22 mar. 2010

Pentru sustinerea lui Cristian Anghel


"ieri aprox. 5.000 de maramureseni au ales sa participe la marsul pasnic de sustinere pentru Cristian Anghel... pina la 140.000 mai este cale lunga......dar macar NOUA NE PASA! batrinii urbei sopteau pe la colturi ca n-au mai vazut atita lume in strada de la Revolutie....sa fie un semn?!"

Am gasit acest comentariu pe pagina online a unei publicatii de provincie. Cautand mai multe date, am descoperit ca da, baimarenilor LE PASA. Ieri au iesit in strada si au cerut ca "primarul să fie judecat în libertate".

Printre cei care au sustinut cuvantari la miting s-au aflat Purtătorul de cuvânt al Episcopiei Maramureşului şi Satmarului, pr. dr. Cristian Stefan si Parohul Bisericii greco-catolice Sf. Anton de Padova din municipiul Baia Mare, pr. Simon Mesaros.

Pr. dr. Cristian Stefan considera ca biserica nu poate privi cu pasivitate o decizie a instantei "care a aruncat un om în spatele gratiilor fără a dovedi cu seriozitate acuzele atribuite". La randul sau, pr. Simon Mesaros, parohul bisericii greco-catolice Sf. Anton de Padova din municipiul Baia Mare, a afirmat ca "aceia care au greşit în judecăţile lor pământene nu vor fi uitaţi de justiţia divină atunci când calcă în picioare demnitatea umană".

Sursa Agerpres

Tot in scopul sustinerii primarului liberal s-a format de curand pe facebook un grup la care va rog sa aderati.

43 de comentarii:

Anonim spunea...

nu il sustin gardienii de la penitenciar ? Aia trebuie sa ii sustina pe el,pe Solomon, pe Gutau.Te stiam fata inteligenta ,sper sa nu mai fi inselat.

Lilick Auftakt spunea...

@Gerula

Eu nu stiu daca tu esti inteligent sau nu. Nu am analizat asta. Dar daca sustii ca Solomnon sau Gutau au vreo legatura cu Anghel, sau cazurile lor se aseamana catusi de putin, consider asta ca fiind o afirmatie mizerabila. Ceea ce e mai grav. Ai argumente? Ca de obicei, nu!

Lilick Auftakt spunea...

Vicele PD-L il sustine pe Anghel si spune ca e nevinovat.

Daniel Mălăelea spunea...

Cititi si acest material.
http://liviumarianpop.blogspot.com/2010/03/martie-2010-o-poveste-adevarata.html

Hendrix spunea...

Am fost si eu ieri la ora 12 in fata Palatului de Justitie, acolo de unde a pornit MARSUL TACERII! Au fost prezenti acolo multi oameni, chiar din partide politice cu care liberalii au fost in dura competitie, me refer la pesedisti. N-am vazut insa niciun membru marcant al pedeleprelor. Nu ma asteptam sa-l vad pe mircea man, seful filialei locale, dar lipsa totala a conducerii pedeleprelor arata multe!
Am fost si ieri extrem de afectat de situatia creata de ABUZUL evident de miercuri. Multi erau destul de sceptici in privinta unei posibile indreptari a imensei erori juduciare! Revizuirea este o cale extraordinara de atac a sentintei de miercuri in care eu unul ced.
Ma scoate din minti murdara manipulare din presa centrala, inclusiv televiziuni. Totul pleaca de la MINCIUNA conform careia Anghel ar fi ,,supraevaluat'' acel bloc. Aici nu mai este vorba de manipulare, este DEZINFORMARE crasa, reavointa totala.
Baimarenii prezenti au fost in numar mare, mult peste asteptarile inamicilor lui. Solidaritatea aratata demonsteaza faptul ca nu suntem o turma numai buna de manipulat. Rauvoitorii care compara ce a fost ieri si tzigania petrecuta la Craiova habar n-au ce vorbesc. As spune chiar ca manifestarile de la Craiova au fost deliberat facute tocmai pentru a arunca cu noroi in eventuale solidarizari cu adevaratele victime ale justitiei!

Horatiu spunea...

O observaţie: susţinătorii şi susţinătoarele lui Solomon aveau basmale şi tenişi, în timp ce susţinătorii lui Anghel aveau cravate şi paltoane.

Omul obisnuit spunea...

Asa, si care ar fi diferenta fata de mitingurile de sustinere ale lui gutau si solomon?
Gretos la maxim.
Si va mai intrebati de ce nu mai vine la vot omul obisnuit (neimplicat politic, platitor constiincios de taxe, nemanelist).

Lilick Auftakt spunea...

@Omul obisnuit

Lasa ca vin sa va voteze pe voi, portocaliii, manelistii. Informeaza-te singur. Eu am mai postat pe subiect. Cauta. Nu stau aici sa explic pentru fiecare neinformat.

cineva spunea...

Faptul ca n-au fost leprele portocalii e una. Nu mai am astepatari de la ei demult. Ceea ce mi-a lasat un gust amar a fost faptul ca in afara de 2(doua) persoane de la pnl n-a mai fost nimeni. Si avea cine veni. Cei mai multi (dintre oamenii politici) au fost de la psd si udmr. E trist ca ne debarasam ca si de o ciuma de acela care a ridicat partidul dupa el ani la randul! S-a vazut si azi cat de mult le pasa (ma refer la organizatia judeteana) de Anghel dupa scandalul pe care l-au facut in CL. Am banuielile mele, dar mai bine ma abtin.

Lilick Auftakt spunea...

@Cineva

Cei de la Bucuresti il sustin. Ma refer la PNL. Iar acolo e important ca l-au sustinut si PSD si UDMR si chiar PD-L.

cineva spunea...

@Lilick,
Da, stiu ca cei de la Bucuresti il sustin. Dar poate ar trebui sa vada si ce fac astia de aici! Ca nu fac bine deloc! Si, da, ai dreptate: inclusiv cei de la pdl au sarit in apararea lui Cristi Anghel.

Anonim spunea...

Lilik mic,drag si scump ,dupa informatiile mele Anghel a fost condamnat de o instanta de judecata.Sentinta e definitiva si irevocabila ? DACA DA,justitia s-a pronuntat.Daca nu e vorba despre o sentinta definitiva si irevocabila ,faptuitorul Anghel ,membru marcant al PNL ARE DREPTUL LA RECURS.Recursul se judeca in instanta ,nu in strada si nici sub presiunea strazii.
Ca sa citez din clasici in viata :"Dar daca sustii ca Solomnon sau Gutau au vreo legatura cu Anghel, sau cazurile lor se aseamana catusi de putin, consider asta ca fiind Dar daca sustii ca Solomnon sau Gutau au vreo legatura cu Anghel, sau cazurile lor se aseamana catusi de putin, consider asta ca fiind o afirmatie mizerabila." exista o legatura intre cazurile Solomon,Gutau si Anghel , legatura reprezentata de decizie a justitiei romane ca cei trei ciupanezi sa ramina dupa gratii deoarece prezinta pericol social. DACA A ACCEPTA IDEEA CA DECIZIILE JUSTITIEI trebuiesc respectate,aplicate , atunci asta ESTE Dar daca sustii ca Solomnon sau Gutau au vreo legatura cu Anghel, sau cazurile lor se aseamana catusi de putin, consider asta ca fiind o afirmatie mizerabila.Sper ca vei considera util sa ceri scuze pt.afirmatia ta sau,ca sa eviti cererea necesarelor scuye, opresti postarea -avantajele moderarii , nu ? O zi magnifica iti doresc.
PS APROPO DE "Vicele PD-L il sustine pe Anghel si spune ca e nevinovat." -SUGESTIE : Vinovatia sau nevinovatia o stabileste instanta sau doar instanta.Un respectuos PA .

Anonim spunea...

În afacerea "Anghel" rezolvarea stă în sintagma "preţul zonei", adică în preţul pieţii, respectiv în a lămuri cu cât se tranzacţionau coteţele alea la data contractării.
Sigur că notarii aveau o grilă de taxare, care era cam la jumate din preţul pieţii, dar asta nu este o dovadă, grila fiind un fel de mercurial, fără nici o legătură cu
realitatea.
Sensul acestei grile era ca să fixeze un plafon minim de taxare, pentru a evita înţelegerile dintre cumpărători şi vânzători, care, evident, pentru a diminua sumele
de plătit, se înţelegeau să declare un preţ cât mai redus, cât mai aproape de zero.
N-ar fi prea dificil de demonstrat, orice notar ar putea depune mărturie că aşa stau
şi acum lucrurile.
Orice judecată, anchetă, ce-o fi ea, trebuie să înceapă cu vânzarea iniţială, cea de 150000 euro.
Este evident că, la interval de câteva luni, preţurile nu puteau sări de patru ori.
Misterioasa ofertă venită sau nu prin fax de la proprietarul iniţial este mai degrabă o dovadă auto-incriminatorie, dar în România justiţia nu-l condamnă pe vânzătorul care vinde în pierdere, chiar dacă vinde ce nu-i al lui...
Aşadar, prima vânzare a fost cea fraudată, din ce motive se ştie.
Aşa cum au fost fraudate toate activele privatizate din ţară, am tot spus-o şi-o s-o tot spun.
Dar se poate demonstra foarte simplu, chiar şi cu anunţurile de mică publicite, care erau preţurile în piaţă, alea reale.
Atât în cazul primei vânzări, Cuprom(Phoenix)-Chira, cât şi-n cazul celei de-a doua, Chira-Primărie.
S-ar vedea foarte clar cine a fraudat şi cine nu.
Ar fi un proces al întregului sistem mincinos şi fraudulos, ce-i drept, dar adevărul ar ieşi la iveală.
A! Nu mai spun că ar fi trebuit condamnat întregul consiliu local, care a semnat hotărârea, pentru că au aprobat-o toţi consilierii, de la toate partidele, fără nici o opinie separată, de protest.
Nu reiese de niciunde că ar fi fost supuşi la presiuni sau şantaje.
Sigur că ar trebui aduse şi alte probe, pe lângă anunţurile imobiliare, cum ar fi extrase de cont ale altor tranzacţii, chiar ale primăriilor din localităţi
învecinate, pentru că nu exista o diferenţă semnificativă a preţurilor nici la nivel
naţional, dară-mi-te întrajudeţean.
Dacă cineva ar vrea să judece drept, nici măcar n-ar fi nevoie să stea strâmb.
Lucrurile sunt evidente.
Cel judecat pentru evaziune fiscală, foloase necuvenite, corupţie în formă agravantă, etc. ar trebui să fie cei care au semnat contractul de vânzare-cumpărare dintre Cuprom(Phoenix) şi Chira. Atât coruptul, adică vânzătorul, cât şi, evident, corupătorul, respectiv cumpărătorul.
Asta e clară.
Atât în ce priveşte tranzicţiile.

Lilick Auftakt spunea...

Toni, s-au facut doua evaluari. Imobilul valora peste 600.000.

william spunea...

@gerula pui de dac
auzi mai viteazule,
eu iti inteleg frustrarile, ca a scos burebista toata vitza de vie pe o raza de 300 de km in jurul tau, si ti se usca sufletzelul mai ceva ca un bujor de munte in desertul Gobi din cauza asta...
iti inteleg si drama existentiala, ca, desi cauti cu degete tremurande prin camara, in sticle, in loc de ce iti doresti matale gasesti mesaje erotice de la pontul euxin (ce nici macar nu sunt scrise de zana aia care desela caii la mangalia, cum poate ti-ai dori, ci de alt destupator de sticle)... fiindca,iata, te bucuri de compasiunea si intelegerea mea, ce ar fi sa faci si matalutza un gest echivalent ca eleganta si sa intelegi drama acestui om, despre care o urbe intreaga spune ca e nevinovat (chiar si viceprimarul pedelist!)? nu de alta, dar altfel ma faci sa cred ca ai umblat degeaba 'prin muntii nostri', mai aproape de cer deci.. chiar n-ai gasit nici un strop de intelepciune si/sau bunatate?...doar un strop, cat sa-ti umezesti buzele (stiu ca nu e ceea ce iti doresti matale... but blame Burebista for that)... daca n-ai gasit, n-am ce-ti face...ramai prada, uscaciunii si goliciunii spir(i)tuale ... nimic nu te mai poate salva (nici macar un mesaj intr-o sticla)

Anonim spunea...

Era şi o parte a doua. Asta:
Acum, soluţia mea, liberală, aş zice, cu împropietărirea ţiganilor.
Mă gândeam că s-ar fi putut încerca o formă de finaţare din partea autorităţilor

locale, inclusiv prefectura şi CEC-ul, printr-un credit ipotecar, garantat cu

garsoniera, plătibil în 25 de ani, cu o rată de cam 50 euro pe lună, eventual cu o
subvenţie din partea statului, a puterilor locale, în aşa fel ca oamenii să poată

plăti echivalentul chiriei, eventual puţin mai mare, dar devenind proprietari.
Şi, evident, recuperându-se măcar o parte din banii care n-ar mai fi fost daţi de

Primărie lui Chira, ci de chiriaşi.
Sigur că iar ajungem la preţul de zonă, dar nu ar fi fost o problemă să se facă un

studiu de piaţă adevărat, documentat beton, cu care să se poată apăra în faţa
oricărui control şi a oricărei instanţe.
Ar fi fost mai multă muncă, desigur, dar eu zic că ar fi dat rezultate.
În primul rând în cadrul micii comunităţi de locatari. Chiar şi constituirea lor

într-o asociaţie de proprietari ar fi însemnat un pas spre civilizare urbană.
Nu mai vorbim de întreţinerea locuinţelor.
De altfel, aş fi curios să ştiu dacă tot chiriaşii din 2006 stau acolo, dacă s-a

schimbat ceva în codiţiile lor de trai, dacă blocul arată mai bine sau mai rău...
În fine, sper că am fost clar.
Nu înţeleg de ce nimeni nu face o prezentare a situaţiei aşa cum este ea de fapt, ne

mai vorbind de istoricul procesului, a celor trei procese, cu expunerea legăturilor
personale între părţile implicate, respectiv procurori şi judecători.
Alea care se ştiu.
Acum, să vedem ce şanse de atac există. Probabil că se va ajunge la Haga.
Premize ar fi: există dosarul de evaluare la 600.000 euro, există două procese

câştigate la două instanţe diferite, există dovada că nu a aparut nici o probă nouă,

există o legătură de rudenie între un procuror DNA şi o
judecătoare din Cluj.
Cum am spus, mie mi-e clar.
Sper să fie la fel pentru toţi cei care se informează şi interpretează corect

datele, atât cele din dosar cât şi cele circunstanţiale, din jurul lui, ca să zic

aşa.
Atât magistraţi, cât şi cetăţeni dornici de dreptate!
Oricum, nu strada va rezolva problema.
Dar strada poate creea acea stare de furie socială care ne cam lipseşte...
Sau nu?!
On vera...
Şi tocmai marţi, zi de proteste la guvern, se anunţă ploi!
Fuck the bastard! The one and only, to be specific!

Anonim spunea...

@william cuceritorul, de sorginte normanda

eu nu spun ca este vinovat sau nevinovat ,mie marele preot Deceneu mi-a spus ca inainte de a se prezenta un muritor in fata judecatii lui Zalmoxes nu poate fi declarat vinovat sau nevinovat decit de JUSTITIE,deci , tarabostesii cu flamura galbena la lance sa nu scoata nevrednicii comati pe ulitele cetatii :) Sa fii iubit,ii doresc domnului Anghel ca justitia sa il declare fara vina si cu asta am spus totul.

Hendrix spunea...

@Toni Intelegerea dintre Cuprom si acel chira s-a facut la un pret scandalos de mic, adica 150.000 euro pentru un bloc de 100 de garsoniere! Este acesta un pret corect??? Presa manipulata urla ca Anghel este vinovat ca a cumparat un bloc ,,supraevaluat''. In primul rand ca nu Anghel a ,,cumparat'', el doar a semnat hotararea CL. Una corecta, legala si transparenta. Adica exact asa cum NU A FOST intelegerea dintre Cuprom si chira. Orice om normal isi da seama ca pretul corect a fost cel oferit de Primarie, cel de 554.000 de euro si nu suma de 150.000 euro!
Alta manipulare folosita este aceea ca Anghel ,,ar fi putut cumpara cu 150.000 euro''. FALS! Niciodata Cuprom n-a avut intentia de a negocia cu Primaria. Niciodata n-au facut un minim demers pentru vanzarea blocului! Au facut un singur lucru: pe data de 2 martie 2006 au trimis cica un FAX dupa orele de program!!! Fax care n-a ajuns niciodata la Primarie. Care n-a fost inregistrat! Care nici macar nu s-a dovedit la proces ca a fost trimis de la Cuprom!!! Precontractul intre Cuprom si chira s-a incheiat pe 5 aprilie 2006. Somatiile au aparut in aceeasi zi! Dupa 2 zile de tensiuni, asteptate de chira probabil, acesta propune vanzarea blocului catre Primarie.
Cine a procedat corect? Eu zic ca Anghel. Ca intotdeauna! In 17 ani nu i s-a gasit nimic, nu i s-a imputat absolut nimic! Fiind un SIMBOL al orasului, al liberalilor, fiind ales pe 6 martie in conducerea PNL, era o tinta vie a dna-ului care a facut o imensa eroare judiciara! Timpul va dovedi cine are dreptate si cine si-a batut joc de un om nevinovat!

cineva spunea...

@Toni,
Inca ceva: la Cluj i-a fost schimbata incadrarea juridica din abuz in serviciu (cum l-a trimis dna-ul) in fapte de coruptie, ceea ce dupa umila mea parare inseamna mita!

Hendrix spunea...

@cineva Cum poti sa vorbesti de coruptie? Ce coruptie???? N-a fost vroba NICIODATA de asa ceva! Sentinta spune clar ca a fost acuzat de ,,abuz in serviciu''! De ce trebuie sa minti in halul asta?

cineva spunea...

@Hendrix,
Tocmai asta era ideea. Cred ca nu m-ai inteles. NICIODATA n-a fost vorba de coruptie PANA la Cluj, cand i-au schimbat incadrarea din "abuz in serviciu" in "fapte de coruptie"! Din pacate, asta e Romania in care traim! Si, crede-ma, niciodata n-as minti despre Cristian Anghel pentru ca il cunosc.

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Cineva are dreptate. Uite ce scrie pe Mediafax:

Primarul municipiului Baia Mare, liberalul Cristian Anghel, a fost ridicat de politisti din locuinta sa in noaptea de miercuri spre joi si dus in arest, dupa ce Curtea de Apel Cluj Napoca l-a condamnat miercuri la doi ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie, anunta Mediafax.

cineva spunea...

@Hendrix,
Inca ceva: n-am vazut sentinta, citesc din presa si asta rezulta. Voila: http://www.emaramures.ro/stiri/30894/SENTINTA-CORUPTIE-Primarul-Cristian-Anghel-trimis-dupa-gratii-de-Curtea-de-Apel-Cluj

william spunea...

@gerula pui de dac

ei, vezi ca se poate... multumesc de urare, sincer
.. de acord ca cineva poate fi declarat vinovat/nevinovat doar de justitie.... insa stii ca pe la noi dreptatea umbla cu capul spart iar justitia e chioara , beata si asculta manele...nu suntem in Anglia (din pacate), nici macar in cea dinainte de 1054...
... Asa ca,atunci cand afirm ca Anghel e nevinovat, ma bazez pe propriu discernamant si datele din diferite surse pe care le culeg, coroborez si trec prin filtrul propriei ratiuni... f multe date de acest fel au fost prezentate chiar aici, daca tot ne vizitezi astazi, apleaca-te asupra lor cu atentie..asa cum ai invatat de la Deceneu
...

Hendrix spunea...

@Lilick Sa inteleg ca tu te bazezi pe ce scrie Mediafax? Toate stirile date incepand cu data de 17 martie repetau comunicatul oficial al DNA: abuz in serviciu!
Si ar mai fi ceva: eu inca n-am auzit ca fondul si recursul unui proces sa se judece pe un capat de acuzare iar la apel sa se schimbe incadrarea juridica a inculpatului! Eu zic sa te mai documentezi si vei vedea ca esti in eroare.
Stii ce cred eu? Ca in mod intentionat cei de la Mediafax au lasat asa ,,stirea''! Stii de ce? Notiunea de ,,abuz in serviciu'' este destul de neclara pentru multi oameni si greu de dovedit. In schimb coruptia este mai clara!

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Eu nu am cum sa ma informez in legatura cu Baia Mare (cazul Anghel) altfel decat din presa sau de pe bloguri. Personal, din Baia Mare, nu te cunosc decat pe tine.

Anonim spunea...

@William Cuceritorul, cel ce dat ordin [dupa ce a debarcat pe tarmul Pontului Euxin ]razboinicilor cu flamuri galbene(sau rosii ?) la spade:Inteleptul Deceneu a spus ca omul poate sa creada in vinovatia sau lipsa de vina,dar numai judecatorii numiti de marele rege Burebista pot spune VINOVAT sau NEVINOVAT si asta numai dupa ce fumeaza pipe cu ierburi aromate si seminte de mac inainte de a vorbi cu Marele Zeu care are tempulpe Kogaion. Marele Zalmoxis sa binecuvanteze turmele tale,fiecare oaie sa iti daruiasca trei miei iar tarabostesul Anghel sa fie fara vina,mai alb, mai stralucitor.
PS Am un verisor in Baia Mare si acesta vorbeste la superlativ despre primarullor.Hii iubit si sa iubesti,sa ai tot ce iti doresti.Eu am vrut de fapt sa trimit o sageata spre adorabila Lilick pentru care am o simpatie de nezdruncinat.

Lilick Auftakt spunea...

@Gerula

N-ai nimerit cu sageata. :) Ostenii au fost pe faza si au prins-o din zbor.

william spunea...

@gerula
pe 2 aprilie flamurile nu vor fi nici galbene nici rosii ci violet...
si numai sa ne iese in cale sarpele de mare cu un ochi si coarne ca de miel, ca o sa vezi ce-i punem pielea (exuvii) pe batz... poat ne ajuti si tu cu un cap de lup, ca sa refacem steagul, pui de dac :)
cat despre miei, oi si alte oratanii, multumesc... pe mine ma interseaza doar corabiile, marea si stelele...si desigur, vanatoarea sarpelui de mare...

Hendrix spunea...

@Lilick Iata clarificarile necesare, dupa o scurta documentare. Comunicatul oficial al DNA vorbeste de art.132 din legea 78/2000:,,si anume abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata''.
Iata cum suna acel articol:
,,Art. 132
Infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice, infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si infractiunea de abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 15 ani.
__________
Articolul a fost introdus prin art. unic pct. 1 din Legea nr. 521/2004.''
Singura legatura cu coruptia este titlul sectiunii din lege:,,Sectiunea 3 - Infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie''.
In speranta ca am clarificat lucrurile, sper sa fii mai circumspecta cand vei mai citi ,,stiri'' date de Mediafax.

Anonim spunea...

@Lilick , mi se pare un lucru firesc,inteleptul Deceneu a spus ca ostenii sa tina scut sau sa fie scut in fata sagetilor care au ca tinta printese chiar daca ele poarta esarfa galbena .
PS Apropo,ai un avatar care seamana cu a dragalasei de Roxanica, vreo potrivire,cumva ? Nu ca m-ar deranja dar portocalii mei fac spume deoarece va am pe amindoua in blogrol.ce sa fac, nu stiu respecta disciplina , asta sunt,altul mama nu face,Dumnezeu sa o ierte.oricum , eu va citesc pe amindoua ,pt.mine voi sunteti doua dintre vocile opozitiei.Hii iubita,meriti, esti fata buna.
PS In legatura cu faptul ca esti fata inteligenta nu am dubii,sunt convinsa ca asa esti.Iepurasul sa iti aduca de pasti un BMW cu sofer cu tot,

Anonim spunea...

@william , cand spui aprilie spui Sfintele Pasti, DECI , SARBATORI FERICITE.Eu nu o sa am timp de blogosfera vreo 3-4 saptamini . Asta e situatia, nu am timp nici de blogurile mele sau de forumul meu.Multumesc pentru dialog ,imi plac partenerii de dialog inteligenti, inzestrati cu umor si cu o sanatoasa doza de bun simt.Faci parte din aceasta categorie,in opinia mea.Hii iubit.

Lilick Auftakt spunea...

@Gerula

Ce fel de potrivire? Poate de optiune politica.. :)

Lilick Auftakt spunea...

@Gerula

Si te rog mult sa ma scutesti de stouri.. Si pe mine si pe comentatorii mei.

Anonim spunea...

Hendrix, păi eu ce spuneam?!
Primul contract trebuie cercetat penal, cel cu sub-evaluarea. Doar am scris-o explicit. Sau iar nu sunt clar?!
Oricum tembeliziunile manipulează şi distorsionează grav adevărul vorbind de o inexistentă supra-evaluare, şi asta am spus-o.
"Cineva", ceea ce spui este un argument în plus pentru recurs sau pentru Haga, adică nu numai că nu au ţinut cont de primele două decizii, nu numai că n-au avut nici o probă suplimentară, dar au schimbat şi încadrarea! Asta în ideea că, în noua încadrare, probele s-ar fi potrivit mai bine cu verdictul de condamnare, sau ce?!
Nu e pentru tine întrebarea, e pentru simpatica judecătoare care se pare că are o îmbârligătură cu Ţuluş, cu procurorul oranjat care-şi va lua răsplata cât de curând. Nu aia de la Cotroceni, aialaltă!
Totuşi, a citit cineva sentinţa?!
Pentru ce anume s-a dat, pentru neglijenţă în serviciu sau pentru corupţie?!
Adică le-a servit la ceva schimbarea încadraturii, s-au folosit de ea sau nu?!

Anonim spunea...

@Lilick
APROPO DE
@Gerula

Si te rog mult sa ma scutesti de stouri.. Si pe mine si pe comentatorii mei.

sa traiti ,se executa.Nu stiam ca unora li s-a extirpat glanda umorului.O fi durut,oare ? Gata,ultima postare ....te las cu comentatorii tai .Pe cai, salvati primarul penal :)

Lilick Auftakt spunea...

@Gerula

Astea ti se par tie glume? Cu "primarul penal"? Hm

Hendrix spunea...

@Lilick Sa stii ca @gepula n-a glumit deloc atunci cand l-a definit pe Anghel ca ,,primar penal''! Propaganda portocalie va vorbi din nou de ,,liberalii penali'' si de ,,partidul penal''! Procedeaza la fel ca si in cazul Remes, victima a unui ATAC MEDIATIC dus cu mijloace totalitare: procurori, servicii secrete, presa, inclusiv televiziunea publica. Atunci s-au folosit de acel ciorba( omul dna-ului, fiind cercetat de ei pentru fapte grave!) si chiar de fostul ministru muresan! Totul era sa i se insceneze ceva din care fraierii sa inteleaga ce vrea ba-secu! N-a primit niciun ban, altfel ii faceau flagrant! N-a primit nici macar celebrii caltabosi, au fost filmate doar niste cutii care nu stim ce contineau. Remes era proprietarul unei mari ferme de porci, doar un tampit putea crede ca el duce lipsa de asa ceva!
Asistam la un adevarat asalt asupra democratiei. Cei de la DNA ci serviciile secrete, sub obladuirwea politica asecuristului de la Anvers, asculta permanent telefoanele ce.lor din opozitie si construiesc DOSARE POLITICE. Ultimele dosare au fost cele ale lui Anghel si al lui voicu, ce urmeaza sa fie chiar azi ,,judecat'' in Senat. Asistam la oun inimaginabil ABUZ al puterii asupra OPOZOTIEI! Linsajul mediatic dovedeste ca nu este o simpla mascarada, traim in plina dictatura!

Claudia Muresan spunea...

Ce n-am inteles eu:
- condamnarea asta e definitiva?
- de ce s-a judecat la Cluj?

Oricum, daca sunt argumente juridice, dupa epuizarea tuturor cailor de atac, asta e un caz in care se poate merge la CEDO.

Draghi spunea...

Morosenii aveau metode mai eficiente de a-si apara interesele. Imi aduc aminte de un conflict intre studentzii arabi adusi de Ceausescu la Timisoara si niste muncitori din Tara Oasului. Arabii tremura si azi cand aud de "tribul celor cu plarii mici". Poate se ocupa ei un pic si de Basescu si politia lui politica.

Anonim spunea...

a se transmite bravului Hendrix
ADNOTĂRI GERULIENE:Primar PeNaL ,adorabila Lilick ,obsedantul deceniu şi obsedatul kk incestuous, pechinezul cufurit Hendrix
http://anonymusgerula.wordpress.com/2010/03/23/adnotari-geruliene/

Primar PeNaL ,adorabila Lilick ,obsedantul deceniu şi obsedatul kk incestuous, pechinezul cufurit Hendrix-ADNOTĂRI GERULIENE
http://absurdistansubfalduritricolore.wordpress.com/2010/03/23/primar-penal-adorabila-lilick-obsedantul-deceniu-si-obsedatul-kk-incestuous-pechinezul-cufurit-hendrix-adnotari-geruliene/

PS daca vrei ,ii trimiti mingea ,daca nu , nu .Fii iubita!!!

cineva spunea...

@Lilick,
Il felicit pe Crin pentru pozitia pe care a avut-o vizavi de situatia hulpavilor din pnl judetean! In sfarsit le-a dat cineva peste bot pentru ca ei uita tot timpul ca fara Anghel n-ar fi fost nimic! A, inca ceva: s-a aprobat eliberarea lui Anghel pentru 30 de zile! Nu e nu stiu ce, dar parca tot e ceva.....
Pentru a te convinge de cele spuse de mine iti trimit niste linkuri in ordinea cronologica: http://www.emaramures.ro/stiri/30956/ANALIZA-POLITICA-Laborantul-Hoban-incearca-sa-obtina-combinatia-perfecta-pentru-Niculescu-Tagarlas
http://www.informatia-zilei.ro/mm/2010/03/23/pdl-merge-cu-udmr-in-sustinerea-lui-ludescher-pentru-postul-de-primar-interimar/
Sa ai o seara buna!

Lilick Auftakt spunea...

Cine, iti multumesc mult. Vesti bune:)