17 feb. 2011

Johannis a invins ANI

In 2009, in preajma alegerilor pentru fotoliul de la Cotroceni, presa si bloggerii aserviti lui Traian Basescu se dadeau peste cap sa demonstreze ca Johannis ar fi incompatibil si interzis pentru functia de premier. Iata si un articol din Evenimentul Zilei, chiar din 5 noiembrie, din preziua turului doi al alegerilor, care demonstreaza faptul ca a fost scris la comanda politica: "Johannis, interzis ca premier". Dupa aproximativ o luna si revista "22" se repezea sa aplaude faptul ca ANI confirma faptul ca Johannis ar fi fost incompatibil pentru functia de premier, prin urmare Traian Basescu a facut foarte bine ca nu l-a desemnat.

Intre timp, neamtul a tacut si... i-a facut. A dat ANI in judecata. Iar presa a anuntat astazi ca Johannis a castigat procesul referitor la cumulul de functii, in decizie IREVOCABILA! Mai este neclar pentru cineva ca ANI este unul din bratele securistului de la Cotroceni?

Si, pentru ca zilele astea se dezbate intens problema schimbarii primului ministru... "Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că, “în buna tradiţie a guvernărilor din România”, tot Emil Boc este persoana despre care crede că va fi desemnată premier, în cazul în care se va discuta numirea unui tehnocrat în fruntea Guvernului." - Realitatea.net. Umor englezesc sau o concluzie logica? :)

Foto: Silvana Armat

6 comentarii:

transildania spunea...

Este inca odata evident ca aceasta scula politica ANI care este teleghidata de la cotroceni si-a pierdut si ultimul dram de integritate.

Rational Idealist spunea...

In felul asta a esuat o incercare basista de rescriere orwelliana a istoriei: http://rational-idealist.blogspot.com/2010/01/ministerul-adevarului-ro.html

Lilick Auftakt spunea...

Da, despre asta e vorba! :)

Rational Idealist spunea...

Cred ca s-a deschis o fereastra de oportunitate pentru a relansa ACUM proiectul Johannis, mai ales ca Basescu e in deruta si cauta disperat o alta formula de guvern, iar UDMR este pe muchie.
Daca opozitia e serioasa, n-ar trebui sa rateze momentul!
Tocmai am scris despre asta aici.

Anonim spunea...

Revista 22... imi aduc aminte de perioada cand o data pe luna ISL-ul avea un supliment de 4 pagini acolo.

Ca un cretin voteaza cu Base dupa ce s-a uitat la DD sau B1... asta e. E cretin, nu avem pretentii.

Dar cand un Preda sau Cartarescu se prostitueaza intelectual... ce pretentii mai putem avea?

Si unii mai blameaza politicienii...

Lilick Auftakt spunea...

@Atitudini, mare dreptate ai.