24 feb. 2011

Semnam! "Vremea mistourilor ieftine a trecut"




Cu ocazia desfasurarii primei sedinte a ACD Bucuresti de astazi s-a decis declansarea campaniei de strangere de semnaturi pentru sustinerea referendumului local privind schimbarea organizarii administrative a Capitalei, incepand cu saptamana 7-13 martie 2011. Primii care ne invita sa semnam sunt Andrei Chiliman si Alina Gorghiu. Vom avea in curand si alte informatii legate de punctele de strangere a semnaturilor si de distribuire a listelor. E nevoie de 500.000 de semnaturi.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Obuzierul (Alin B)
Yes ! Let's rock !

Augustin Radescu spunea...

Formularea din enunt nu e foarte fericita: intre sustinerea referendumului si sustinerea organizarii lui, perceptia poate fi aceeasi, desi diferenta e de substanta. Mai ales ca inca nu a fost pusa intrebarea, nuanta e importanta!

Lilick Auftakt spunea...

@Augustin, deocamdata sustinem referendumul semnand pentru organizarea lui. Pe listele de sustinere nu e vorba de vreo intrebare. Cerem doar sa fim consultati.

radu spunea...

Semnam, bineinteles. :) Jos amanta!

Lilick Auftakt spunea...

@radu, perfect!

Augustin Radescu spunea...

Hai sa zicem ca n-am fost eu suficient de clar. "Sustinerea referendumului" poate fi foarte usor asimilata cu indemnul "spuneti DA la referendum" Cind se va pune intrebarea "sinteti de acord cu schimbarea ...", cei care vor sa sustina referendumul s-ar putea sa spuna DA! Trebuie sa fim foarte atenti la asemenea nuante!

Lilick Auftakt spunea...

Da, ai dreptate ca trebuie sa fie foarte clar. Lumea intelege greu.