12 apr. 2010

PDL cu cioara vopsita in colegiul 19

Apreciez "aprecierea" domnului Preda. Are dreptate. Nici manelista TeoT, nici "loterista" Minca nu sunt persoane deasupra carora sa fluture cu mandrie steagurile liberale. Insa nu vreau ca domnul europarlamentar sa se amageasca, si sa creada cumva ca nu am observat manevra strategilor PDL. Purtatorul de cuvant al candidatului din colegiul 19 "Gica Contra" al partidului? Culoarea de campanie verde? Mai sa fie... OK! Hoara s-a epuizat. Culoarea s-a epuizat la guvernare. E timpul "marilor schimbari". Insa eu cred ca pe sub penele ciorii vopsite-n verde, cu cioc "liberal", se vede bine acelasi trandafir socialist putrezit, pe stema partidului de... "dreapta". Si mai sper ca si locuitorii sectorului 4 vor observa jalnica manipulare. Si o vor sanctiona.

P.S. - PNL sprijina un alt tip de candidat. In Rm Valcea. Un candidat despre care Iulia Huiu scrie asa: "La nivelul profund al politicii, candidatura lui Bogdan Pistol are o semnificaţie mai importantă. Este, poate, cel mai la îndemână exemplu atunci când vorbim despre un „alt fel” de a face politică, cu bun-simţ şi onestitate."

Sper ca s-a inteles, domnule Preda, care e diferenta dintre PDL si PNL. Da?

10 comentarii:

Micawber spunea...

Nu stiu ce sanse are Teo Trandafir sa castige alegerile de luna asta, probabil are sanse respectabile.

Daca totusi le pierde, ce-ati zice de o numire 'surpriza' la conducerea TVR? Desigur, pe post de independent, om de mass media, reprezentant chiar al societatii civile etc.

Vi se pare o gluma?

Lilick Auftakt spunea...

@Micawber

Nu stiu inca daca TeoT se incadreaza in "profilul" pe care ar trebui sa il aiba un "independent" numit de presedinte. Probabil trebuie sa aiba "umerii" mai grei.

Doar Libertate spunea...

pînă acum dădeam ca sigură victoria ''loteristei'', acum de cînd a intrat în ho(a)ră madam manelista Teo nu mai sunt aşa sigur.

Micawber spunea...

@ Lilick

Desigur, era o ipoteza, recunosc, hazadrata si recunosc ca un candidat pentru TVR ar trebui sa fie mai disciplinat si mai 'verificat', ca sa ma exprim asa.

Cu toate astea, si T. Trandafir isi are sansele ei, ca sa nu mai spun ca se va putea trambita pe toate canalele ca nu e de fapt politician, ca e profesionista, ca e asa si pe dincolo.

Lulutza spunea...

Da, da, profesionista in manele! Ca doar manelele si manelistii au imbogatit-o...

Matilda spunea...

Manelista candidează din partea partidului maneliştilor, dar în colegiul 19 sunt castele cu turnuleţe ? Măcar să ştim cine-a votat-o...

costin spunea...

adica trandafirul socialist putrezit se vede de sub faldurile PDL... ceea ce e corect... dar de sub trena rosie a PSD nu se vede... ca deh! avem alianta. interesant

Lilick Auftakt spunea...

@Costin

De la PSD se vad chiar trei trandafiri. Si nu sunt sub trena. Ci PE trena. O diferenta, nu?

Mai, cum va selecteaza la PDL pe toti tampiti? Chiar sunt curioasa... Ce teste dati?

Lilick Auftakt spunea...

@eXtra Radio

Pe mine personal nu prea ma pasioneaza cele doua doamne. Dar liberalii trebuie sa taxeze manipularile pedelistilor.

zincabeiu spunea...

Sunt in colegiul 19.O voi vota pe d-na Minea.Nu pentru ca mi-ar fi draga, dar oamenii cu cap au inteles ca este important ca Opozitia sa nu piarda un mandat, deci un vot.