8 iul. 2011

Pana unde o sa se ajunga?

Citeam la Adriana Dutulescu...

"A propos de subiectul isteriei rapirii copiilor, prezentat de presa cu titluri de-o schioapa, iata ce scrie in cursul de manipulare din care am invatat la facultate:

“în societăţile totalitare care monopolizează informaţia formală, zvonurile au o mare răspândire. Uneori ele sunt lansate de mijloace de propagandă ale statului totalitar pentru a promova anumite atitudini şi comportamente mai greu de obţinut prin utilizarea mijloacelor formale. Circulaţia lor se restrânge atunci când există posibilitatea verificării rapide a adevărului unei informaţii.

Temele recurente ale zvonurilor sunt: otrava ascunsă, complotul împotriva puterii, crizele artificiale, teama de străini, răpirea copiilor, bolile conducătorilor, problemele sentimentale ale acestora, compromiterea financiară sau escrocheriile lor"


... in timp ce la OTV se intampla asta:
















Sper ca va imaginati cat de departe se va merge pe masura ce ne apropiem de campania electorala... "Sexul oral" al lui Patapievici va ramane o amintire amuzanta pe langa ce ne rezerva pentru 2012, in materie de manipulare, oamenii puterii.

4 comentarii:

Micawber spunea...

Da' e si multa prostime, ca altfel n-ar avea succes.

Lilick Auftakt spunea...

Micawber, inspaimantator de multa! Si nu numai in paturile cele mai de jos, din pacate... :(

Wilkins Micawber spunea...

@Lilick

Oho, tolomacii intelectuali sunt o groaza...

Basarica spunea...

Mie imi e clar cum o sa fie in 2012. Nici 2014 nu cred ca imi rezerva surprize. Acum sunt curios ce o sa fie dupa 2014 :)