Potensi Energi Terbarukan Yang Ada di Indonesia
-
*Potensi Energi Terbarukan Yang Ada di Indonesia* – Energi terbarukan di
Indonesia akan meningkat jika negara terus memanfaatkan energi panas bumi.
Indon...
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
17 comentarii:
Foarte frumos, era necesara in acest moment o luare de pozitie ferma in directia asta, dar eu sustin si voi continua sa sustin ca e nevoie de mai mult, anume de includerea in statut (in urma unui congres extraordinar) a interdictiei de a forma orice tip de alianta cu pedeleprele.
@Atreides, aceste maimute politice insinuau ca doar Crin Antonescu e impotriva unei aliante cu ele, in rest, partidul, ar fi fericit sa se uneasca cu PDL. Trebuie sa le spunem ca de la organizatiile de gradinita pana la seniorii partidului, mambri si simpatizanti, tuturor ne e scarba de ei. Daca vor, o sa le spunem si in fiecare zi.
Da, da, da! Acum ma simt reprezentat pe deplin! Asta-i pohta ce-am pohtit! Bravo PNL!
@Da, Florin. Si eu ma gandeam aseara ca asa ceva trebuie, si m-am bucurat mult ca PNL a reactionat atat de repede. :)
In sfarsit. De cand ziceam ca e nevoie de asta...
Este cel mai bun mesaj politic de la Kogalniceanu incoace. Ma refer si la retorica si la continut.
HAI CRIN!!!
Până nu apare şi puţină demagogie, nu ne simţim bine... :D
Nu e păcat de o rezoluţie întreagă care cade în demagogie din cauza cuvântului "terorişti"? De ce oare apare în politică, mai mereu, o nevoie stringentă de astfel de aparenţe teatrale.
La o primă vedere am identificat cam 7 sau 8 articole din Codul Penal care ar putea fi aplicate Guvernului Boc. Iată, cei din BPC al PNL îi face şi terorişti... alt articol din Codul Penal. Mă gândesc, NU FACE NIMENI O PLÂNGERE PENALĂ? Oare de ce? Dacă cei de la PNL sunt aşa de convinşi că avem de-a face cu terorismul, de ce nu depun o plângere penală împotriva domnului Boc. Spre deosebire de domnul Traian Băsescu, domnia sa, Guvernul Boc, nu are nici un fel de imunitate la "penal", dosarul domniei sale trebuie să fie cercetat. Cum nu este parlamentar, aprobarea de cercetare ar trebui să vină de la preşedinte şi domnia sa a promis că va da de fiecare data această aprobare...
De ce nu face nimeni dintre politicieni plângere penală împotriva domnului Boc? Poate pentru că declaraţiile se opresc, de fiecare dată, la nivelul retoricii, pamfletului, demagogiei. Personal aş fi vrut un Crin Antonescu mai băţos, mai rigid, fără retorică... dar care să facă ce trebuie... De pamflete şi retorică eram deja sătul...
@Bibliotecarul, asta e alta poveste. Fa-i tu scandal unui parlamentar ca nu vrea sa dea in judecata ... guvernul Boc. Dar de ce nu il dai tu in judecata? Ca o paranteza: exista astfel de procese. Pana una alta insa PNL face aici o declaratie politica, ca raspuns la declaratiile mincinoase ale Sulfinei si ale altora, un raspuns in numele nostru, al tuturor. Era foarte important! daca pt tine nu conteaza, e treaba ta. Dar tu nu esti liberal, deci...
@ Lilick
Eu nu spuneam că rezoluţia nu este justificată, dimpotrivă. Spuneam doar că ţinuta demagogică anulează justificarea rezoluţiei.
Politica înseamnă responsabilitate şi guvernare. Acest document nu este o declaraţie politică. O declaraţie politică ar fi fost sobră şi la obiectul realităţii... aşa cum este prima jumătate a rezoluţiei. Cea de a doua jumătate a rezoluţiei însă... Îmi aminteşte de perioada României Socialiste. Oricât de serioasă şi obiectivă ar fi fost o scriere, ea trebuia să conţină şi ceva propagandă ruptă din directivele congreselor.
Stimată doamnă,
Am parlamentari care mă reprezintă. Parlamentarii au obligaţia de serviciu să vegheze asupra activităţii Guvernului. În acest moment politica româniei ESTE FĂCUTĂ DE GUVERN, total neconstituţional. Constituţia spune că voinţa politică este a poporului român. Prin alegeri, voinţa politică a poporului român se transformă în voinţă politică parlamentară. Parlamentul trebuie să transpună voinţa politică a poporului prin acordarea încrederii asupra Programului de Guvernare. aceasta este democraţia reprezentativă. GUVERNUL TREBUIE SĂ EXECUTE, că de aceea este Executiv. Aceasta este democraţia reprezentativă. Apoi tot Parlamentul poate face Comisii de Anchete, unde pot analiza cât de bine şi de legal spune în practică Guvernul voinţa politică a poporului transpusă în programul de Guvernare. Aceasta este democraţia reprezentativă. Atunci când se constată că Executivul îşi bate joc sau este neputincios, au dreptul la întrebări, au drept la interpelări, la moţiuni de cenzură... Aceasta este democraţia reprezentativă.
Drepturile mele nu trebuie să mi le obţin eu, în instanţă, drepturile mele trebuie să fie apărate în justiţie de către parlamentarii României, de către Avocatul Poporului, de către Curtea Constituţională, de către ANI şi DNA, de către Curtea de Conturi, de către simplii procurori şi de către Poliţie...
Dumneavoastră interpretaţi cele ce le-am spus drept un atac la adresa PNL şi a domnului Antonescu, al cărui stil în recunosc în acest text. Eu doresc însă să transmit că politicienii nu mai au timp să se joace de-a declaraţiile politice, nu mai au timp să meargă exclusiv spre jocurile de imagine... Politicienii României, prin lipsa lor de profesionalism şi de maturitate, împing ţara spre revoluţie, spre anarhie, spre disoluţia autorităţii. Când poporul se va revolta, aşa cum nu a făcut niciodată în istoria modernă a României, astfel de discursuri care nu spun şi nu fac în mod real nimic în sprijinul românilor vor fi puse la zid, alături de politica dezastruoasă a celorlalţi. Avem nevoie de competenţă şi nu de demagogie. Dumneavoastră credeţi că PNL este o soluţie, eu nu mai cred în nimeni din toată politica românească, pentru că din stadiul de incompetenţă de acum un deceniu, în mod absurd, s-a ajuns şi mai jos... Politica va trebui să-mi demonstreze că-mi doresc binele şi ceea ce fac este pentru mine şi nu pentru ei.
Reacţia mea este una de disperare şi nu una partizană. Diferenţa dintre noi este că domniei voastre nu vă este frică în timp ce eu sunt deja paralizat la viziunea viitorului apropiat.
Cine are dreptate? Vom vedea...
Vrei un raspuns sobru la mizeriile PDL??? Adica la astea: "In apariţiile dumneavoastre publice atunci când faceţi referire la PNL nu mai atacaţi întreg partidul. Atacaţi doar acţiunile lui Crin Antonescu. Faceţi referire la relaţiile bune din teritoriu şi la reconstrucţia dreptei (faceţi referire la refacerea Alianţa DA). Criticaţi acţiunile lui Crin Antonescu care duc PNL la remorca PSD şi identificaţi-l ca fiind principalul obstacol pentru o înţelegere între PDL şi PNL."
Pai la asemenea rahaturi nu poti sa reactionezi, chiar ca partid, decat cu o injuratura. Nu e nimic demagogic in faptul ca ii injuri, nu?
In rest, abordezi o alta tema despre care nu e vorba in postarea asta. Nu zic ca nu ai dreptate, dar sa nu divagam...
Spui asa: "Executivul îşi bate joc sau este neputincios, au dreptul la întrebări, au drept la interpelări, la moţiuni de cenzură."
Si ti s-a parut ca PNL nu a reactionat prin interpelari si motiuni de cenzura?
@ Lilick
Răspunsul la "rahaturi" nu reprezintă o necesitate. Oamenii obişnuiţi care văd ceva neplăcut pe cărare, se feresc de neplăcut, nu-l calcă în picioare cu dispreţ.
Politicieni ar trebui să înveţe că politica este arta guvernării şi nu are legătură cu încrucişarea de insulte prin intermediul mass-media.
Ce legătură este între naţional-liberalism, democrat-liberalism-creştin-democratism-popular şi astfel de discuţii pe care le numiţi "rahaturi"? Aceste discursuri au la bază interese umane, egoiste, nicidecum politice. PDL visează la un fel de perioadă de glorie din 2005, când populaţia era fericită că D.A. este la putere, PNL visează la perioada în care au fost singuri la guvernare, sunt convins că şi PSD îşi mai aduce aminte de perioada Guvernului Năstase.
Ceea ce mi-aş dori eu, de la domnul Antonescu, de la PNL, de la întreaga clasă politică românească este să înceteze toată această purtare nedemocratică şi neconstituţională şi politicienii să înceapă, în sfârşit, să facă politică şi nu războaie de imagine şi influenţă.
Speranţa mea era ca domnul Antonescu să fie primul preşedinte de partid care va face saltul la politica adevărată. Am avut aceiaşi speranţă şi la domnul Ponta... Până acum speranţele mi-au fost înşelate.
@Bibliotecaru, ce iti doresti tu e una, dar ce isi doresc mii de alti votanti PNL s-ar putea sa fie alta. Nu crezi? In primul rand vreau sa iti spun ca mesajul de mai sus NU e al lui Crin Antonescu. Ci al PNL. Pe al lui Crin Antonescu l-am citit cu cateva zile inainte (cel cu "neamurile proaste"). Bun! Acum, ca am aflat ca acesta este mesajul PNL, te anunt ca era nu numai dorit, dar CERUT de liberali si de alegatori. Unii il vor chiar si mai dur, si mai ferm. Un mesaj radical care sa asigure ca intre PNL si PDL nu exista si nu va exista nicio colaborare. Acum ai inteles depre ce e vorba? Daca nu, spune-mi, si iti explic si mai in detaliu. Numai te rog sa te referi strict la acest mesaj al PNL, si sa nu mai incerci sa spui ca ar fi al lui Crin. Crin Antonescu isi spune mesajele cu vocea lui.
@ Lilick
Eu nu votez partide, încerc să votez mai întâi proiecte şi apoi oameni. Întâmplarea face că la ultimele alegeri parlamentare am votat un senator al PNL care, de altfel, şi este senator al României.
Dacă ceilalţi votanţi ai PNL (în afară de mine) nu-şi doresc funcţionarea normală a instituţiilor statului, aşa cum sunt ele dimensionate de Constituţie, dacă nu-şi doresc o societate normală, avem o problemă.
Noi putem discuta încă 100 de ani, realitatea este însă că domnia voastră vă raportaţi la mine ca la o persoană care atacă PNL şi reacţionaţi în apărarea PNL, nicidecum în raportare la principii, la o normalitate, adică ceea ce încerc eu să fac.
Eu nu am absolut nimic cu mesajul din Rezoluţie, m-a deranjat însă forma. Poţi vorbi despre faptul că acţiunea politică nu are încărcătură doctrinară şi fără să spui "travestiţi doctrinari".
Mă rog, demersul meu de a avea o politică elegantă şi intelectuală este sortit eşecului... de fiecare dată.
@Bibliotecaru. Nu, nici gand. Doar eu am tratat temele despre care vorbesti de zeci ori. Dar acum nu era tema asta. Tin foarte mult sa nu divagam sau sa nu ne referim la altceva. Tine de acuratetea informatiei. Daca tu spui ca declaratia asta e a lui Crin, apoi ca ii ceri altceva lui Crin, etc.. este o dezinformare. Cui ii foloseste? Am avut acum cateva zile o tema despre PNL, despre diaspora. Lumea a si criticat PNL-ul, a dat si sfaturi. Sa incercam sa fim mai ontopic, doar asta te rog. Si sa nu dezinformam.
OK, deci te-a deranjat forma. Asta e altceva... Se poate spune scurt, exact ce te-a deranjat la declaratia PNL. Forma de exprimare.. OK!
Cine a tradat,va mai trada!
Alianta PNL-PDL ar fi o alianta contra naturii.O imposibilitate,o palma data acestui popor inflamanzit si descurajat.
Da, Rodica. Trebuie sa o spunem mereu.
Trimiteți un comentariu