30 sept. 2008

Adrian Paunescu, Patapievici si un tanar marinar curajos.











Poate ca o sa va intrebati cine este tanarul marinar curajos din titlu. Ei? Cum cine? Cati marinari curajosi avem la carma patriei? Ma rog..azi, mai putin tinar, cel despre care Adrian Paunescu ne declara, aproape cu lacrimi in ochi:

"Tot în Flacăra a apărut primul articol despre un tânăr marinar curajos. N-o să vă supere prea tare faptul că respectivul, s-ar putea spune, dat fiind că era căpitan de vas, era Traian Băsescu şi că eu l-am lansat pe Traian Băsescu în Flacăra."

Probabil ca pasajul de mai sus v-a creat deja o greata cumplita. La fel si apropierea..ups, brusca (?), a Paunescului grotesc de Patapieviciul penisofil. Nu cumva..cine se aseamana se aduna? Credeati cumva altceva? Pupaci au fost, pupaci sunt inca.

"Preşedintele Comisiei pentru Cultură din Senat, senatorul PSD Adrian Păunescu, şi-a anunţat ieri demisia din comisia parlamentară de anchetă a activităţii Institutului Cultural Român, precizând că toată viaţa "a fost eficace în poziţia de avocat, nu de procuror".

"Nu pot tăcea"
"După cum puteţi să vă daţi seama, toată viaţa eu am fost eficace în poziţia de avocat, nu de procuror", a mai spus el. "Nu accept să mi se ia drepturi, dar nici nu pot tăcea când mi se acordă privilegii care nu îmi trebuie, ba nu mi se potrivesc", a adăugat senatorul social-democrat. "Contaţi pe mine în toate acţiunile care nu implică reflexe de procuror, pe care nu le am", a îndemnat Păunescu.
www.jurnalul.ro

Oricum, daca a ajuns si Ontanu, cot la cot cu Blandiana, sa organizeze Memorialul victimelor comunismului si al rezistentei - expozitie document cu ocazia implinirii a 15 ani de activitate, imi imaginez ca idealurile si principiile nu mai au chiar nicio valoarea in Romania zilelor noastre.

Foto: Taras-grapis

6 comentarii:

Anonim spunea...

cine credea ca paunescu era un adversar politic al intelectualilor presedintelui mitocan s-a inselat.. paunescu luase legatura cu eliade la chicago si frecventa 'scoala de la paltinis', mai ales dupa crima de pe stadionul din ploiesti, cand a hotarat sa infrunte furtuna in numele socialismului si s-a ales cu spectatorii striviti de-o poarta - cum l-ar fi judecat liicenii atunci? printr-un chef cu vin de la comitetul central, adus de paunescu, dupa cum s-a si intamplat; prin urmare, paunescu motiveaza mizerabil exitul din comisia senatoriala, dar macar hotararea lui e cinstita si in spirit de gasca!

crabby de la paltinis

Lilick Auftakt spunea...

@crabby

Pe unii ca Paunescu, Patapievici sau TRU ii uneste mai mult decat orice un lucru: placerea de a se umili in fata puterii. In lipsa umilintei nu-si gasesc scopul existentei. Iar Paunescu, un pork sinistru abonat la Realitatea, stiam demult ca nu se va atinge de Patapievici nici cu un ac de brad. Doar cativa artisti prostanaci care au mai comentat pe bloguri au putut sa urle ca vai, cum se poate ca Patapievici sa fie judecat de Paunescu. Pai tocmai, ca nu se poate. Si nici nu il va judeca. Sunt in acceasi barca: a pupincuristilor

Anonim spunea...

Aiurea, numai sfertodoctii de la Cotidianul s-au apucat sa urle ca vine Apocalipsa sub forma paunescului si le judeca valoarea iceristo-falico-patapieviciana. De fapt poetul nu vrea decat sa stea linistit la pensie. Enorm ca poet e si mai mare la lins in fund dar asa a fost toata viata...

Anonim spunea...

Butoiul asta de osinza si kkt este santajat in continuare si avind coloana din radiografia facuta de celalalt nesimtit si-a intors quintalele ,spre a si le pune la adapost de orice amenintare venita dinspre puterea pe care toti smecherii pling ca l-a parasit pe Pirat,numai ca ea,nici gind sa-l lase ci doar ii sta-n preajma vizibil doar la nevoie extrema,in rest preferind sa se afirme la brat cind cu un mogul,cind cu un trust,dupa care fuga la dragostea dintai(FSN cu urmasii).Lui Paunescu, la halul de compromitere morala in care a ajuns ,aceasta ultima magarie i se asorteaza perfect cu idealurile de-o viata.Lipsa curului din peisaj il face nervos si imprevizibil,iar aparitia lui ii da linistea pe care suzeta o da celor mici.Numai ca el nu suge,ci linge....Sky

Anonim spunea...

Multumesc, Sky

Lilick Auftakt spunea...

Cu placere, @sky. Am zis sa ramana aici comentariul pentru "butoiul de osinza si kkt " :)))