18 ian. 2011

Mesaj catre CNA - Basescu s-a instalat iar la TVR, cu toata satra

"Postul national de televiziune transmite in direct, intr-o editie speciala, o intalnire a Institutului de Studii Populare, think tank al Partidului Democrat-Liberal, la care participa presedintele Romaniei emanat de acest partid, Traian Basescu.

Consider aceasta difuzare in direct a unei intalniri cu o anumita culoare politica si ideologica ca fiind o incalcare a principiului nonpartinic ce ar trebui sa motiveze actiunile televiziunii publice, ale carei cheltuieli sunt suportate din bugetul de stat si dintr-o taxa speciala de abonament pe care sunt obligati sa o plateasca toti cetatenii romani, indiferent de optiunile lor politice.

Aceasta transmisie in direct pacatuieste si prin unilateralitatea mesajului transmis. Practic, opiniile Partidului Democrat-Liberal si ale presedintelui Traian Basescu nu beneficiaza de nicio receptare critica, nu au parte de nicio contrapondere.
Suntem spectatorii- victime ale unei veritabile campanii electorale, cu elogii aduse unui anumit proiect politic si unui anumit partid politic

In aceste conditii, solicit CNA, institutie altfel foarte atenta atunci cand posturi de televiziune private nu manifesta echidistanta politica, sa ia masurile necesare pentru sanctionarea televiziunii publice."


Forumularul de sesizare aici. Va invit sa il folositi.

Text via Bogdan Duca.

Cititi si aici.

Niciun comentariu: