22 feb. 2011

Vadim, inapoi la Basescu!

"Ponta spune nu aliantelor cu PRM", scrie Inpolitics. "Întrebat în legătură cu un comunicat al PRM, dat publicităţii luni şi semnat de vicepreşedintele formaţiunii Codrin Ştefănescu, în care se preciza că, până în vară, în fiecare judeţ, vor fi finalizate protocoalele de colaborare între cele două formaţiuni, Victor Ponta a răspuns: "Eu sunt preşedintele PSD şi răspunsul meu este nu"."

La sfarsitul saptamanii trecute Mihai Voicu (PNL) anuntase ca nu se pune problema de includere a PRM în USL. Raspunsul lui Vadim Tudor: "USL e o alianță ridicolă, fără valoare"

Drum bun inapoi catre Traian Basescu si PDL!

13 comentarii:

Garcia Muerte spunea...

Excelent.Deja ma simt mult mai confortabil macar din punctul de vedere al aliantelor extra-USL preconizate a fi incheiate de catre PSD. Un om abject precum Vadim Tudor nu merita a fi ajutat sa se perpetueze in politica. Vremea dinozaurilor national-comunismului rezidual a trecut.

Lilick Auftakt spunea...

Garcia, poate updateaza si scarbele astea de pe ziare.com: http://www.ziare.com/

Adrian Stoica spunea...

Lilick, se spune ca atunci cand o fata spune "nu", inseamna "poate", cand spune "poate" inseamna "da", iar daca spune "da", atunci nu e fata.
In schimb, atunci cand un politician spune "da", inseamna "poate", cand spune "poate", inseamna "nu", iar daca spune "nu", insemna ca nu e politician.
Imi este teama ca Ponta greseste. Si nu am niciun motiv sa jubilez la auzul unei asemenea vesti.
Sunt convins, pe de alta parte.a domul Ponta - ce sa mai vorbesc de domnul Antonescu - ar accepta astazi o colaborare cu UDMR ... care UDMR a votat taierea salariilor, a pensiilor, nu mai vorbesc de legea educatiei, si, in general este partasa, daca nu chiar autoare a tuturor mizeriilor guvernului Boc. Dar ungurii ar fi buni, nu? Ei, cu asta nu sunt de acord.

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, Vadim e un nebun! Nu avem ce sa discutam despre el. Despre altii, da.

Pro DOC spunea...

Cine a clocit protocoalele PSD-PRM i-a dat lovitura de gratie aliantei USL, mentinand-o la incalzire cel putin pana dupa alegerile din 2012.

Kelemen Hunor a spus azi - si pe buna dreptatate - ca EXCLUDE intrarea UDMR intr-o alianta in care a intrat si PRM pe usa din dos.

Protocoalele PSD - PRM le ofera udemeristilor favorabili coalitiei cu PD-L argumentul de aur, in virtutea caruia ei pot sa impuna la congresul de la sfarsitul lunii mentinerea status-quo-ului si, implicit, respingerea oricarei apropieri de Opozitia care a incheiat monstruoasele protocoale cu PRM-ul.

Reactia lui Victor Ponta fata de aceasta chestiune este tardiva si slaba si vine ca o consfintire a faptului ca raul iremediabil a fost produs si ca tot ce mai poate face el - ca lider al PSD, e sa se opuna proliferarii lui. Too little, too late…

Cred ca Ponta ar trebuie sa impuna anularea de urgenta a protocoalelor incheiate, astfel incat, la Congresul lor, udemneristii sa piarda si singura justificarea a mentinerii Uniunii alaturi de PD-L si UNPR.

Lilick Auftakt spunea...

@Pro Doc, da. Si eu cred la fel. In fond, ce a asteptat? Sa spuna Hunor ce stiam toti ca o sa spuna? Totusi, Ponta nu e imbecil. Ori el saboteaza, ori altcineva din PSD l-a pus special in postura asta. Sper sa anuleze protocoalele inchieiate.

radu spunea...

Mare adevar spui, Lilick. PD-ul s-a rebranduit nu numai prin transformarea peste noapte din socialist in popular, la ordinul lui basexu, ci si prin atragerea electoratului vadimist care, in 2000, ajunsese la peste 20%. Unde s-au dus suparatii aia, aud? Ca majoritatea erau de prin Ardealul lui Funarache!
So, inapoi la basexu, Vadime, ca te-asteapta Becali in prag! Sa se bucure Volodea si restul aplaudacilor de sustinerea pe care i-o dai matrozului, dupa ce i-ai huiduit "anticomunismul" in Parlament!
Ar fi cea mai mare imbecilitate politica a Opozitiei si mai ales a liberalilor sa intre in cardasie cu astia.

Vlad spunea...

Nu-l atacati pe Vadim degeaba :( ! Daca incepeti asa, o sa vedeti ce frumoasa va fi viata dupa inca 10 ani cu Basescu, EBa, Udrea, samd! Vadim e rau, "doctrina de dreapta si doctrina de stanga", etc: asta este exact ce le place PDLprelor sa vada :(

Daca aduce si el cateva voturi si nu cere in schimb guvernul, de ce il atacati inutil?! E bun si PRMul in Parlament - oricum, MUUULT mai bun decat "independentii" sau basistii! Nu uitati de Legea Marinescu, de exemplu - pe care scarbele basiste au distrus-o ulterior! Bolcas din PRM a provenit, si din cate am vazut eu, nu este o persoana nefrecventabila!

Basescu este psihopat/sociopat.

Imaginea de "nebun" a lui Vadim pare a fi creata si intretinuta de securistii lui Basescu.

Lilick Auftakt spunea...

Imi pare rau, Vlad, dar eu nu sunt de acord cu nimic din ce zici, in afara de afirmatia "Basescu este psihopat/sociopat."

Vlad Cel Groaznic spunea...

Nu pot sa spun ca ii cunosc "cariera politica" a lui Vadim, asa ca am o nedumerire: PRMul l-a sustinut pe Basescu contra lui Nastase, sau invers? Daca DA, dupa tot ce a facut Basescu la transporturi, primaria capitalei, etc, inseamna ca Vadim nu prea realizeaza ce face :( Daca NU, inseamna ca nu e atat de "nebun" cum ar vrea unii sa-l credem.

BASESCU SI UDREA TREBUIE EXTERMINATI! Nu stiu cum, nu stiu de catre cine, dar fiecare secunda pe care o petrec astia ca stapani ai destinelor noastre este o CATASTROFA pentru noi, pentru valorile umane in general!

ASESCU SI CEI DE TEAPA LUI TERBUIE DISTRUSI! IL URAS PE GUNOIUL ASTA, DIN '90! II URASC PE CEI CA EL DE CAND MA STIU! NU VREAU SA STIU CA POT EXISTA ASEMENEA JEGURI!

Lilick Auftakt spunea...

Te cred. Dar aici e vorba de politica. Iar Vadim nu ne-ar ajuta sa il dam jos pe Basescu. Din contra.

Lilick Auftakt spunea...

100 de voturi de la el indeparteaza 1000 ale altora.

radu spunea...

O alianta oficiala (nu un pact de neagresiune) cu Vadim ne-ar aduce ostilitatea serviciilor de informatii europene si americane, adica adios castigarea alegerilor! Nu mai zic de distrugerea puntilor de comunicare cu UDMR. Sa-l lasam pe basexu cu PP, Fecali si Vadim, ii merita si il merita.