari. Summit-ul i-a iesit foarte bine si il laud pentru asta…. dar cum ramane cu suptul ca acum sunt mai multi licurici. O sa il cam doara falcile pentru ca trebuie sa presteze si in Vest si in Est. Oricum o face cu pasiune. E si obisnuit deja. Asa ca daca a mai aparut un mega licurici nici nu mai conteaza…. închide ochii şi deschide larg hăhăind guriţa.
No offence mister president…don’t try AGAIN to destroy me ….this time i will call the russians and i will become also a big Lampyris noctiluca… *
( Mile )

Shadow spunea...

copii :-)

Praful in ochi va spune ceva?
Se pregateste "noul partid prezidential". Partidul "societatii tzivile" prezidentiale.