20 iul. 2011

Marele Zid Chinezesc a ajuns la Vulcan

In 2008, an electoral, presa a scris mult despre afacerile cu borduri ale fostului primar si ministru Videanu. Nu era nici greu, cand, cel putin in Bucuresti, borduriada era in plin avant. Adevarul scria cu litere de-o schioapa ca s-ar putea reface "Marele Zid Chinezesc din bordurile lui Videanu": "Titan Mar, firma familiei primarului general al Capitalei, a importat din China, în perioada 2006-2007, peste 150.000 de metri liniari de bordură din granit. Firma Titan Mar importă masiv" Apoi, precum stim, portocaliii au pierdut puterea in Bucuresti iar, anul trecut, ministrul Videanu a pierdut si portofoliul de ministru.

Poate va intrebati ce mai face Videanu? Pai, ce sa faca? Ce stie. Pune in continuare borduri chinezesti. Bucurestiul e iar brazdat de escavatoare (a se vedea strada Eminescu, de exemplu, zilele astea). Dar nu numai Bucurestiul. Borduriada s-a intins prin tara pana la Vulcan, orasul care de curand a facut-o cetatean de onoare pe Elena Udrea. Un articol pe aceasta tema aici. Si, mai jos, dovada!

3 comentarii:

sandman spunea...

Si nu numai acolo. S-au schimbat borduri + asfaltat pe Bdul Poligrafiei cap-coada, Bucurestii Noi si str. Piatra Morii. Insa smecheria au prins-o si primarii de cartier, ca sa nu ramina mai prejos. Si pe strazile laturalnice din sect. 1 au inceput asfaltarile.

cornelius spunea...

Uau, deci trebuie interzis sa se puna borduri de granit in Romania.

Vania spunea...

Ar trebui ca doamna udrea să fie cetăţean de onoare pretutindeni unde a făcut bine trotuarul.
Însă, doar vulcanienii ştiu ce-i recunoştinţa!