28 ian. 2011

Mai intelegeti ceva?

Am descoperit astazi pe un blog o poza si un text. Va marturisesc ca nu mai pot de ras. Trebuie sa vedeti neaparat si voi. Ei bine, iata poza:

















Cinci pesedisti sunt acuzati, in Targoviste, ca au votat pentru ca 100 de angajati ai primariei sa fie concediati. Campania e a pedelistilor, desigur. Se intelege din textul postat ca exista astfel de bannere imense pe mai multe cladiri din Targoviste.
La inceput am stat sa ma gandesc: pai nu se lauda pedelistii ca ei slabesc statul obez? Acum sunt vinovati cinci consilieri PSD? Apoi am citit ca PDL are majoritate in acel Consiliu Judetean, deci si ei (macar o parte) au votat pentru concedieri. Opozitia PSD nu a facut altceva decat sa voteze prosteste (cum numai in Romania se intampla) cu puterea. Ei, atunci bine le-au facut ca ii acuza!

Sa nu intelegeti ca as avea ceva impotriva concedierilor. Din contra. Insa trebuie sa remarcam cum reusesc pedelistii sa fie si la putere, dar si in opozitie fata de opozitia meschina, care saraceste populatia facand concedieri masive, chiar in minoritate fiind. :))

Un comentariu:

Gugu spunea...

Uita, fireste, ca anul trecut, Boc a silit fiecare primarie sa concedieze 25% din personal, fara discutie. Si i-au silit pe tooooti, inclusiv pe cei care sunt de la opozitie, si care stateau bine la buget... Asa se face ca d-l Cliliman, care s-a gospodarit intotdeauna bine cu banii a trebuit sa dea lumea afara, desi avea si bani sa ii plateasca si nevoie de ei. ...Si fireste, nu m-ar mira ca intr-o zi sa fie acuzat si el ca cei din Targoviste, ca a dat oamenii afara fara motiv...