15 feb. 2011

Basistii incearca sa ne convinga, pe rand, ca Boc e Tariceanu 2. :))

De luni de zile se chinuie basistii sa-l faca pe Boc mai al dracului decat... nu e. Ne anunta mai intai Lazaroiu ca Boc va fi greu de dat jos. Apoi Preda: "Mă tem că Boc se va agăţa de funcţie ca Tăriceanu" (Romania Libera, iulie 2010). Astazi Tapalaga confirma si el: "Razgandirea lui Emil Boc (nota: de a demisiona) seamana cu alta rasucire celebra. Calin Popescu Tariceanu anunta, in iulie 2005, ca va demisiona pentru a forta anticipate, dupa cum isi dorea atunci Traian Basescu. S-a razgandit sau a fost razgandit, cert este ca Tariceanu n-a mai demisionat. Dupa razgandire, a intrat in conflict deschis cu Traian Basescu."

Chiar poate sa creada cineva ca Boc e mai mult decat o sluga umila la ordinele lui Basescu? Da, stie toata lumea, Tariceanu chiar l-a tratat de sus pe Basescu. L-a infruntat si a castigat la capitolul imagine. Ar da bine sa capete si Boc putin, astazi, din puterea de a spune NU a lui Tariceanu. Iar basistii forteaza, pe rand, aceasta comparatie care... suna frumos. "Partidul e independent". Partidul e condus de Boc, o "mana forte". Ajunge insa sa te uiti la o poza cu cei doi ca sa strigi: "Fratilor, sunteti penibili!"

P.S. - Cititi va rog la Adriana Dutulescu sa vedeti cine i s-a impotrivit, de fapt, lui Basescu. In niciun caz... Boc. Confirma liderii UDMR.

6 comentarii:

Adrian Stoica spunea...

Da' putin Mubarak n-ar vrea sa fie?

Lilick Auftakt spunea...

Deocamdata li s-a pus pata pe Tariceanu. Ca sa vezi cat i-a ros pe timpul guvernarii PNL personalitatea lui Tariceanu. :))

neacsu spunea...

jack daniels e de de vina...

Anonim spunea...

Lilick, astia se joaca de-a schimbarea...

Vania spunea...

Acuma-mi dau seama! Dacă Tăriceanu ar fi fost debarcat printr-o moţiune de cenzură, băsescu l-ar fi desemnat tot pe el ca premier. Că aşa a procedat şi cu Tăriceanu 2.

Lilick Auftakt spunea...

Doar Boc se cloneaza. Tariceanu nu. :))