13 feb. 2011

Basescu si magazinele de vise


"T.B.: PSD mai stă în opoziţie şi ciclul electoral următor 2012-2016.
PNL intră la guvernare?
T.B.: Nu, rămâne în opoziţie.
Şi cine guvernează?
T.B.: Cei care vor câştiga."
- Romania Libera


PS:
Articol important in Puterea: "EXCLUSIV. SRI a ieşit de sub control parlamentar. De cinci ani"

12 comentarii:

neacsu spunea...

deci, am aflat ce a facut fati in pre-Valentine”s Day...

atreides spunea...

...sau influenta bauturilor alcoolice :) Sau, mai grav, exista deja planul de a frauda masiv votul din 2012, probabil prin votul prin corespondenta. De altfel, cred ca aici va fi principala vulnerabilitate a USL la alegeri, si as vrea sa aflu si eu daca cei din USL au vreun plan pentru a contracara furtul masiv care se pregateste...

transildania spunea...

Un anunt foarte clar a fraudei electorale de proportii nemaintalnite pe care o va intenta basescu la urmatoarele alegeri parlamentare.

Lilick Auftakt spunea...

@Enil, da: a facut-o cu Basescu. L-a... intervievat. :))

@Atreides, stiu ca au in protocol ceva pe tema asta. Dar...

Lilick Auftakt spunea...

Toata lumea e de parere ca USL va castiga. Numai Basescu are alte date... Sigur, nu stim nici daca Basescu va mai fi pres in 2012.

transildania spunea...

@atreides
Abia acum am citit comentariul tau.
Vreau sa avertizez asupra faptului ca votul prin corespondenta este doar o mica parte din metodele prin care se va incerca fraudarea votului.

Printre altele ei controleaza Autoritatea Electorala permanenta, se incearca electronizarea centralizarii datelor, votul uninominal, cu redesenarea colegiilor, cumpararea masiva de voturi (care pe sistem uninominal este mult mai eficienta, pentru ca nu mai trebuie sa cumperi peste tot ci doar tintit) etc. etc.

Lilick Auftakt spunea...

Am pus un PS.

atreides spunea...

@Transildania Sigur, e o mica parte, dar feelingul meu este ca acolo se poate produce cea mai mare frauda, cu celelalte metode mai mult se ciuguleste, dar la vot prin corespondenta pot frauda, la limita, si milioane de voturi...Chestia este ca daca se face vot majoritar iar voturile din diaspora se vor repartiza intr-un singur colegiu, atunci toate milioanele alea de voturi nici nu vor conta. Deci eu cred ca vor incerca ticalosia suprema: sa repartizeze prin lege voturile venite din diaspora cumva uniform pe colegiile din tara! Daca fac asta, ne-au tras-o.

Lilick Auftakt spunea...

Ati citit cu SRI? Am mai scris eu ca Basescu si-a subordonat neconstitutional SRI si SIE. Acum vedem mai clar.

transildania spunea...

@atreides
De acord, este nevoie de o atentie maxima in toate directiile.

Rational Idealist spunea...

Declaratii publice de genul asta (cine o sa castige sau nu alegerile, cine poate fi sau nu premier - si multe altele) pot fi in sine piese intr-un dosar al suspendarii presedintelui. Cum deschide gura Basescu, cum sare din limitele Constitutiei...

Vlad Cel Groaznic spunea...

Desigur, Basescu va face uz DE TOATE parghiile de care dispune pentru a se mentine la putere, el si mai ales mafia lui. Inclusiv asasinatul, daca ma intrebati pe mine! Felicitari forurilor internationale care il sustin si il inarmeaza pe acest dement! Sper sa vada intreaga omenire,cat de curand,ce inseamna sa tolerezi un sociopat/psihopat intr-un asemenea post, intr-o tara europeana!