2 sept. 2008

Procurorii monitorizeaza forumurile.














O stire extrem de interesanta a aparut astazi in Romania Libera. E vorba depre un procuror din Constanta care a inaintat drept probe instantei mai multe copii ale unor discutii purtate pe forumul unui ziar, pe marginea materialului privind arestarea preventiva a unor interlopi, discutii in care mai multe persoane se amenintau reciproc. Probele au fost respinse insa de tribunal.
Cum comentati?

6 comentarii:

Anonim spunea...

Hahahahahaaaa...asta ori e bancul anului ori e noua rubrica RL "Una pe zi". Pai la cati dementi sunt pe "forumuri" ( e de ajuns sa se cerceteze "amicii tai" de blogroll, procurorii aia sunt facuti la fara frecventza daca au idei d-astea...Lesin de ras, parol. Sa ma intrebi pe mine in privat ce convorbire mi-a aratat o amica ( mai kinky) convorbire purtata cu un procuror. Pe mess. Cu webcam. Omul la birou. Feel free to use your imagination :)

Lilick Auftakt spunea...

@MoshCalifar

Si eu cand am citit stirea am stat putin si mi-am imaginat cum ar fi sa iei drept probe intr-un proces postarile catorva dementi pe care ii cunoastem cu totii. Sper sa nu se creeze vreun precedent si vreun judecator sa ia in seama asa ceva.
Hahaha! Imi imaginez la ce te referi in legatura cu discutia pe mess a amicei tale. :)

Anonim spunea...

La "fara frecventa" sint precis facuti multi dintre ei... Sau "pe puncte" la vreo privata...

Astept cu interes dosarele de inalta tradare, spionaj in favoarea "agenturilor straine" etc, incropite de SRI si/sau SIE tot "in temeiul declaratiilor" facute pe vreun site sau altul... :)

Petru Clej spunea...

Dar stimată Lilick, sunt indivizi, persoane publice, care calomniază fără probleme pe internet, incită la ură de tot felul sau neagă Holocaustul sau fac propagandă legionară. Dacă există lege, ea nu trebuie aplicată când e clar că indivizii respectivi o nesocotesc cu bună știință?

Sau libertatea cuvântului implică doar drepturi, nu și responsabilități?

Anonim spunea...

Pe mine nu ma mai mira nimic. Tara tuturor posibilitatilor.

Anonim spunea...

Mai tii minte cand un senator a fost prins ca a furat cateva milioane de dolari? si ziaristii au intrebat procurorii: "Cat o sa primeasca pentru asta?" Procurorii au raspuns:"Pai cat e la casa de schimb."