11 ian. 2011

Mesaje pentru UDMR

Crin Antonescu: "(...)constituirea unui bloc pune o presiune şi pune, începând cu UDMR, cu această uniune dragă mie în special, pune aceste formaţiuni şi aceşti oameni în faţa întrebării: Vrei s-o mai ţii maximum un an şi jumătate cu oamenii ăştia şi după aia, pentru multă vreme, să ieşi din joc? Sau vrei să încerci să participi acum la o altă soluţie?"

Cristian Preda: "UDMR a adoptat o poziţie raţională, în conformitate cu apartenenţa la PPE. Ar trebui construit un pact care să ne ducă împreună la putere, cât şi în opoziţie”

UDMR are un timp de gandire limitat. Cel mult pana la sfarsitul lui februarie. Ce credeti ca va alege? Cititi si pe Agentia de Rating Politic.

9 comentarii:

Adrian Stoica spunea...

Dar PNL ce va alege? Si in ce conditii?

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian Stoica, e simplu: ai de ales intre Traian Basescu si democratie. Ce alegi?

Contele de Saint Germain spunea...

Mesajul pentru UDMR care o sa ma bucure cu advarat o sa fie "Ati ramas pe-afara, nu mai sunt locuri in loja puterii. A bon entendeur, salut"!

Draga Niels, iata ca, intr-un final, am initiat si eu lista de linkuri pe blogul meu. Esti printre primii adaugati. Sper sa fii de acord!

Lilick Auftakt spunea...

Buna, Conte! Eu nu sunt Niels, sunt Lilick. Dar e si Niels prin zona, sper. :)) Merci mult. La mine in blogroll erai deja...

Lilick Auftakt spunea...

"Ati ramas pe-afara/ Cu javra ordinara!" - suna chiar bine! :))

atreides spunea...

Ma bucur ca a aparut si Contele aici.
Nu stiu ce va face UDMR, dar am un mesaj intarziat la postarea aia cu Tismaneanu si mobila, pe care il scriu aici. Pai, daca atunci cand PNL a facut alianta cu PC Tismaneanu s-a hotarat sa inapoieze premiul, ce va inapoia Tismaneanu cand PNL va face alianta cu PSD? Desigur, mobila :)

Lilick Auftakt spunea...

Hahahaha! @Atreides, dar vreun premiu "Karl Marx", de la inaintasii PDL, cand returneaza? Dupa ce se mai suceste o data in context istoric si scrie raportul de condamnare al "regimului basescu"?

atreides spunea...

Da, ar fi misto, dupa ce scapam de astia, noua putere sa incredinteze elaborarea ''cartii negre a basismului'' unei comisii conduse de Tismaneanu, pro bono, asa cum ii place lui :). Pariu ca ar accepta?

Lilick Auftakt spunea...

Sigur ca ar accepta. Ar incepe condamnarea chiar cu el insusi. Pro bono... siiigur! :))