1 iun. 2010

Seful Cancelariei Prezidentiale - Pledoarie pentru incompetenta!


Cel mai mult mi-a placut, din articolul scris de Catalin Avramescu, acest fragment:

"În numeroase meserii tot ce trebuie să faci este să te înţelegi la salariu, după care îţi tragi un şorţ pe cap şi începi."

Curajoasa declaratie... Avand in vedere ca vine de la un om care, acum doi ani, intr-o emisiune la Realitatea TV, declara mandru ca nu stie sa plateasca nicio factura la utilitati, de aceasta corvoada ocupandu-se fratele lui. Posibil insa ca anii petrecuti la Cotroceni sa-l fi schimbat. Cat poate fi de greu sa-ti tragi sortul pe cap, si sa te-apuci in fiecare dimineata sa-i lingi pantofii stapanului?

10 comentarii:

Flavius spunea...

servus...
ceea ce remarc de la un timp e ca "toti acestia" spun prostii tot mai mari, tot mai multe, cu voiosie chiar, cu nesimtire fiind foarte siguri ca nimeni si nimic nu-i poate ajunge...

toate cele bune, Lilick!...

Lilick Auftakt spunea...

@Flavius

Pai nu stiu... Unii inca se bazeaza pe Basescu. Nu se gandesc ca El Comandante nu mai poate sa mai mearga pe strada decat deghizat. Si chiar si deghizat, cu zeci de SPP-isti ascunsi prin multime. Cei care au inteles insa sa nu se mai bazeze pe Basescu reactioneaza isteric (cum am aratat in postarea precedenta). Oricum, sa ajungi sa faci elogiul incompetentei, asta pentru ca guvernul Basescu e incompetent, e prea mult. :)))

Toate cele bune si tie! :)

agaX spunea...

imaginea cu sortul lui avramescu ma duce cu gindul la la poalele udrei. :)

o fi greu, cine stie ... ca vad ca sint scumpi ca dracu.

Crăciun Florin spunea...

Individul este unul dintre cei care au reușit. A urcat dincolo, cu mult, peste nivelul lui de competență. Practic își descrie propria evoluție.

www.pelin.com spunea...

Lilick, :) :) :),NU TREBUIE SA-L BAGI IN SEAMA PE PSIHOPATUL DE CATALIN AVRAMESCU,CARE SE CREDE "CANIBAL" si FILOZOFIA LUI SE BAZEAZA PE RASA SUPERIOARA,ESTE IDEOLOGUL STRATEGIC A BASESCULUI,DUPA CE A FOST ANGAJAT LA COTROCENI,DATORITA LUI LIICEANU &PUPINCURISTII "INTELECTUALI A LUI BASESCU CAND S-AU INTILNIT LA NEPTUN,CAND BASESCU A TRIMIS AVIONUL PREZIDENTIAL DUPA EI,ACOLO AU FACUT PLANUL IMPOTRIVA ROMANIEI DE A O VINDE :(

Andrei Pop spunea...

Asta era la Gadea in emisiune si se admira in monitor. Ii place de el la tv. Nu l-am mai vazut de atunci. Clasa politica aleasa e oglinda societatii care a aleso.

@agaX
ce imagini oribile. nu vreau sa stiu care sunt fanteziile basexului care zicea ca unu din 5 romani sunt homosexuali (daca tin bine minte).

titi spunea...

poate se referea la un sort masonic...

Dramoleta spunea...

Mai traieste canibalul? Nu i-a mai dat Base voie pe sticla, i-a pus sortul in cap :))

Adrian Stoica spunea...

Pantofii? Da ... d-aia are asta buzele asa maronii.
Da' cu firu' de par ce-i?

Anonim spunea...

Legat de ce ai scris pe blogul meu: se spune ca haina face pe om.