19 ian. 2010

"No Basescu Day" are blog

Am introdus de aseara adresa si in blogroll. Deja au aderat peste 30 de bloguri la miscare, si ii astept si pe altii sa imi dea de veste daca si-au pus pe blog cate un banner sau folosesc culoarea violet pentru fonturi, fundal...

Ultima postare contine un videoclip, un fragment din emisiunea Vorbe Grele, in care Victor Ciutacu discuta despre blog, culoare si acest gen de miscari civice cu Theodor Athanasiu si Radu Stroe. Le multumesc. :)

Pana se mai joaca putin Basescu si Geoana cu Aliodori, Flacari violet si alte prostii... s-ar putea ca usor-usor sa le luam puterea. La modul la care o spune Radu Stroe: sa ne transformam intr-o natiune. Cu personalitatea, principiile si aspiratiile ei. Sa stim sa spunem NU cand ei incearca sa ne puna pumnul in gura. Nu le vor ajunge cohorte de specialisti in paranormal sa ne impiedice.



10 comentarii:

mirko spunea...

vezi daca merge ultim post, pune-l tu, te rog sus!eu il dau pe facebook! thx!

[D][S][N] spunea...

Purple power ! :)

Lilick Auftakt spunea...

@Mirko,

Ce post? La tine vad o leapsa. :)

@DSN

Si-au cumparat mantia violet a Principelui, sub forma de pulovere violet, de la Zara. Uite cu cine avem de-a face. Cat de idioti.

marcus spunea...

Lilick: te rog frumos, daca poti, trece si blogul meu, nu stiu cum sa-i atasez ceva violet, dar sunt pentru.
sa fii iubita si La Multi Ani
marcus

Lilick Auftakt spunea...

@Marcus, OK

Am introdus blogul tau. Poate scrii mai incolo o postare ca sa anunti evenimentul. Si, te rog, baga si tu blogul in blogroll..

Michidutza spunea...

Orice miscare "anti" ceva este o prostie.
Cine este inteligent porneste sau adera la o miscare "pro" ceva.
De cand lumea miscarile "anti" arunca si o conotatie negativa asupra celor implicati,dar daca te implici intr-o miscare "pro" atragi simpatie si mesaje pozitie.

Lilick Auftakt spunea...

@Michiduta

Dar bineinteles ca e o miscare pro. Pro Democratie. Citeste aici: http://nobasescuday.blogspot.com/2010/01/de-ce-ii-spunem-nu-lui-traian-basescu.html

Suntem PRO toate acele lucruri pe care Basescu nu le respecta. Cred ca nu trebuie sa explic asta. Am pretentia ca pe aici intra persoane capabile sa inteleaga sensuri ceva mai subtile.

Anonim spunea...

Lilick: multam fain, s-a marcat
sa fii iubita
marcus

Adrian SM spunea...

Eu nu reuşesc de nici un fel să pun bannere pe blog... :(((

Lilick Auftakt spunea...

Adrian

De ceee??? Le iei pur si simplu ca poze.