25 ian. 2011

Parlamentul European nu este Parlamentul Robertei Anastase!

O stire importanta , o veste buna de la Parlamentul European: Petiţiile împotriva Strategiei Naţionale de Apărare vor fi redeschise. "Redeschiderea petiţiilor vine pe fondul contestării votului de la începutul lunii decembrie a anului trecut, dată la care petiţiile au fost declarate închise cu votul a 16 eurodeputaţi PPE, majoritatea din PDL, deşi acest grup avea dreptul la doar 12 membrii în Comisia de Petiţii. Mai mult decât atât, conform Regulamentului Parlamentului European, ca votul să fie valabil, PDL-ul avea nevoie de 18 voturi, reprezentând jumătate plus unu din numărul membrilor Comisiei.(...) Decizia redeschiderii petiţiilor a fost luată în unanimitate la nivelul coordonatorilor tuturor Grupurilor Politice, după ce Conferinţa Preşedinţilor Parlamentului European a decis pe 15 decembrie să recomande negocieri pentru soluţionarea contestării votului."

Si acum sa va arat ceva... Sa va arat cum se comporta doi europarlamentari romani PDL, TRU si Preda, acesti Hackel si Jackel care ne fac de rusine in PE. Exista mai multe filmulete in care TRU se scarpina, cu mana sau cu pixul, iar Preda mananca, isi trage pantalonii, se stramba, rade, se plimba, e vizibil deranjat, iritat cand se sustin idei care implica libertatea presei, dreptul la opinie. Urmariti-i aici si in filmuletul de mai jos cat de penibili sunt:

6 comentarii:

cățelul alpha spunea...

Preda mai avea puțin și-i trăgea o flegmă lui Gruber. O fi învățat să smardoiască de la șefu.

Anonim spunea...

Lolec si Bolec :)

Lilick Auftakt spunea...

@Catelul alpha, preda e absolut dezgustator cu atitudinea asta. Tru in schimb, cu scarpinatul, zici ca e maimuta. :))

@Anonim, corect! :))

Vlad Cel Groaznic spunea...

O mai fi vreun stat membru UE care sa fi trimis atatia degenerati in Parlamentul European? Stiu ca toti isi au cota lor de handicapati mintal (ca ala care milita pentru expulzarea lupilor din Alpi in ROMania, de exemplu! ), dar ma tem ca la acest capitol ROMania ar putea detine suprematia: EBa, Gigi Fecali (care isi umple chiloteii de marmelada numa' cand se uita Incrucisatorul la el), strambii astia doi...

Lilick Auftakt spunea...

@Vlad, pai noi doar daca ne gandim la Vadim, Becali, Tokes, Eba si cei doi din filmuletul de mai sus am stabilit cota normala de nebuni a Parlamentului European.

Vlad Cel Groaznic spunea...

Lilick, Vadim nu poate fi introdus in aceeasi oala cu handicapatii astia mintal. In ciuda tuturor momentelor in care delireaza, si a unor decizii reprobabile (excluderea si calomnierea lui Lucian Bolcas este doar primul care imi vine in minte), Vadim Tudor are si momente in care se dovedeste extrem de pertinent. La EBa, Gigi Fecali (stiu ca tot Vadim ne-a procopsit si cu asta in Parlamentul European, dupa cum prin PRM si-au facut intrarea si Costel William Branza, nebunul ala de Naty Meir si primarul care a remarcat ca Udrea are "sange in pasarica", etc) si slugile basiste asemenea momente sunt pur si simplu inexistente...

Nu mi s-ar parea foarte deplasat ca PRMul sa redevina partid parlamentar, dar mi s-ar parea ODIOS ca scursurile securiste constituite in mafia Udrei sa nu fie DISTRUSE! Dpdv politic :D desigur.