3 feb. 2011

Boagiu - contracte de milioane de euro pentru prieteni

"După cinci luni de la “înscăunarea” ca ministru al transporturilor, Anca Boagiu a acordat firmei italiene SECoL SpA, la care a lucrat la începutul carierei sale, un contract de peste 31 milioane de euro, ce va fi plătit de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR). Italienii, care nu au mai primit contracte de reabilitare a drumurilor naţionale de aproape zece ani, au câştigat un lot pentru modernizarea a 37 kilometri din DN 6 Alexandria - Craiova, pentru mai mult de 31 milioane de euro. Surprinzător este faptul că firma unde ministrul Boagiu a fost angajat ca asistent director are sediul chiar în Ministerul Transporturilor." - mai mult pe cotidianul Puterea.

Ce fac portocaliii cand acorda contracte de milioane de euro firmelor prietene? Ati ghicit: reformeaza statul!

10 comentarii:

Shadow spunea...

hai mai lilick. Nu te pricepi la afaceri si pace. Ceea ce face boiagiu se cheama "business" onest. Ai lucrat cu ei, stii cat sunt de buni, le dai(balta are oricum peste). Nu stii de ei sau si mai grav sunt sustinatori ai opozitiei "sunt rai", nu le dai. Simplu. Tovarasa boiagiu a avut o pozitie administrativa la ue din partea "staului roman" de fapt numita de tovarasul traian mubarak. Nu a invatat acolo nimic, nici vorba de "concurenta", politici europene, alea alea. Astea sunt pt prosti.

PS. M-am amuzat sa va ca si "regimul mibarak" de la cairo identic "regimului "mubarak" de la Bucuresti considera presa vinovata, agenta a puterilor straine, etc.

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow

Pai la ceilalti portocaliii numesc asta coruptie.:)

Toate regimurile autoritare au o problema cu presa. E normal. :))

Shadow spunea...

@lilick

normal ca e "coruptie". Nu era coruptie doar in cazul in care "opozantii" treceau cu arme si bagaje la partidul de asa zis guvernamant.
Atunci ar fi fost "afaceri cinstite" si "patriotism". patriotism ala tru, cornea si compania.

Matilda spunea...

Primii... zece (!) metri de autostradă vor fi inauguraţi cu surle şi trîmbiţe în campania electorală din 2012. Să vezi bucurie pe guvernanţi !

Lilick Auftakt spunea...

@Matilda, wow! :))

Lilick Auftakt spunea...

Cu marcaj cu tot sau numai asfaltul? :))

Roxana Iordache spunea...

Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!

Lilick Auftakt spunea...

@Roxana, da, cum sa nu. Mai merita Patriciu 24 de ore de arest pentru pixelul asta. :))

transildania spunea...

Cu 1 milion de euro pe km puteau face acolo in campie o autostrada.

Lilick Auftakt spunea...

O tampita.