24 mar. 2010

O veste buna! Cristian Anghel eliberat pentru o luna

"Astazi, in jurul orei 17, magistratii de la Tribunalul Maramures au decis. Cererea de amanare a executarii pedepsei cu inchisoarea de catre Cristian Anghel a fost admisa. El va fi eliberat pentru o luna de zile cu respectarea anumitor conditii impuse in programul de supraveghere." - infoMM.

2 comentarii:

mihai 4 spunea...

Sper ca omul asta sa ramana in libertate.trebuie!e un primar bun si nu merita sa i se intample asa ceva.pnl-ul si pnt-ul au mare viitor in acea parte de tara iar jigodiile de la Cluj nu se simt prea confortabil cu asta.Pana si Mazare,la sinteza,a facut referire la acest caz, spunand ca e foarte firav.apropo:apartamentul meu amarat era evaluat prin 2005 la vreo 65000euro [in 2008 era 135.000euro].intrebare:cum draq se putea ca un intreg bloc sa coste doar 155.000 de euro?ATUNCI VREAU SI EU UNUL[un bloc].Intr-un fel se repeta felul jegos de turnatorie ca si in cazul Remes.Avem una bucata afacerist dubios din zona ,probe slabutze si un portocaliu imputzit[da,intotdeauna unul] care sa faca sesizarea===politie politica.nimic nou:)Morar din Cluj,Tulus din Cluj,Boc din Cluj,sentinta data tot in Cluj!!! si Anghel in lista lui Crin.Baieti,mai atenti data viitoare.Domsoara baschetbalista, s-aude?:)

Hendrix spunea...

@mihai4 Ai dreptate! Totul a fost cusut cu ata alba. Iar ata era groasa cat odgonul, de se vedea din avion!
Portocalii au regizat totul si se bazau pe acel fax dubios, singura ,,proba'' din care ar fi reiesit ca Anghel ar fi refuzat ,,oferta'' proprietarilor blocului! Regia a fost evidenta, cel care cumparase MOCA cu acei 150.000 euro n-a avut de gand NICIODATA sa-l renoveze ca sa-l revanda mai apoi . Misiunea lui era sa provoace TENSIUNE prin afisarea somatiilor de evacuare in chiar ziua in care semnase precontractul cu cei de la Cuprom. Pretul cu care s-a vandut blocul era dubios de mic! De ce? Tocmai pentru a fi diferenta mare fata de pretul corect, cu care a cumparat Primaria, intelegi?
Toata miselia a fost atent pregatita, regizata! Stiai ca acel fax misterios care n-a ajuns niciodata la Anghel, nefiind inregistrat la Primarie, n-a fost nici macar trimis de la Cuprom??? Se vede clar lucratura?

@Lilick Ar fi trebuit sa precizezi un lucru esential: porc-urorii pot face recurs in termen de 10 zile! Decizia de ieri nu este definitiva. As baga mana in foc ca vor ataca, tu ce zici? Si o vor face poate in a zecea zi, astfel incat Anghel sa fie dupa gratii de Pasti!