3 nov. 2010

Casa Soricelul si concurenta! :))

"În atenţia celor interesaţi:

Fundația Creștin-Democrată anunță organizarea unui seminar creștin-democrat deschis unui număr de 15 tineri interesați, cu vârste cuprinse între 18-25 de ani. În zilele de 5 (seara), 6 și 7 noiembrie 2010, aceștia vor putea participa la câteva dezbateri despre valorile doctrinei creștin-democrate, între care: demnitatea umană, subsidiaritatea, solidaritatea, economia socială de piață (sau ordoliberalismul).

Printre lectori se vor număra: prof. univ. dr. Radu CARP, lect. univ. dr. Adrian PAPAHAGI, lector univ. dr. Mihail NEAMȚU, şi dr. Theodor PALEOLOGU.

Lucrările se vor desfăşura la pensiunea Casa Şoricelul din localitatea Săcele, judeţul Braşov. Fundaţia acoperă toate costurile de transport, cazare, și masă ale participanților. Acces wireless la Internet din pensiune.
Organizatorii se adresează cu precădere, dar nu exclusiv, studenților preocupați de istorie, filosofie politică, economie, sociologie, drept, litere sau teologie. Tinerii care au fost deja implicaţi în activități de voluntariat vor fi avantajaţi.
Evaluarea se va face pe baza unui Curriculum Vitae personalizat și a unui eseu original (3-5 pagini) care răspunde la întrebarea: Cu ce poate contribui creştin-democraţia la îmbunătăţirea vieţii publice din România?
Materialele pot fi trimise pina la 27 octombrie pe adresa: office@fc-d.ro.
Cei pre-selectaţi vor fi contactaţi telefonic, până la 1 noiembrie, pentru un interviu cu unul dintre lectorii Fundaţiei Creştin-Democrate.


Cu deosebită consideraţie,
Fundaţia Creştin-Democrată"


Si acum concurenta sau, de ce nu, viitorii aliati: Partidul Recidivistilor din Romania - Crestin Democrat :))

Un comentariu:

doi doi spunea...

Avem o țară de căcat în care aberația de libertate este strigătoare la cer.

Cum pana mea pot apare asemenea specimene care strigă în gura mare înființarea unui partid al recidiviștilor care pe deasupra mai e și creștin democrat.

mai multe aici