27 apr. 2010

Am investit in Basescu

... In carti cu Basescu adica. Stiu. N-am avut ce face. Ce ma sfatuiti sa fac cu ele? Sa le dau la maculatura? Poate iau un pret mai bun decat am dat pe ele (sunt grele)... Sa le tin? Poate vine o vreme, o perioada post-dictatura cand vor avea valoare. Sa le ofer prietenilor? Dusmanilor? Sa le las in toalete publice? Sa fac vreun alt... experiment? O idee, va rog.

25 de comentarii:

Daniel Mălăelea spunea...

Basescu scrie carti? Mai simplu... Basescu scrie? Aceasta chiar este o stire.

Micawber spunea...

Pai ideea e deja sugerata. Pastrati-le, poate peste cativa ani se vor vinde precum volumul acela gros despre Ceausescu, Omagiu. La urma urmei, dupa cata mizerie a adus Basescu, poate din cartile astea sa se poata scoate, mai tarziu, un profit cat de mic :)

codeus spunea...

dupa ce ca ai facut ..achizitia asta acum ne mai ceri si sfatul, io zic sa le dai foc in...piata publica

Lilick Auftakt spunea...

@Daniel

Eu nu l-am vazut sa scrie. Dar cu siguranta.. DIKTEAZA!

Lilick Auftakt spunea...

@Micawber

Pai ma gandesc, dar ziceam sa ma sfatuiesc si cu voi. :)

Lilick Auftakt spunea...

@Codeus

Ca sa zic mai tarziu ca am fost dizidenta? Hihi!

codeus spunea...

pai nu esti si acum?!! )))

Matilda spunea...

Poate se va deschide, cîndva, un muzeu al dictatorilor care au bîntuit aceste meleaguri şi le vei dona cu bucurie !

Lilick Auftakt spunea...

Ah, am uitat ca sunt inscrisa in grupul Viitorilor Detinuti Politici. Ai dreptate.

Lilick Auftakt spunea...

@Matilda

Multumeesc! :)

Shadow spunea...

@Lilick

Cum "naiba" ai putut cumpara asemenea carti? Una e sa "votezi" pe unul la un moment dat si alta e sa cumperi carti cu si despre el cand stii din start care e nivelul sau intelectual. Meriti sa fii "detinuta si politic" acuma :-)

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow

Rasfoiesc in momentul asta. 1, e cu poze. 2, dialogul e bine pus in pagina: intrebarile lui Radu Moraru sunt cu bold/italic, raspunsurile sunt fara. Se citeste, deci, usor. Sunt sigura ca voi gasi multe enormitati doar rasfoind-o. :D

Anonim spunea...

RENASTEREA ROMANIEI

PRINTUL NICOLAE, VIITORUL REGE AL ROMANIEI

Romania este pe marginea prapastiei. Presa internationala vorbeste de un iminent colaps economic, social si rasial. Suntem numiti Tiganii Europei.
Un popor, cunoscut in intreaga lume prin omenie si simtul masurii, este asociat violentei si barbariei. Un popor avand o istorie si o cultura extraordinare isi pierde pe zi ce trece identitatea nationala, devenind usor de manipulat si mintit. Statuia lui Eminescu este daramata, iar limba romana, interzisa la centrele culturale din jurul lumii. Mahalaua se muta in centrul orasului. Maneaua cucereste Romania. Asistam la o situatie fara precedent, cand o natiune europeana, in loc sa se indrepte spre lumea civilizata, isi refuza geografia si destinul istoric. In aceasta fundatura a istoriei apare la orizont o sansa a destinului – Prabusirea regimului Basescu.Ascunderea armelor cautate de americani motivul pentru care sa declansat razboiul din IRAK pe teritoriul Romaniei a intrat in atentia Senatului SUA. Vor pierde painea nu numai Basescu ci si sute de participanti la aceasta misiune criminala si secreta.Sunt gata oricand sa particip la o emisiune al Antenei 3 pentru a prezenta documentele relevante.Sunt oricand gata sa vin in Romania si sa desvalui adevarul.
Golul politic va creia posibilitatea unui nou inceput a RENASTERII NATIONALE.
Monarhia reprezenta un inceput de drum si macar o speranta. Solutia cu primarul Sibiului a fost o ultima incercare pozitiva in aceasta directie . Dar dupa prabusirea acestui proiect nu se intrevede nimic la orizont cu exceptia revenirii la monarhia constitutionala. Criticii mei spun ca visez sau am nostalgii romantice. Daca cineva are o alta ideie de a scoate Romania din criza economica sociala si rasiala ( problema tiganilor) trebue ascultat cu atentie. Din punctul meu de vedere si sper si a altora monarhia reprezinta o necesitate.
 RENASTEREA ROMANIEI

NOUL REGE NICOLAE, este nascut in 1985 si este Varul Printului CHARLES si nepotul cel mai inantat in varsta a Majestatii Sale Mihai. El este descendent a Reginei Victoria si a monarhiilor Europene incluzand Tarii Rusiei. Pe linia maternala prin bunica, Printul Nicolae este deasemenea descendent al Printului Ieremia Movila, ctitorul manastiri moldovenesti.
Efortul de revenire la civilizatie este sprijinit de Casele Regale europene.
Romanii sunt inteligenti si au inceput sa inteleaga despre ce este vorba. Este ultima noastra sansa. La o rascruce a destinul trebue sa decidem daca continua destinul nostru european, sau devenim un fel de tara orientala.
In incheiere va dau o veste buna. Printul Nicolae ne spune tuturor celor care mai speram”Daca tara, romanii ma vor chema, sint pregatit sa raspund chemarii lor.”
“Sunt pregatit sa fiu Regele Romaniei”
Robert Horvath Cineast New York
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

Liviu Jicman spunea...

Eu am lansat chiar ieri un concurs pe blog cu premii in carti si bilete la teatru, desigur pentru cee mai interesante articole. Am putea face ceva similar, dar de genul zmeura de aur, adica sa fie premii negative :D

Anonim spunea...

Deci Basescu e ca opera lui Ceausescu, de colectie...
Ce lume bolnava!

Augustin Radescu spunea...

Eu am vazut cartea asta pe taraba. Relatii despre aceasta carte va poate da, daca vrea muschii lui,fostul jurnalist, actualmente cintaret prezidential Radu Moraru. N-am avut curaj sa ating aceasta carte (necum s-o mai si rasfoiesc), de teama ca trece cineva si ma vede.
Nu-i vorba, ca nici curiozitatea nu ma dadea afara din casa.
Banuiesc ca Moraru, in urma augustelor vizite pe care le-a primit la sediul sau din Calea Victoriei, s-a simtit, dintr-o data, cumplit de inteleptit. Si a vrut sa imparta cu noi aceasta stare de gratie. Nu mai vorbesc de minunatul prilej de a-si manifesta vibrantul sau omagiu, profundul atasament, netarmurita admiratie si patosul inflacarat, toate ispirate de marele, dar ce zic eu, uriasul, dar ce vorbesc, incomensurabilul om politic si de stat roman, european, mondial si galactic cu care avem sansa istorica de a fi acceptati drept contemporani. Hai c-am reusit!!Abia acum ma ia cu lesin de curios sa stiu ce a impins-o pe Lilick la un asemenea gest disperat.

Lilick Auftakt spunea...

@Augustin, te asigur ca am ascuns-o cat am putut, iar la casa am inventat o justificare. Acum citesc ce-l linge Moraru pe Basescu si nu mai pooot de raaas. Omul asta s-a compromis pe viata. :))))

Moshu spunea...

Tine maculatura.
Vin vremuri grele, criza ..energetica urmeaza.
Mai faci focul in bojdeuca.
Pacat ca ai dat prea mult pe ele.
Moraru ?
ZERO barat.

Marius Filimon spunea...

Nu e nicio problema ca ai investit cativa bani in Base. In anul 2004 eu si multi alti tineri liberali am investit mult mai mult in Basescu. Am investit o campanie electorala intreaga, saptamani de munca, chiar speranta.

Lulutza spunea...

Ei, as, s-a compromis! S-a "facut" pe viata! Miine poimiine il ia Basea Voda sfetnic la palat!

Lilick Auftakt spunea...

@Moshu

Adica sa ma incalzeasca.. baSSescu? hahaha! :))

Lilick Auftakt spunea...

@Marius Filimon

Te cred... Mie-mi spui? Aproape uitasem...

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Are alti clienti. Asta nu e bun decat sa-i faca ghetele. Cu limba.

Cris spunea...

In paginile acestor carti poti sa vinzi seminte la gara.

Lilick Auftakt spunea...

@Cris

Pacat ca nu am treaba pe la gara.. A, si pacat ca nu-mi plac semintele.. Of, ce afacere am ratat.