10 ian. 2011

Pupincurism feroce. TRU il considera pe Basescu deasupra lui Corneliu Coposu




Traian Ungureanu: "Basescu e, de departe, cel mai important personaj politic al ultimilor 20 de ani, intr-o categorie care ii mai include doar pe Ion Iliescu si Corneliu Coposu. Iliescu a reusit doar in ordine negativa, blocand desprinderea Romaniei de vechea ei istorie. Coposu a fost un politician mult mai pragmatic decat isi imagineaza administratorii cultului postum." Mai e ceva de spus despre acest dement?

34 de comentarii:

Arogantu' spunea...

Da, mai este de spus un lucru: sa sune cineva la 112 !
:D

ADRIAN spunea...

Asta intra deja in categoria "blasfemie" ...
Un personaj abject, din toate punctele de vedere ... pune-i, te rog, o bentita neagra pe ochi caci abjectia este exprimata in acest caz pana si in fizionomie!

Hendrix spunea...

Ce-ar ar mai fi de comentat??? Cuvintele cred ca sunt de prisos!Trebuie sa recunosc ca n-as fi crezut ca poate exista atata ticalosie in TRU, nici macar cand ii injura pe liberali in Coti in anii 2007-2008. Este drept ca pe vremea aceea era un simplu ziarist ,,independent'' si nu europarlamentar al pedeleprelor.
Citeam azi dimineata cu OROARE voma scrisa de limbaesh in Excrementul Zilei, rar mi-a fost dat sa citesc ceva mai gretzos! Iata ce scria unul din dementii postaci portocalii din Modrogan:,,Care este primul punct al programului noului FSN ? Distrugerea , eliminarea, excluderea de pe scena politica a singurului politician si a formatiunii politice care-l sustine care nu vrea in FSNul securisto-mafioto-limberalo-socialist .
Traian Basescu si pdl. PDL ca PDL dar Basescu devine din ce in ce mai clar pentruy oricine, este urmasul Seniorului Coposu .
Asa cum in 1990 securistii de atunci vedeau in Corneliu Coposu dusmanul si inamicul cel mai periculos, adversarul cel mai hotarat , tot asa acum aceiasi securisti au identificat din nou dusmanul :Traian Basescu .''
Concluzia mea: ne aflam la apogeul manipularii securiste portocalii! Sa fie TRU cel care a scris mizeria din evz? Probabil! Este insa extrem de limpede ca intreaga operatiune de terfelire a lui Crin porneste de la cativa propagandisti basescieni experti in arta manipularii. Pana si textele pardecupate din defuncta saptamana sau urmasa ei, romaniamare. Uluitor, nu?

Lilick Auftakt spunea...

La ce ne putem astepta de la un partid format din securisti de sus si pana jos: Magureanu, Talpes, Iulian Vlad, Silvian Ionescu, Basescu, Stolojan si multi altii... decat la terfelirea Seniorului Coposu?

Lilick Auftakt spunea...

@Arogantu', serios. Intre Vadim si asta eu nu vad nicio diferenta.

@Adrian :) Dar sa-l admiram in toata splendoarea lui A propos: a "uitat" sa demonstreze ca nu a semnat nimic cu securitatea.

@Hendrix, e posibil ca TRU sa scrie o groaza de mizerii si nesemnate.

Lilick Auftakt spunea...

Astia sunt oamneii care il sprijina pe Basescu. In afara de manelisti si cei care se vand pe o galeata. Alde Tismaneanu si TRU. CU astia ne luptam.

Hendrix spunea...

@Lilick Da, la ce ne putem astepta din patea unor ticalosi decat la terfelirea lui Coposu! Scarnaviile astea ar trebui sa citeasca replica unui forumist la acel articol vomat azi de limbaes, la care faceam referire mai sus:
,,Al il compara pe Basescu cu Coposu, e jignire la adresa celui din urma.Coposu nu a fost comunist, Basescu a fost,si in plus si securist, Coposu a stat in inchisoare ,Basescu in strainatate,Coposu nu a fost efectiv la putere, Basescu e prin ministere dinainte de '89!Basescu a facut parte din fsn, Coposu nu,Basescu a votat cu Iliescu , Coposu nu.Coposu cu toat suferinta si inchisoarea nu era spirit revansard, Basescu e plin de ura din te miri ce.Coposu avea conduita morala ireprosabila,Basescu bea si hahaie la balciuri si carciumi.Sa iti fie rusine ca ii pui pe acelasi plan.Ca sa se refaca FSN in primul rand trebuie sa fie si pdl isti acolo,cu securistii Basescu si Stolojan.Basescu e un nomeclaturist comunist si gandeste ca atare.''
Comentariu la care subscriu 100%.

Lilick Auftakt spunea...

Da, si eu sunt de acord 100%, Hendrix. Aceste scarbe urat mirositoare vor sa il terfeleasca pe Senior, sa il coboare undeva sub rama Basescu. Trebuie sa ii atacam cu toate fortele: bloguri, ziare, televiziuni.

Shadow spunea...

@lilick

exista diferente. vadim cica are mana rupta de politie tru nu o are inca rupta :-).

Pupincurismul este un "mod de viata". Care face bani "buni" pt "zile negre".

@Aro

Bine ai venit. Nu te-am mai "auzit" de mult :-).

RL spunea...

INCREDIBIL!! Marius Oprea a trecut in tabara pupinbasistilor. Sau e o diversiune ordinara a oficinei portocalii HotNews.
Lilick sti ceva? E doar o diversiune sau l-au ingenunchiat securitstii pina si pe Oprea?

Lilick Auftakt spunea...

@RL (cine esti, nu te cunosc)

Dupa cum stii, sunt mai multi care au votat impotriva acestei aliante: Tariceanu, Orban sunt doi dintre ei. E normal ca nici lui Oprea sa nu ii convina pata de pe rever (vezi Voiculescu) a partidului pana acum imaculat.

Lilick Auftakt spunea...

Iata ce zice Marius Oprea:

"In politica exista compromisuri, dar compromisurile ar trebui sa fie fara compromitere. Aceasta alianta este la limita. Nu as spune ca este total compromitatoare pentru ca PC-ul de acum nu este cel din vremea lui Voiculescu, dar oricum e la limita."

ADRIAN spunea...

Si eu cred ca Tariceanu si Orban au dreptate in aceasta situatie. Ma intereseaza sa vad si pozitionarea lui Varujan Vosganian in raport cu aceasta tema caci pun mare pret pe ce spune dansul

RL spunea...

:-) oligofreni sinteti ma. nu va ajuta deloc mansarda :-)

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian,

Nu a votat impotriva. Doar Tariceanu, Orban si Saftoiu.

Lilick Auftakt spunea...

Am lasat un portocaliu sa intre. Ii observati argumentele, nu? :) Mai stau cativa in groapa cu flegme dar ii las acolo. :))

radu spunea...

Un pupincurist lombrozian si isteric. Nu merita sa spun mai mult despre acest saltimbanc politic umflat cu pompa.

Arogantu' spunea...

Salut, Shadow !
Imi fac veacul mai mult pe la Ioska - e bataie mai multa !
Toata portocalimea a aflat de Ioska, aici e doar elita !:)
Ma fac si eu mic la coltul mesei ... :D

Lilick Auftakt spunea...

Adrian, si Varujan a votat impotriva. 18 persoane.

atreides spunea...

Un gunoi nenorocit acest TRU, nu merita sa il bagam prea mult in seama.
Foarte smecher se crede oranjgutanul lasat de tine sa zbiere :) Ii cuoastem deja prea bine pe acesti baieti, stim ce le poate pielea si mai ales cat ii duce capul.

ADRIAN spunea...

@Lilick: multumesc! Oricat as aprecia de mult rolul de vector de imagine al lui Crin Antonescu si claritatea/justetea mesajelor pe care le transmite, am sentimentul ca pozitia fata de care sunt mai aplecat este cea a lui Vosganian, Orban, Tariceanu caci am senzatia ca ar fi si imbracate in mai multa substanta chiar daca in mai putina forma. Bineinteles vorbesc ca un liberal pripit (adica inscris in PNL in primavara lui '90 dar care a renuntat imdiat dupa ce au fost exclusi "tinerii liberali") si care nu am calitatea de membru PNL. Insa daca Vosganian s-ar desprinde si ar relua UFD, eventual ca un membru al acestei aliante de "centru-dreapta", m-as inscrie negresit in acest partid pe care l-as vedea mai radical, mai la dreapta si mai consecvent lozincii "prin noi insine" ...

Anonim spunea...

In curand aflu ca Basescu e Mesia.
"Veniti de luati..."
Eu ignor o gramada de personaje, printre care si TRU, noroc cu tine ca le faci publicitate.
Mai lasa-i ca nu merita.

Lilick Auftakt spunea...

Adrian, aici e vorba de opinii diverse, de democratie. Nu iese nimeni din PNL. E cel mai liber partid.

barack spunea...

Dobitocul portocaliu Preda debita aceleasi cretinisme despre Coposu ca si TRU.Doua slugi scarboase ale lui Basescu!!

Pro atitudine spunea...

Da, interesant personajul! Cu ceva timp in urma isi exprima indignarea pe blogul lui ca Basescu nu este inteles. Acum am priceput: este prea sus ca sa poata fi descifrat! Daca nici Coposu nu i-ar putea sta alaturi inseamna ca e sus de tot. Adica, este aerian!!!!!

Anonim spunea...

Doamne, cat de gaunos poate fi acest TRU. Ce picioare in gura i-as da retardatului....

Vania spunea...

Deh, la tru se vede sifilisul congenital şi pe moacă...

clerc spunea...

Mai copii, voi va amintiti ca clovnul asta cu strabism divergent si delir de grandoare beneficiaza de serie de autor, alaturi de Cioran, Noica, Ionesco si Eliade la celebrissima si elitista editura Humanitas?
Voi va amintiti ca a promis ca sare de pe bloc daca Basescu si nazistii portocalii fac alianta cu PSD-ul?
Voi va amintiti cum era el gazetar independent la Cotidianul, unde-l pupa cu bale la tastatura pe Basescu prin partile moi ale fiintei, dar lua si bani in calitate de consilier al PD-ului?
Pai asta-i omul... cititi pe Cotidianul online ce bani cistiga cazatura asta in calitate de europarlamentar... si o sa intelegeti totul. E simplu: imbratiseaza acea ideologie care-i sporeste veniturile.
Si e interesant de aflat pe ce filiera a ajuns el la BBC inainte de Revolutie... unii zic ca l-ar fi parasutat acolo draga de Secu...

Lilick Auftakt spunea...

@Clerc, da, stim toate astea. Dar chiar nu poate nimeni sa il verifice la dosar? A promis acum 3 ani ca produce chiar el o dovada ca nu a colaborat. De unde? Nimic...

Lilick Auftakt spunea...

Sper ca va fi insa, la loc de cinste, in Cartea Neagra a Basismului. :))

ADRIAN spunea...

@Lilick: nu vorbeam despre o iesire din PNL ci incercam sa explic o stare de spirit in care ma aflu si s aconturez mai clar pe ce latura ma situez in discutia asta. Asta ar mai lipsi acum, o spargere a PNL pe langa alianta asta care "strica" 21 de locuri eligibile in parlament.
Pe de alta parte cred ca e destul de limpede ca in ciuda libertatii partidului exista un deficit de democratie (poate exagerez) in luarea unor anumite decizii. Cred ca Varujan Vosganian face prea mult in acest partid pentu felul in care este tratat ... parerea mea.

Lilick Auftakt spunea...

Adrian, nu neg ca anumite lucruri se fac si fara informarea toatala a tuturor membrilor din Delegatia Permanenta. Dar adevarul e undeva la mijloc. Nu putem spune nici ca nu stiau ca se va face aceasta alianta. Poate nu s-a anuntat exact momentul. Asta e altceva... Insa inteleg si aici motivatia, fara ca ea sa fie data explicit: anumite lucruri, daca se discuta prea mult inainte, nu se mai fac.

Lilick Auftakt spunea...

Oricum, pozitia celor care au votat contra aliantei e benefica. Opiniile lui Vosganian, Tariceanu, Orban... conteaza in partid, si Crin Antonescu trebuie sa tina cont de ele. Isi asuma insa un proiect si, deocamdata, trebuie sa vedem ce mai urmeaza.

Anonim spunea...

TRU e un strigoi mancator de cacat! Daca ajunge in Oltenia, stiu aia ce sa-i faca ca sa nu mai bantuie prin latrinele oamenilor :D !