29 iul. 2011

"The Soviet Story" - un film zguduitor in regia lui Edvins Snore

Povestea masacrelor puse la cale în numele unor utopii dictatoriale criminale: comunismul şi nazismul.



"Filmul spune povestea regimului sovietic si cum URSS au ajutat Germania nazista la instigarea Holocaustului. Filmul arata documente recent descoperite care atesta acest lucru. Interviurile cu fosti ofiteri de informatii, evidentiaza detalii socante. “The Soviet Story” s-a filmat in mai mult de 2 ani in Rusia, Ucraina, Letonia, Germania, Franta, Regatul Unit si Belgia, iar materialele pentru documentar au fost adunate de autor timp de mai bine de 10 ani." - MACROS

10 comentarii:

Sorin M. spunea...

http://www.gandul.info/politica/crin-antonescu-patriciu-e-un-comic-si-un-mincinos-partenerul-meu-este-voiculescu-nu-el-exclusiv-8549445
Deci se pare ca apropierea Patriciu-BaSecu nu era o provocare basista asa cum afirmati dumneavoastra. Se intimpla lucruri interesante. Oricum, ca de obicei, Crin a lovit direct in inima. Si asta doar din forta cuvintelor.

Lilick Auftakt spunea...

Pe cine a lovit?

Sorin M. spunea...

Pe mogulul basist. Poate ca acum o sa inteleaga mai multi de ce Patriciu a scos filmul cu copilul lovit care la facut pe BaSecu presedinte.

Lilick Auftakt spunea...

Tu esti pesedist, nu?

Sorin M. spunea...

Sa spunem ca sint cineva caruia ii pasa de soarta liberalismului adevarat. Probabil in aceiasi masura in care-ti pasa si tie.

Lilick Auftakt spunea...

Se pare ca iti pasa de relatia Patriciu - Crin. Nu am vazut pana acum un comentariu al tau legat de liberalism, de asta te intrebam.

Sorin M. spunea...

Imi pasa de relatia asta exact in masura in care-ti pasa tie in articolul trecut. Am sesizat nuanta acida. Sa stii insa ca in general fac nu comentez. Oricum imi pasa de orice incercare securistica de destabilizare a USL care in momentul asta e singura sansa a Romaniei. Bineinteles doar daca nu stii tu impreuna cu Patriciu o alternativa mai buna.
P.S. In general nu insist acolo unde nu sint bine primit. Spune deci doar un cuvint si nu o sa ma mai vezi pe aici.

Lilick Auftakt spunea...

Draguta, eu impreuna cu Patriciu? A mai fost cineva data trecuta, cand l-am invitat pe Tariceanu, care zicea, si asta doar pentru ca l-am invitat: "Ce e asta, o palma pentru Crin?" Eu invit diverse persoane la Club si ei au dreptul acolo sa spuna ce vrea. Masoara-ti cuvintele si nu mai insinua tampenii. Ce ai vazut acid? Si la adresa cui? Poate la adresa portocaliilor. A, inca ceva: imi place sa vorbesc cu liberali sau pesedisti. Nu mi-am dat inca seama ce esti.

Sorin M. spunea...

Draguta nu sint. Eventual dragut, desii nu mai sint nici eu la virsta primei tinereti. Asta e si motivul probabil pentru care mie-mi place sa vorbesc cu oameni care pot pastra un anume nivel al discutiei.
In alta ordine de idei pot spune ca sint social democrat. Consider insa ca asta este irelevant atita timp cit BaSecu e in Dealul Cotrocenilor. Asta e si motivul pt. care USL reprezinta mult mai mult decit suma partidelor din care e compusa. Lucru care deranjeaza si la Cotroceni si pe amicul Dinu.

Lilick Auftakt spunea...

Ei, acum se poate discuta. Da, am stiut ca esti social-democrat. Pentru ca niciun liberal nu ar comenta asa cum ai facut-o tu. Bine ca stiu ca esti si barbat. Multumesc. Vezi tu, sunt niste nuante foarte clare. Unui liberal ii pasa de ceea ce a spus azi Ponta, spre exemplu (vezi postarea lui Vosganian), nu de relatia intre Crin si Patriciu. Un liberal stie mai bine unde e pericolul pierderii identitatii liberale, si nu o vede nicicum in vreo declaratie a lui Patriciu. Poate sa nu ii convina ca Patriciu sau Crin se ataca unul pe altul, dar nu se va revolta cum ai facut-o tu. Pentru ca unui liberal ii pasa de idei, de partidul lui, nu de personaje. Ma rog, sunt multe nuante si pot sa spun mereu clar daca posteaza un liberal, un pesedist sau un portocaliu.