13 ian. 2011

Tristete la Cotroceni

Tara arde, insa seful Cancelariei Prezidentiale are cu totul si cu totul alte probleme. Se plange ca l-a parasit Mos Craciun. Ba inca si ceilalti mosi: Gerila sau Nicolae.

"Nu îmi plângeţi de milă. Totul a funcţionat conform planului. De ceva timp nu trimit şi nu primesc cadouri. Nu primesc şi nu trimit felicitări. SMS-urile festive le şterg, practic fără excepţie, imediat. Moş Crăciun, din câte am auzit, este şi el om."

Va rog sa cititi despre revolta personala a consilierului prezidential, intr-o analiza ampla cu accente economice, socio-politice si comice. Sa speram ca spiritul Craciunului nu il va parasi totusi chiar de tot pe acest copil mare si rasfatat al Cotroceniului si isi va ingadui, ca Mr Bean, mici bucurii, pe care sa si le satisfaca, de acum incolo, singur.

3 comentarii:

Marieta spunea...

Cred că dl. Avramescu nu se simte bine, probabil febră, altfel nu-mi explic comiterea unui asemenea text. Încep să înţeleg acţiunile lui Traian Băsescu...cu asemenea consilier ;((

Rasputin spunea...

Nici nu terbuie sa mearga la ski in Austria ca sa dea cu capul in copac.
Sunt batuti in inteligenta de mici.

Lilick Auftakt spunea...

@Marieta, Rasputin, sunt curioasa ce fata o fi facut Basescu cand o fi auzit ca, uite, nu numai mii de copii amarati din tara au fost parasiti de Mos Craciun, ci pana si unul din consilierii lui.