12 sept. 2008

Conferinta Nationala a PD-L sau "Hora Hobbitilor"!


















Ora 10:00 – sala Palatului – Conferinta PD-L : vacarm, harmalaie, coada la pixuri si alte cadouri electorale.
Din cele 5000 de persoane aflate la conferinta, cea mai mare delegatie e cea din judetul Arad. La dispoziţia celor care nu au plecat la Bucureşti cu avionul, cu trenul sau cu maşinile personale, au fost puse la dispoziţie două autocare. Primarul, preşedintele CJA şi parlamentarii arădeni ai PD-L sunt în fruntea numeroasei delegaţii. Falca, finul lui Base sa traiasca! Si sa traiasca si nasul!

Ora 10:45 – M. Antonie incearca sa explice la Antena 3, raspunzand la o intrebare a lui Andrei Badin, ofertele guvernului PD-L (cele mai generoase de pana acum) si metodele prin care PD-L va asigura cresterea economica.
Din promisiunile PD-L: dublarea PIB in 3-4 ani (mai demagogi decat pesedistii!) salariul mediu 900 euro(doar!!! 1000 RON PSD), 450 ron pensia medie (doar!!! ca va acorda a 13 pensie spune PSD in programul de guvernare) , mii de kilometrii de drumuri (doar 1000 km zice PSD)
Dialogul dintre A. Badin si M. Antonie suna cam asa:
“Cum va putea PD-L sa asigure aceste cresteri?” “Aaaaa…cum sa nu poata? Va putea! ”

Update ...pe masura ce hora hobbitilor se va intetii.

11:00 - Colegiul director al PD-L il desemneaza cu vot unanim pe Theodor Stolojan drept candidat pentru functia de premier.

11:10 - Micul Boc "editeaza" un lung discurs populist in care declara PD-L "Partidul Primarilor"

(Simona Ionescu o zareste in "Hora Hobbitilor" pe "Women in Red")

11:30 - discurs Theodor Stolojan. De data asta cu cravata (probabil la sfatul lui WC Tudor)

Sloganul PD-L: "Gandim altfel" - Altfel decat cine? :)

13:00 - Gheorghe Flutur si Adriean Videanu explica in direct la Antena 3 cel mai populist (si cam de stanga) program de guvenare expus pana acum de partidele politice.

13:15 - Videanu accepta ca guvernul Tariceanu a facut pana acum bine. Spune el: "Guvernul a facut bine ca nu s-a opus masurilor pe care noi le-am propus" Hahaha! :)



Pentru a intelege mai bine cine sunt hobbitii, cititi la Cristi Sutu



Maria Lataretu - Joaca hora-n poienita
Asculta mai multe audio Muzica »

2 comentarii:

Anonim spunea...

Numa' atat au licitat? Putin nene, putin, las' ca vine geoana si pluseaza. Vai de mama lor, au ajuns de rasul curcilor ( apropos: transmiti din sala? :) )

agaX spunea...

lilick,
a confiscat pedeleul dreapta, ce mai ... :)