14 oct. 2008

PD-L si Duduia - lupte pe saltea






Am citit de curand ca femela fatala Udrea se va confrunta electoral in colegiul 25 din sectorul 6 cu masculul feroce Zmarandescu. Confruntarea pare mai degraba potrivita pentru o competitie K1, nicidecum pentru o batalie ce are ca scop patrunderea in Parlament. Nu inteleg ce dezbateri ar putea avea loc intre cei doi. Vedeti intre ei mai mult decat o bataie pe saltea, sau in noroi, sau intr-un ring? Pentru ca despre idei sau proiecte…nici vorba.
Ca si idolul de la Cotroceni, Duduia e renumita prin modul in care cultiva scandalul atunci cand isi face aparitia intr-un anumit loc. Probabil e si motivul pentru care Basescu o place. In jurul ei seamana furtuna, demisii, contestatii…Oricine cunoaste episodul “biletelul” sau mai recentele scandaluri de la Constanta unde fusese trimisa sa..faca ordine, chipurile, si de unde a plecat cu coada intre picioare. Asa si cu aceasta candidatura. Duduia da nastere unui nou scandal, de data asta chiar in interiorul PD-L. Victima? Un anumit doctor Paveliu care dorea sa candideze in colegiul 24, in care locuieste, si in care comunitatea il cunoaste si respecta. Insa Duduia pusese initial ochii pe colegiul 24 si doctorul nu a mai avut loc. Cand si-a schimbat ca pe chiloti optiunea si dintr-o bataie din palme a dictat: “Vreau la 25!!!” pentru doctor era deja tarziu caci furtuna se pornise in interiorul partidului, asa ca nu i-a mai ramas decat sa faca o contestatie si sa declare ca va candida independent:
“În contestaţie, Paveliu le-a spus liderilor PDL că este "unul din puţinii membri PDL Bucureşti care doresc să candideze în colegiul în care locuiesc", a desfăşurat o activitate "exemplară" în plan politic şi parlamentar, este coordonator al comisiei de sănătate a PDL şi este coautor al programului de guvernare al PDL în domeniul sănătăţii.” – scrie Mediafax.
Cum nu ii va fi acceptata candidatura ca independent nici pe colegiul Elenei nici pe un altul, Paveliu probabil va fi demis.
“Deputatul PD-L Sorin Paveliu a confirmat că va candida ca independent la alegerile pentru Parlament, ca urmare a refuzului partidului de a-i oferi unul dintre colegiile din Drumul Taberei pe care şi le doreşte – 24 sau 25. "Nu demisionez, sunt dat afară", a precizat el, spunând că liderii PD-L i-au pus în vedere faptul că prin încăpăţânarea de a candida independent se situează în afara partidului.” – scrie Gandul
Ce nevoie are PD-L de candidati seriosi? Auziti: un doctor! Mai bine o lupta pe saltea intre madama si Zmarandescu, musculosul care a declarat ca habar nu are politica.
(foto: Zmarandescu, Udrea, Paveliu)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Deci ia sa ne lase "doctorul" ala , da? Pai ce? Poze cu EL cracit pe plaja vrem noi ?!?Sarmale face ? Vuitoane are ? Huo.

Anonim spunea...

sa candideze independent, abia-l astept. are deja un votant :-)