Ma bucur ca administratia prezidentiala a gasit, in sfarsit, rezolvarea crizei din sanatate: renuntarea totala la serviciile sistemului de stat si tratarea cu ceai de paducel. Asta dupa ce anterior, o data cu condamnarea comunismului, fusese condamnat si avantul demografic din acea perioada, care ne adusese un surplus nedorit de populatie. Referitor la bolnavii cronici, aceeasi voce prezidentiala rezolva de asemenea problema, prin indemnul tandru: "Lasati-i sa se zvarcoleasca!"
Vai, ce-mi place cand problemele se rezolva asa de simplu. Raspunsul populatiei, pe masura: multumire si vesnica pomenire.
P.S. - Imagini de la dezbatere, AICI.
P.P.S. - Despre adevarata dezbatere la Liviu Jicman.
Potensi Energi Terbarukan Yang Ada di Indonesia
-
*Potensi Energi Terbarukan Yang Ada di Indonesia* – Energi terbarukan di
Indonesia akan meningkat jika negara terus memanfaatkan energi panas bumi.
Indon...
5 comentarii:
"Ceai de paducel - Sedativ cardiac si nervos, antispasmodic, vasodilatator indeosebi la nivel coronarian, hipotensor, tonic cardiac si bradicardizant, usor astringent."
Inseamna ca i-a cam distrus nervii, i-a dat palpitatii, i-a crescut tensiunea atmosfera de la Cotroceni?!
Am fost si eu la aceasta dezbatere pentru ca ma preocupa subiectul. Ceea ce pot sa spun este ca moderatorul (Catalin Avramescu)a fost ca nuca-n perete. Speakerii (Cristian Vladescu, Virgil Paunescu, Bogdan Chiritoiu) sunt persoane care au expertiza in domeniu, mai mult, publicul a dat consistenta discutiilor.
Treaba cu paducelul nu a fost singura gafa a moderatorului, dupa parerea mea cea mai mare a fost la final, cand a dat dovada ca habar nu are ca Presedintia a carui sef de cancelarie este are un post nenominalizat in CA-ul casei de sanatate.
@Lulutza, Avramescu e nebun de-a binelea. :))
@Liviu
Nu stiam amanuntul asta. Dar ce sa ne mai miram? Merci.
A propos, Catalin Canibalu' Avramescu isi imparte ceiutul asta de paducel cu seful lui? Ca sufera de aceleasi betesuguri, dupa cum vad eu...
Dar asta cu paducelul panaceu minune este nimica toata fata de ce sfaturi dadea preopinentul "celor in drept":
"In 2007, Uniunea (Europeana) e un suprastat condus de un executiv care nu a fost niciodata validat de votul democratic.
Contrar celor spuse de politicieni, Romania avea alternativa la aderarea la UE. Noi sintem parte la Zona Economica Europeana (EEA), care confera cam aceleasi beneficii, fara o buna parte din obligatiile aferente. Si exista destule tari sau teritorii care s-au dispensat de calitatea de membri UE si o duc excelent, in parte tocmai din acest motiv. In 1973, insulele Feroe au refuzat sa adere alaturi de Danemarca. Islanda a avut o crestere economica de 4,6 la suta, peste dublul tarilor din vestul Uniunii. In 1985, dupa un referendum, Groenlanda s-a retras din aceeasi Uniune.
Dupa ce se vor potoli ecourile "Cintarii Europei", noi trebuie sa stam sa judecam daca nu cumva am fost atrasi intr-o aventura politica de catre un mic grup de miliardari. Aceiasi care au iesit cu fanfara, sa se veseleasca, in noaptea Anului Nou."
In "Cotidianul" condus de "oligarhul financiar", dar pe vremea cind acesta era foarte pe placul surmenatului corazon prezidential... Asadar, pe cind Catalin Avramescu era in solda lui SOV... Cam pe vremea cind Sever Cotoi Voinescu il invata pe marele cirmaci cum sa calce pe git Constitutia cit mai eficient... Si cind Traian Ungureanu "lupta" pentru un post de ambasador la Londra sau macar pentru un mandat de europarlamentar si ITM se razboia ca zmeu' din poveste pentru un mandat consular... la Marsilia!
@Lilick - ei, as! E surmenat, saracutu', ca-l pune seful lui sa salahoreasca 16 ore pe zi! Si e prima slujba din viata lui, la o virsta nu foarte frageda... Nu ca aia care au ajuns ioroparlamentari sa frece duda 3-4 zile lucratoare pe saptamina, "all inclusive" :D
Trimiteți un comentariu