31 ian. 2010

Doctrina PD-L: Cumetria

Aurel Cazacu, fost şef Romarm/Romtehnica, şed Dept. în Ministerul Economiei: (prezenţa fratelui preşedintelui României în firma Desintco) “este o garanţie. Foarte bine. Vine o mare firmă şi zice: Domnule, vreau să ajung la…undeva la Cotroceni. OK. Dânsul (n.r. Mircea Băsescu) are ocazia să îl ducă acolo, da? Pentru că ne va fi bine!” - "Numele lui Mircea Basescu e o garantie"

Mircea Basescu, fratele presedintelui si membru PD-L, nasul nepoatei interlopului Bercea Mondialul. O alta garantie? Desigur. Garantia ca singura doctrina a PD-L e asta:

8 comentarii:

[D][S][N] spunea...

Ce-mi place cand ii inspir pe altii... ;)

Lilick Auftakt spunea...

@DSN

Ti-am zis ca la asta esti bun. :))

Liviu spunea...

Pai nu vorbea cineva - nu soui cine, persoana insemnata - de capitalismul de cumetrie?

In plus, acum ca s-a reales capo di tutti capi, ce importanta mai are sa pastreze oamenii aparentele? Boteaza si cununa netulburati de vreo fantasma electorala.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

N-au pastrat nici inainte. Doar noi ne imaginam ca ar trebui sa pastreze. Pentru portocalii e o mandrie sa fie asociati cu manelistii, cu interlopii, cu cei care fac afaceri dubioase. Pentru ca ei asa sunt. Dubiosi.

Ia uite-l si pe dubiosul asta ce scrie de-abia acum: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/884902/EDITORIALUL-EVZ-Cinste-turnatorului-Rosca-S/

Citez: "Iar povestea lui Roşca Stănescu mai dezvăluie o păcăleală pe care am înghiţit-o în ultimii ani: cică mai toate dosarele fostei Securităţi ar fi fost predate la CNSAS. Că sunt două milioane, că sunt 20 de milioane, eu, unul, n-am reuşit să mă lămuresc. Cert este că nici măcar dosarul unui turnător mărunt ca Roşca Stănescu nu este de găsit. Să ne mirăm că nu se mai găsesc dosarele celor care lucrau la misiunea Navrom din Anvers? Sau să ne mai mirăm că avem dosare de ofiţeri sub acoperire - vezi cazurile Mircea Coşea şi Şerban Mihăilescu - din care s-au predat, în bătaie de joc, doar coperţile, fără nicio filă!"

Cand ar fi trebuit sa-si puna intrebari de cand partidul lui Magureanu a fuzionat cu PD. Vaaaai de capul lor de prosti.

Anonim spunea...

Asta e munca de chinez batran...

O generatie are ~30 de ani. Deci abia generatia care va incepe dupa 2019 va putea spune ca s-a nascut si crescut in democratie.

Sa imi bag picioarele! La vremea la care o sa incep sa vad civilizatie si democratie (valori democratice) pe strazile Romaniei o sa fiu deja un batran decrepit :(

Anonim spunea...

Iar legatura cu subiectul e simpla: nimic din ce vedem zilele astea pe sticla si pe strada nu are de-a face cu valorile democratice sau civilizatia bunului simt...

Vania spunea...

Aşa-i creştineşte...

iceman spunea...

Cine se aseamana se aduna. Doi interlopi, unul protejat de sabie si unul protejat de neamuri si amandoi protejati de Presedinte. O familie mare si fericita.