15 apr. 2010

O mazilire intr-un pahar cu apa....

Ma enerveaza ca, in ultima vreme, foarte multi ziaristi au dezbatut in fel si chip spusele lui Basescu, de parca seful statului ar fi facut niste declaratii de imensa importanta. Dupa tonul comentariilor lor, ai fi zis ca interventia de la B1 TV a fost precedata de celebrul anunt de la 23 august: "Atentie, nu parasiti acest post! In curand vom transmite un comunicat important pentru tara!"

Cand colo e clar ca prin declaratiile pe care le-a facut, Basescu avertizeaza ca vrea sa numeasca nu doar doi, ci probabil pe toti cei patru (sau cati or fi) vicepresedinti ai PDL. Din gruparea Basescu – Udrea – Preda. Asta e miza. Vrea totul! Si, in plus, a devenit banuitor. Mai ceva ca Stalin. Probabil tripleta BVB nu a stat suficient de drepti in fata lui, motiv pentru care e suspicios, si arunca flacari pe nari spre ei. Ceva de genul: "Cum, mai ? Stai in fata mea cu mana in buzunar?" Si jap-jap, doua perechi de palme!

Cam asta e in definitv. E tot mai clar ca Boc nu e atacat, desi i s-a aratat putin batul (probabil ca nu l-a informat la timp pe Basescu pe o problema, sau o fi facut vreun raport incomplet)... Iar despre restul, cati ori fi - trei, patru, cinci – (fiindca e posibil sa intre si Funeriu pe lista) e clar ca, in planurile lui Basescu, sunt pe faras.

Acum, cine va fi mazilit vom vedea. Se aude ca Berceanu scapa... Se mai aude ca pe Videanu Basescu nu poate sa-l vada-n ochi... Cat despre Blaga, se stie : trebuia dat afara oricum. Si inca mai de demult...

In definitiv, lumea s-a ambalat degeaba! E o furtuna intr-un pahar cu apa! Basescu va mazili pe vreo doi-trei! Ei, si? Da, e adevarat ca el are talentul asta: sa prezinte furtuna drept uragan. Dar o furtuna intr-un pahar cu apa e totusi... doar o furtuna intr-un pahar cu apa! Nimic mai mult!

Vreti si o confirmare ca nu e decat atat? Blaga ii raspunde azi. Si omul e limpede : "au fost cele mai democratice decizii luate in partid". Nu pune botul la tot ce a zis Basescu, la prostia aia cu bolsevizarea. "Si eu am parerile mele, dar spre deosebire de altii si de altele mi le exprim in interiorul partidului, cum voi face si acum", a atins Blaga, indirect, grupul Stolojan-Anastase-Voinescu-Preda care a imbratisat imediat criticile lui Basescu. Ei?


7 comentarii:

Mihai spunea...

Funera... cum? Acum? Exact cand reformeaza invatamantul dupa model japonez? Nu cred! Vorbe de claca!

Wilkins Micawber spunea...

Totusi, chiar si intr-un pahar cu apa, va exista o mazilire cat de mica?

Probabil s-ar impune un sacrificiu ritual, asa, pentru intretinerea spectacolului televizat. O cerere DNA de arestare a unui fruntas PD (din aripa infierata recent de Basescu, desigur)?

Daca recenta iesire a lui Basescu nu va avea consecinte (si e foarte posibil sa fie asa), acesta va fi un semn destul de limpede de trecere pe linie moarta a tatucului, de transformare treptata intr-un Ion Iliescu portocaliu. Probabil e insa devreme sa facem orice fel de previziuni.

Doar Libertate spunea...

Nu trebuie să te enerveze că ''jurnaliştii'' dezbat pe faţă şi pe dos balivernele lui Băsescu, aşa e presa

Anonim spunea...

Legat de aceleasi marete cuvinte ale maestrului carmaci. Cele cu prag de 10%.

Am facut o simulare, bazata pe datele de la alegerile parlamentare din 2008.

Iti spun doar concluzia: 1.713.487 voturi vor reprezenta 51% in parlament (detalii gasesti la mine cate vrei).

Si mai misto e ca vor fi mai multe voturi exprimate si nereprezentate decat cele exprimate si reprezentate de un mandat parlamentar.

Ce mai e de spus? Pai... "CURAT DEMOCRATIE!"

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai

Model japonez? Mie mi s-a parut cam chinez... :))

@Micawder

Si eu sunt curioasa... Sa vedem. :)

@eXtra Radio

Din pacate...

@Atitudini

Da, am citit la tine. Incredibil. Simularea e excelenta.

eliad spunea...

Bine zici ca e o furtuna intr-un pahar cu apa! O lupta pe scaune si functii...

Si nu te mai chinui sa ghicesti cine va fi mazilit. Asta vom afla, cu siguranta! Caci nu este Basescu omul care sa nu duca o vendeta personala pana la capat...

Altceva e inca si mai deranjant - faptul ca prezinta aceasta mazilire ca pe un act de justitie, ba chiar ca pe o masura.... anticomunista! Pai nu zice el ca partidul s-a bolsevizat? Asa ca vine el cu de-bolsevizarea!

Vezi? Ce noroc pe noi ca avem in fruntea statului un anticomunist veritabil!

Plano10 spunea...

Acelasi disconfort il simt si eu cand constat ca cele 2 televiziuni de stiri accepta statutul de televiziuni second hand fata de B1,desi oficial sunt boicotate de Basescu, transformandu-se prin orientarile politice ale unor realizatori de emisiuni in instrumente de propaganda basesciasna.Pe banii mogulilor pusi la zid de presedinte.:roll: