1 iun. 2010

Barca basesciana in deriva

Spiritele se incing rau la tv. Ati vazut probabil, la Antena 3, "duelul verbal" dintre Boureanu si Gabi Vranceanu-Firea. Fara cuvinte. Emisiunea inregistrata, AICI.

La recomandarea cuiva, m-am uitat aseara putin si la emisiunea Nasul, unde invitat era ministrul Funeriu. Gretos ministrul. Rar mi-a fost dat sa vad persoana mai antipatica. Dar asta nu e rau, zic eu... La fel ca si Hoara isi va uza imaginea rapid. Iar PDL se va descotorosi de el ca de-o masea stricata.

Insa nu despre el voiam sa scriu... La un moment dat, a intrat in direct Marius Nistor. Radu Moraru s-a enervat rau, aproape tremura. I-au trebuit minute bune, chiar si dupa ce s-a incheiat convorbirea cu liderul de la "Spiru Haret", ca sa isi revina. (Si asta doar cu ajutorul ministrului, care ii spunea sa fie calm)

In finalul discutiei, sindicalistul l-a pomenit in context, citandu-l, pe Victor Rebengiuc. Pe care spunea ca il admira. Radu Moraru, intr-un acces de furie, a inceput sa repete: "Cine? Hrebenciuc? Actorul Hrebenciuc?" Si a tot repetat asa, chiar si dupa ce Marius Nistor a inchis telefonul, fara sa isi mai dea seama ca il jigneste pe marele actor, prefacandu-se ca nu ii intelege numele.

Dupa accesele astea de furie iti dai seama cred, cel mai bine, in ce criza se afla basescienii. Multi sunt probabil, din punct de vedere psihic, la pamant. De altfel, unii aproape au cedat. Si isi cam strang catrafusele pe principiul "Ultimul stinge lumina". Vezi Prigoana. (Update: deja a demisionat) Altii agonizeaza. (Vezi TRU, intr-un video, recent). Altii nu pot sa mai vorbeasca in conferinte decat pe un ton rastit: Emil Boc. E interesant sa ii studiem. Nu? Nu s-au aflat niciodata in ipostaza asta. Mereu au fost ei in pozitia de "a da la gioale", de a ataca, de a-si haitui adversarul. Roata s-a intors. "Ciocu' mic ca acum NOI suntem la putere" incepe sa devina un vis urat.

Deh, unde sunt vremurile cand Basescu trona peste o sustinere de peste 70%? A ramas doar cu 15%?... Cam cat o sa taie de la pensionari cu mana lui Boc. :D




crin libertate antonescu partid dreapta istorie stat initiativa cota unica libera istoric




8 comentarii:

Anonim spunea...

Păi, în cazul ăasta, propun 9 minute de reculegere. In memoriam...
http://www.youtube.com/watch?v=Zi8vJ_lMxQI

Andrei Pop spunea...

uitantu-ma la tv la cei de la pdl nu am gasit nici unu care sa aiba un aspect care sa dea incredere, probabil aspenctul depinde de curatenia constiintei :)
Daca Prigoana a deminsionat din pdl nu rezolvat conflictul de interese pozitiile sale de om de afaceri cu statu si Parlamentar. Pe Boureanu l-as bate dar cica Vladescu i-a suflat nevasta si locul de ministru. Imi place sa cred in karma

Lucia Verona spunea...

Nervozitatea asta mă face să cred că situaţia PDL e chiar mai proastă decît arată sondajele. Şi pedeleii ştiu prea bine că Băsescu nu va ezita să se debaraseze de ei. Dar am impresia că nu va mai putea s-o facă...

Stevie the LightningRod spunea...

fost ceva horror aseara cu boureanu. am ramas siderata, nu-mi venea sa cred cat de nesimtit poate fi omul ala in direct, mai ales fata de o femeie (nu ca ar fi prima oara cand are o atitudine de cocalar).

din pacate, nici Firoaica nu s-a lasat mai prejos... trebuia sa-i taie lavaliera de cand a inceput sa tzipe, nu sa-l intrebe ce-a mancat, unde, la toaleta, si alte grosolanii.

Shadow spunea...

Dragilor

Ce sa faca saracul "frustrat"? Nu a fost in stare sa-si multumeasca propria nevasta pe care i-a "saltat-o" nasu' pamflezirist. Cu pelinel a fost doar pt "imagine" in rest el e tare singur si ii e frica de puscarie ca acolo sunt cautati astia cu "mucii in freza". Vorba aia prefera sa practice cea mai veche meserie din lume doar la "licuriciul cel mare" si nu vrea sa se "solidarizeze" si sa se "deschida" competitiei libere de la "vargati".
Eu il inteleg perfect. E greu sa fi prost si e si mai greu sa stii asta si sa nu fi in stare sa schimbi opinia deja creata. Asa el crede ca daca e "prost crescut" cu femeile automat o sa-l vada lumea de "viril". Dar pt caracteristica aia altele sunt competentele necesare. Sa il intrebe pe colegu' vladescu.

Stevie the LightningRod spunea...

as mai avea o adaugare la lista de crizati basescieni - Berceanu care, desi curpins de un ciudat acces de sinceritate, omite sa spuna ca el minte si cand vorbeste despre minciuna! :))

Lilick Auftakt spunea...

@Fanica


Am vazut la tine si am ras. E PENIBIL!!!! :))

Petrini spunea...

"Doamna" Firea spune "ati mancat ceva stricat,... de pe jos, de la toaleta?", iar "domnul" deputat Boureanu intreaba despre amanti. Creste un pic tensiunea si imediat se vede cam pana unde merge domnia si intr-o parte si in cealalta. Astia ii avem, cu asta defilam.