1 sept. 2008

De la "falusul lui Ghildus" la "padurile de falusuri" ale lui Cristian Neagoe. Ce preferati?














Alandra scrie despre o petitie initiata de Cristian Neagoe in 2005, menita sa zguduie ICR-ul, despre care am mentionat si eu aici. Ceea ce e interesant e ca Alandra gaseste si reactia lui Mircea Mihaies la acea data. El scria pe atunci despre Cristi urmatoarele:
"Ca sa nu plutesc in vag, va invit sa accesati un site numit „aglomerari spontane“ si veti recunoaste procedeele noii delatiuni, cel putin, in felul in care se incearca, din nou, lapidarea lui H.-R. Patapievici. In cazul de fata, lucrurile sint inca mai ignobile: initiatorul nu e unul din „principialii famelici“, din spalatii pe creier ai corectitudinii politice.

E un june incompetent, a carui impostura a fost facuta publica in revista condusa de stralucitul intelectual invocat. Cum opera delatorie – ca sa zic asa – e in plina desfasurare, astept nerabdator sa vad lista celor ce-si vor pune semnatura pe ea..."


O sa revin la santajele facute de Cristi Neagoe la adresa lui Patapievici, si, incetul cu incetul, vom demonstra cu ce il are la mana Cristi pe Patapievici, dar, pana una alta, sa ne delectam cu o.."cronica" facuta de micul degustator de urina pe blogul aglomerarispontane:

"Monumente la comanda. Jeguri care rezista sute de ani (pe putin).

Citez aici un articol din Suplimentul de cultura. E vorba de jegul a carui constructie este aproape de final in Piata Revolutiei. Capodopera pentru care un student de anul I la orice facultate de arte, design sau arhitectura ar da din nou examen in toamna.


Mai jos voi mai da cateva linkuri. Ceea ce nu stiti este ca acelasi tratament va fi aplicat Pietei Universitatii si Pietei Romane, daca nu reactionam la timp. E foarte posibil ca documentele sa fi fost deja semnate de Razvan Theodorescu, ministrul care si-a bagat pula in cultura. Cu toate astea, am pierdut o batalie, hai sa nu pierdem tot razboiul."


Sa nu intelegeti cumva ca ii iau apararea lui Ghildus. Sau lui Razvan Theodorescu. Nici pe departe. Din punctul meu de vedere monumentul trebuie daramat. Dar ce punem in loc? Penisurile obsedatului de Neagoe? Uitati-va in poza modificata de el pe site. Transforma "teapa" lui Ghildus intr-un falus "artezian". Nu am inteles insa, cunoscandu-l deja pe impostorul asta mic de Cristi, daca asa si-ar dori sa arate statuia, sau, critica faptul ca aceasta seamana cu..scuzati..ce scrie el mai sus.
Si totusi: daca el considera ca Theodorescu cu acest monument si-a bagat ceva in cultura, Cristi ce face atunci cand, la New York, expune "paduri de falusuri"? Domnule Iorgulescu, se aude?

16 comentarii:

Anonim spunea...

- Canalie de facto, Cristian Neagoe critica in 2005 faptul ca teapa seamana cu un falus. Intre timp si-a schimbat "opiniile" si si-a zis: "Ei bine, daca voi vreti falusuri, va dau eu paduri"

Anonim spunea...

lmao
Pai nu spunea ca vrea fântani cu urină pe Victoria Socialismului? De ce nu ar planta şi vlăstare de falusuri, să le ude, să le crească, să se facă o pădure mare, deasă si frumoasă ? ha ha ha

Lilick Auftakt spunea...

@alandra

Trebuia sa candideze.. :)))

Anonim spunea...

@lilick. Karina, a zis băiatul că nu bea pipi!

Eşti la mare din nou,şmechero şi nu-i spui decât lui Şuţu! :)

Lilick Auftakt spunea...

@Rox

Multe spune el, apoi, in articole/interviuri da la intors. Poate ca nu bea, asa, de sete (hahahah) dar...savureaza. Hihi :)

PS-M-am intors. Am fost pana la Costinesti sa-l vad pe flescaitul de Stolo cum se expune pe marginea piscinei, si grupuri vesele de pedaliste cu palariute portocalii vizitand organizat statiunea :)

Anonim spunea...

@Lilick - ce-ar fi sa tai padurea de spamuri care a crescut de la 16.30 incoace? Parca-i din cartoons-urile lui Neagoe, alea sado-maso-pedofile...

Lilick Auftakt spunea...

@Lulutza

Am sters padurea de spamuri lasata de fanii lui Neagoe pe aici. Hihi!

Anonim spunea...

Cind o sa-si dea demisia, pentru ca si-o va da, veti inceta cu aberatia asta. Ce trebuie sa stii, doamna draga, e ca inainte de venirea lui Partapievici ICR-ul era o mare porcarie. Documenteaza-te si vezi acolo sucrgeri de fonduri si impostura. Orice om cu oarecari pretentii se ferea de asocierea cu vecea conducere. Din acest punct de vedere, petitia lui Neagoe are o explicatie... Restul e cancan

Anonim spunea...

pe lista cu semnaturi se regaseste gasca lui neagoe. Constantin Vica (zis Kostea) a fost coleg de facultate (Filosofie) cu Cristi Neagoe si, pe banii romanilor, a beneficiat si el, in calitate de “poet” de un drum la New York, ICR, unde s-a dat in spectacol (amanunte gasiti pe youtube). Vica scrie in suplimentul de cultura, observator cultural si dilemateca si, dupa cum se stie, a afirmat la recentul show de la Green Hous ca atit el cit si Neagoe au intrat in lumea de unde li se da fetelor bune ora exacta. Ca multumire au aparut interviurile cu Neagoe din Metropotam si Stiletto. Se pare ca se pregateste un interviu si in Tabu (Cristina Bazavan sa traiasca).
Diana Constantinescu, ruda a regizorului Savel Stiopu, a fost iubita lui Neagoe si apoi a altui “filosof”, Razvan Ilie (si el semnatar sl petitiei si coleg cu Neagoe).

Anonim spunea...

Nu vad ce e rau intr-o padure virila... Ion Creanga a imaginat un camp intreg, basca povestea completa cu popa, cucoana, si unul din produsele de recolta.

Anonim spunea...

pentru abilul Korn. Da matale search pentru proiectele ICR in ultimii 3 ani si vezi cati romani au plecat prin ICR. Nu te mai arunca cu "gasca lui Neagoe" si "banii statutului", ca la drept vorbind sute de mii de analfabeti (sau semianalfabeti) umplu ghiseele, papa banii bugetului frecand menta s.a.m.d. Ca sa-ti raspund punctual: nu exista artist romana valoros care sa nu fi fost ofertat de ICR in ultimii ani. Nu stiu din interior, vad cine a plecat. Acu, c-or fi ramas niste "valori" cu buza umflata, se-ntampla. Asa ca, dati in Neagoe, dar extrapolarea nu numai ca n-are acoperire, dar e si ridicola.

Anonim spunea...

@anonim
Bine ca au ramas prostii in tara!
tu unde esti acum???

Anonim spunea...

@alandra
sincer, as prefera un ocean de gaoaze in schimbul padurii de falusuri. :P

[DEX: VAGÍN s. (ANAT.) (pop.) găoază.]

poate i-ar placea si lui Neagoe ca ar avea ce sa barbiereasca. :))

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/103388/Artistii-implicati-in-scandalul-poneiului-cu-zvastica-pe-crupa-elogiati-de-presa-americana.html

Anonim spunea...

Salut!
Am luat un pic de initiativa vis-a-vis de oribilitatea numita "Memorialul renasterii", prin urmare am creat grupul "Nu vrem Teapa lui Ghildus" pe Facebook, in care sa discutam asupra acestui subiect si posibile solutii. Daca ne strangem suficient de multi poate o punem de o petitie si scapam de monstru.
Grupul este public si se numeste "Nu vrem Teapa lui Ghildus!". Multumesc!