29 dec. 2010

Stiri dintr-o Romanie mai frumoasa...

- Astazi se implinesc 167 ani de la naşterea Reginei Elisabeta a României (Carmen Sylva)

- Regele Mihai, a devenit Doctor Honoris Causa al Universității Politehnica din Timișoara.

- PNŢCD Cluj cere Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, condamnarea publică a abdicării Regelui Mihai printr-o decizie a Sfântului Sinod, pe motiv că autorităţile comuniste au rupt la 30 decembrie 1947 "un legământ consfinţit de către Biserică"

- Maine, la ora 18:00, toti cei care stiu ca "am fi avut o civilizaţie prosperă dacă ne-am fi continuat evoluţia democratică după 1947" sunt asteptati in Piata Palatului, la statuia Regelui Carol.

- In final, o lectie de istorie, un film despre Regina Maria, "diplomatul ad-hoc care a stiut sa puna Romania pe harta":



PS - Si, pentru contrast, o stire din Romania basesciano-baconskyana: Romania Voices Strong Support for Iran's NUCLEAR Rights!

4 comentarii:

radu spunea...

Da, Lilick.
Si sper ca 2011 sa fie inceputul unui proces care sa readuca PNL la ceea ce a fost, adica:
Principalul brand politic al Romaniei moderne.
La multi ani tuturor coechipierilor de pe acest blog! Ne vedem in 2011!

Lilick Auftakt spunea...

La multi ani, @radu! In 2011 ne asteapta o lupta mai dura ca oricand. Va fi frumos! :)

Anonim spunea...

Mi-ar plăcea mult ideea unei rotative guvernamentale... Măcar dacă ar fi povestite tinerilor perioada interbelică şi măsurile luate de PNL-ul de atunci... doctrina a rămas, oamenii sunt de calitate... dar orbii sunt în număr mare... Un an mai bun, chiar dacă va fii unul de luptă!!!

Lilick Auftakt spunea...

@cristiandima

Sunt povestite pe cat posibil. Mai putin intelese inca, mai putin inteles de ce trebuie sa ne uitam la trecut... Dar vor intelege... Nici noi nu am trait anii aia, dar i-am inteles. Un an plin de reusite iti doresc!