7 dec. 2010

Dar care este agenda PSD?

"Există agende secrete despre care noi, cei din PSD, nu ştim? Aveţi înţelegeri ascunse cu domnii Crin Antonescu şi Dan Voiculescu? De ce doriţi distrugerea dinăuntru a PSD şi doriţi cu atâta ardoare să vă răzbunaţi pe domnul Victor Ponta?" - Am extras aceste trei fraze din scrisoarea "celor 26". Grupul pesedist ii pune cateva intrebari lui Mircea Geoana, pe un ton foarte agresiv, iar textul intreg al scrisorii il gasiti aici. Dar ce deducem? Stim ca pe agenda PNL (dar si a PC) se afla eliminarea PDL si a lui Traian Basescu de pe scena politica. Cred ca nimeni nu se indoieste de asta. Daca Mircea Geoana s-a inteles cu Crin Antonescu pe aceste aspecte, asa cum a facut si la alegerile din 2009, e perfect. Dar PSD ce urmareste? Mai mult: insinueaza cumva grupul pesedist ca PNL si PC, impreuna cu Mircea Geoana, ar avea intelegeri secrete pentru distrugerea dinauntru a PSD? Eu cam asta inteleg. Voi? Sper sa apara si o reactie a PNL, ca si in cazul votului in cazul Ridzi, unde PSD si PDL si-au dat (iar) mana.

Marturisirile lui Geoana de la care a inceput tot acest scandal, aici.

Update: Pe aceeasi tema cititi la Iulia Huiu si la Iosif Buble.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Astia habar nu au de capul lor.
Eu insa le gasesc o scuza, PSD-istii sunt oameni cu cap dar politica PDL i-a innebunit pe toti.
Singurele partide care inca mai gandesc in ciuda "ciumei portocalii" mai par PNL si UDMR desi se vad unele semne si la ei.
De ce sustine UNPR o coalitie in care nici ea nu mai crede? Astia sunt ca unul care a fost luat de la o firma, ii s-au promis multe, ii s-a tras teapa si acum isi spune: "hai mai ca nu am fost chiar prost".

Lilick Auftakt spunea...

Cum nu crede UNPR???

Anonim spunea...

Chiar credeti ca vreun politician roman gandeste altfel decat politicianist? Totul se invarte in jurul luptei pentru putere , pozitii si bani, indiferent de partid. Lupii din haita cand nu mai gasesc vreo ciosvarta pe care sa se bata , se mananca intre ei. Eu unul le doresc succes , cand va fi un singur supravetuitor al acestor lupte sa ma anuntati.
un botosanean carcotas

Lilick Auftakt spunea...

@Botosanean,

Nu e niciun pacat sa gandesti politicianist. Dar trebuie sa faci politica in interesul oamenilor. Nu e nimic rau ca vrei puterea. Asta e sensul politicii. Asa trebuie sa vrea orice partid. Sa vrea puterea ca sa-si puna programele in aplicatie. Daca vrei puterea personala numai ca sa te imbogatesti tu si gasca ta, e alta mancare de peste.