7 ian. 2010

Cade (iar) Boc?


Stiti deja. Doua personalitati importante din PD-L, Cristian Preda si Theodor Stolojan, sunt deja, fiecare, la al treilea atac public indreptat catre presedintele partidului, Emil Boc. Ultima stire pe acest subiect AICI. Mie mi-e din ce in ce mai clar ca Traian Basescu vrea sa il debarce pe Bocut si se foloseste de oamenii fideli. Am impresia ca nu e deloc incantat ca a fost nevoit sa il desemneze. Intrebarea e... pentru cine vrea sa faca partie? Ca daca se foloseste de Preda si Stolojan pentru a-i face partie Elenei Udrea, o sa ne tavalim de ras, va imaginati. Ce ziceti?

14 comentarii:

Liviu spunea...

Nu mi-e deloc clar ce jocuri face Basescu in momentul asta.

Totusi, m-as permite sa spun ca sacrificarea lui Boc e prematura. Poate mai incolo, cand s-o mai adanci criza, pentru a mai da drumul la aburi. Ca se va intampla la congresul PD sau cu alta ocazie nici nu are importanta, caci ordinul se da din acelasi loc, difera numai imprejurarile exterioare in care se executa.

Adrian Stoica spunea...

Nu, nu cade.
E un subiect de discutie, o diversiune.
Zeci de mii de bugetari intra in somaj, preturile explodeaza, nu mai sunt bani, dar bugetele serviciilor cresc ametitor, la fel si cel al presedintiei ... acestea sunt subiecte grele, dar noi discutam ... despre ce?
Despre Honorius Prigoana. Cine-i Honorius Prigoana? E un nimeni, un zero barat, un "fante de mahala" putin mai "stilat", un "pitiponc" de Dorobanti, scolit in America ("ai nostri tineri la Paris invata" s-a cam demodat) ... si mai e si candidatul PDL pentru alegerile din colegiul 1. Merita sa ii acordam individului asta macar un minut? Eu cred ca nu.
Ei, un alt mare balon de sapun, pe numele sau Cristian Preda, face si el cativa clabuci. Wow! Ce-a facut Cristian Preda! S-a luat de catindat! Ca n-ar fi o candidatura prea potrivita... Cum sa nu fie potrivita? Pai ce, nu e cetatean roman? Este. Si atunci? A, cica nu prea ar avea "calitati". Ei bravos, ce sa-ti povestesc, de parca toti alesii PDL ar avea "calitati". Sa fim seriosi!
Da, dar Preda sare la beregata "oligarhului" Boc! Wow! Nu cumva pregateste Basescu debarcarea lui Boc? Ia sa vedem ce mai spune Preda ... zice ca nici numirea lui Boc nu ar fi fost asa de fericita. Ei, asta chiar e interesant, nu?
Sa fi gresit Zeus? NUU ... Zeus n-a gresit, altfel l-ar fi trimis urgent pe Preda acolo unde a trimis-o si pe Sandru. Si, daca a gresit, ce e? Spune, ca si despre legea 50%, ca nu trebuia ... si gata.

Daniel Mălăelea spunea...

E obisnuit sa cada. Si este foarte rezistent. I-a prins bine cazatura aceea din emisiunea lui Andrei Gheorghe. De fapt le-a prins bine la amandoi.

Brad spunea...

Da, cade ...dar nu chiar acum !
base va astepta ca nemultumirea populara sa se apropie de punctul de fierbere, dupa care va urma o despartire fara lacrimi.
Exista posibilitatea ca sa-l scoata pe gnom la incalzire pentru postul de presedinte...

Arunca un ochi pe
Ro.Trix Felix ! Sad End.ix !

codeus spunea...

pentru Udrea?!!! vrei sa cada cu totul in ridicol, si asa si-o ia pe toate partile pentru "tarfa" asta. daca o mai face si pe asta prim ministru ne-am ars la Bruxeless

Lucia Verona spunea...

Ar fi o ocazie să cadă la votarea bugetului. :)

Brad spunea...

...udrea sau cineva nou, scos din jobenul prezidential (poate din lumea afacerilor pdl-iste, sau un copil de casa din lumea bancara, vreun fluturas, ceva acolo).
Adevarul este ca alcolicii sunt totall imprevizibili ...

Ma cam prinsese magia Craciunului, scuzabil, nu-i asa ?
Da' ce "poze" tampite...

simona ionescu spunea...

Lilick, cade de la sefia partidului, cred eu. Deocamdata, mai e nevoie de el la Palatul Victoria, ca sa se ia la trantă cu criza. probabil ca o sa cad lat la sfârşitul ei.

[D][S][N] spunea...

parca prea indraznet scenariu :)

Brad spunea...

La sefia pdl este nevoie de un ou molcut, pana face(sau macar incearca) base roata-ruseasca (putin-medv)...
Culmea este ca bercea si videa Nu prezinta garantie, fiind prea bogati - base se fastaceste in fata mogulilor, ati observat ?
boc ramane la sefia partidului pana la moartea prezidentiala a matrozului - prea editeaza frazele perfect !

Draghi spunea...

De data asta nu cred ca Basescu e la butoanele celor doi. Ba mai mult, cred ca cei de la butoane vor sa loveasca in Basescu. Coroboreaza ultimele stiri, unele chiar de pe blogul tau. Elena Udrea e demascata in presa internationala. Se afla ca PD-L SUA e in atentia lui Homeland Security. Se incearca aducerea lui Hayssam in Romania, s.a.m.d.

Desigur poate fi vorba pur si simplu de niste orgolii ranite. Sau pot fi toate niste perdele de fum, niste diversiuni menite sa acopere criza. Totusi nu asta e modul de operare a lui Basescu. Modul acesta ceva mai subtil si mai concertat in care se lucreaza pe mai multe fronturi, inclusiv pe plan international, ma face sa cred ca e vorba de niste organizatzii mai... inteligente.

Furand (din nou) alegerile, Basescu a pissed off pe cine nu trebuia. Iar acum vine revansa. Inclusiv prin intermediul agentilor racolati in Romania.

Brad spunea...

Scuza-mi calamburul indoielnic ...

"Culmea este ca bercea si videa Nu prezinta " = nu prezinta

...cu alte cuvinte, bogatia ii face periculos de independenti.
Blaga - cainele de pazda al pdl-ului este perceput de basel ca fiind nesigur...

Udrea demascata ...hmm, las' c-o repareaza nea marinelu' !

O parere: cheia unei eventuale suspendri (acum improbabile, zic eu) a lui base ramane afacerea Nabbuco vs SStream - amicii americani s-au trezit cam tarziu ca videa a negociat pe sub masa cu rusii ... de unde si reactia intarziata a Homeland-ului Security ...

Nu m-a contrazic ...l-a plusat pe geoana ca sa-si asigure linistea din partea estica.
Problema noastra este ca s-a negociat pe banii romanilor.
Problema lui este ca a deranjat, dupa cum spuneai, oarece sensibilitati esducate in stil anglo-saxon, care nu agreeaza jocul primitiv la doua capete ...

Ce va fi nu stie nimeni - cert este ca matrozul are multe de acoperit...vezi cazul hayssam, nicolaiciuc...

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc tuturor pentru comentarii. Nu am raspuns pentru ca nu sunt sigura ce se intampla. Voiam doar sa aflu ce credeti voi.

Despre Preda... ce sa mai spun? Este un personaj interesant, ca altfel nu as intra pe blogul lui, si nu as posta pe-acolo. Chiar daca ma enerveaza groaznic. Dar are culoare, nu e fad. L-am vazut azi la Gabriela Firea si imi venea sa-l... nici nu mai spun ce. Nimic de bine. :) O sa-l urmaresc in continuare...

@Atreides

A spus ca NU a votat, dar inainte de alegeri a sustinut monocameralismul. Pe tema asta s-a contrazis singur. Exista articole.

Draghi spunea...

Am vazut si eu inregistrarea emisiunii la care te referi. Isteric rau tipul. Pare ca e obligat sa faca ceea ce face, evident nu se simte confortabil in aceasta postura, si ii e frica. Interesant...