1 sept. 2010

Liberalul Cristian Olteanu umplut de sange pe strada


Cristi Olteanu, presedintele PNL de la sectorul 5, a fost astazi atacat in plina strada. In prezent se afla la Spitalul Municipal cu capul zdrobit. Stirea aici. Foarte ciudat e faptul ca lucrul acesta i se intampla la scurt timp dupa ce PNL a lansat campania "Jos mainile de pe Bucuresti", cu adresa directa catre PDL, iar Cristian Olteanu va fi candidat la alegerile locale din sectorul 5.

Update: "Preşedintele PNL Sector 5, Cristian Olteanu, a fost agresat, astăzi, 1 septembrie a.c., de către un grup de indivizi necunoscuţi, în timp ce ieşea din scara blocului unde locuieşte. (...) Până la această oră, nu avem niciun indiciu care să ne conducă la ideea că ar putea fi vorba de o agresiune de natură politică", se menţionează intr-un comunicat al Partidului National Liberal.

32 de comentarii:

transildania spunea...

Metode criminale fascisto-comuniste.

Lilick Auftakt spunea...

Numai crime politice ne mai lipseau. Doamne fereste. Sper sa se insanatoseasca rapid.

Theodora spunea...

Am aflat acum de la Antena 3 la emisiunea Danei Grecu a anuntat Ciutacu. Doamne, nu imi vine sa cred.
Nu am cuminte.
Sanatate multa din partea mea!!!!!
Trebuie cu totii sa avem mai multa grija chiar si noi bloggerii.
Jigodiile astea sunt in stare de orice.

Vova spunea...

Am inteles ca ar putea fi o razbunare din partea acelei bone care a fost prezentata si la TV. Care batea un copil. Cica acea bona a fost condamnata definitiv (copilul batut era al lui Cristi ) si l-ar fi amenintat pe acesta!

Shadow spunea...

@lilick

asta e "basismul" ca ideologie. Chestia care reporsata de teodorescu lui basecu.

Lilick Auftakt spunea...

@Theo, da, am vorbit cu Ciutacu. Si lui i s-a facut rau cand a auzit.

@Vova, e posibil sa fie si razbunare dar e posibil ca cineva sa profite de cazul cu bona ca sa il.. rezolve.

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow,

Mi-e teama ca vom auzi din ce in ce mai multe astfel de apeluri la... "doctrina".

Daniel Mălăelea spunea...

Sa-i dea Dumnezeu sanatate lui Cristi. Sper din tot sufletul sa nu aiba capul zdrobit, cum spui tu sau multiple fracturi craniene, cum apare in presa. L-au batut niste nemernici. Suntem cu sufletul alaturi de prietenul nostru.

Lilick Auftakt spunea...

@Daniel, l-au batut 4 persoane. Si eu sper sa fie bine si ii doresc multa sanatate.

Starea NATIUNII spunea...

Raul, inca nu s-a aratat.
Violenta inca este la un nivel mic.
Din pacate vom asista la situatii cu mult mai grave, mai violente.
Cu cat situatia se va acutiza, cu cat Basescu se simte amenintat din ce in ce mai tare, asemenea situatii se vor inmulti.
Va curge sange, acest regim se va agata cu toti dintii de putere.

sandman spunea...

Asta e brandul de tara: capete sparte pentru neascultatori.

www.pelin.com spunea...

Lilick,metode de SS-WAFFEN,tipic NAZISTE..:(
p.s.ROMANII NU SE TREZESC CA DEJA ACEST STAT ESTE UNUL NEO-NAZIST CU UN FUHRER=BASESCU.
O sa mai urmeze si altii..unii am trecut prin asemenea lucruri,..trist ca se intimpla si imi aduce aminte de anii '90,cand noi traim in mileniul 3 ,dar NU dupa HRISTOS,ci INAINTE DE HRISTOS..:( :( :(
Lilick de unde ai codul ca sa pun bannere cu ROSIA MONTANA si SPUNESITU.RO. ?!

Lilick Auftakt spunea...

@Tavi, nu am avut cod. Am pus pozele de pe facebook si link-uri la ele.

Hendrix spunea...

Am aflat si eu cu stupoare despre agresiune aseara, in timpul emisiunii Danei Grecu. De multa vreme n-am mai auzit de lideri politici luati la bataie in miezul zilei, in mijlocul strazii. Daca ma gandesc bine din anii '90, de pe vremea cand fesenistii isi aratau astfel muschii. Batai aplicate membrilor PNL ce lipeau afise au fost si la ultimele alegeri parlamentare( arca in sectorul 2) dar liderii politici n-au intrat in vizor.
Nu cred ca este vorba de o razbunare a dadacei condamnate pentru maltratarea copilului lui Olteanu. Exclus! Cei care l-au batut cu bate, 4 persoane!, nu pueau aveau decat ratiuni politice. Cin' sa fie, cin' sa fie? Avand in vedere ca salbaticii aveau de gand sa se ascunda dupa o eventuala razbunare a bonei condamnate, sunt absolut sigur ca doar pedeleprele puteau organiza asa ceva. Doar niste ticalosi ar incerca sa-si mascheze astfel salbaticia. Iar pedeleprele sunt niste salbatici!
@Starea natiunii Cred ca ai mare dreptate cand spui:,,Cu cat situatia se va acutiza, cu cat Basescu se simte amenintat din ce in ce mai tare, asemenea situatii se vor inmulti.
Va curge sange, acest regim se va agata cu toti dintii de putere.'' Sunt de acord 100% cu fiecare cuvintel! Timp de 20 de ani liberalii au fost INTOTDEAUNA victimele batailor feseniste. Ei si taranistii, desigur. N-am nicio indoiala ca pedeleprele sunt capabili de multa varsare de sange. Inceputul a fost facut!

Lilick Auftakt spunea...

Da, @Hendrix. Sa ne aducem aminte si de episodul asta: http://www.antena3.ro/politica/ludovic-orban-la-un-pas-sa-fie-batut-de-oamenii-lui-becali-6-membri-pnl-stalciti-in-bataie-de-png_57173.html

Dar au mai fost si alte agresiuni in ultima campanie. De trecutul mai indepartat nici nu mai zic. Iar de trecutul foarte apropiat stim bine: Ontanu a facut totul sa demoleze agresiv corturile de campanie ale liberalilor. Deci, tineti-va bine: ne vor astepta tot felul de violente asupra liberalilor, din partea tuturor celorlalte partide, pentru ca sunt singurii cu sanse mari sa castige capitala. Eu demult nu mai merg singura sau pe jos prin Bucuresti nici cat sa ma duc pana la paine. Asa ca: atentie toata lumea!

Hendrix spunea...

@Lilick Am spus clar ca batai au mai fost, chiar si in ultima campanie electorala, dar victime erau dintre cei ce lipeau afise sau erau in staff-uruile de campanie locale. NICIODATA nu a fost vizat un lider PNL! Iar Cristian OLteanu este un lider PNL, fiind seful sectorului 5.
Articlul indicat de tine se refera la Orban ca fiind ,,la un pas''. Nu pot sa deschid articolul, dar ma indoiesc ca a fost tinta unei batai. Ca cea administrata lui Olteanu ieri. Ce a suferit ieri Olteanu este o SALBATICIE. Organizata in stil mafiot, ticalosii avand de gand sa-si ascunda abominabila fapta in spatele bonei condamnate. Stii ceva? Cei 4 nu vor fi prinsi vreodata. Prietenii stiu de ce!

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Exact!

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix, dupa cum se vede si din poza, Cristi Olteanu e un tip fin, asa cum sunt de altfel mai toti liberalii. In general astfel de oameni nu se asteapta ca semenii lor sa fie niste maimute salbatice, si nu isi iau prea multe masuri de precautie atunci cand ies pe strada. Totusi e bine sa se uite mai bine pe unde merg de azi inainte, pt ca animalele sunt la tot pasul.

Hendrix spunea...

@Lilick Da, Olteanu pare un tip OK, nimic de zis. Adica sunt convins ca este asa cum zici, nu doar ca pare. Este un om normal, un politician normal, care nu se gandeste ca la iesirea din bloc il asteapta 4 gealati cu batele bine ascunse care se vor repezi sa-i sparga capul. Animalele au lovit LA CAP in speranta ca-l vor distruge, chiar daca va scapa cu viata, sa ajunga un fel de leguma.
Am citit multe carti despre inceputurile comunismului in Romania. Carti despre viata detinutilor politici in inchisorile comuniste. Am vazut cu ochii meu de ce sunt in stare fesenistii in '90 si anii care i-au urmat. Concluzia? BATAIA face parte din arsenalul de lupta al acestor bestii, ca prima parte din distrugerea unei fiinte omenesti. De multe ori SUFICIENTA pentru ca cineva sa cedeze. Daca nu cedeaza se actioneaza asupra lui prin AGRESIUNE PSIHICA. Fenomenul Pitesti, experimentat de comunisti la inceputul anilor 50, este graitor in acest sens. Comunistii si urmasii lor, fesenistii si pedeleprele de astazi, n-au nimic uman in ei, ei vor doar SA DISTRUGA.
Nu cred ca este cazul sa ne luam de aici incolo bodyguarzi. Nu cred ca avem nevoie de masuri de precautie in plus cand circulam prin oras. Sa nu fim paranoici! Nu crezi ca o astfel de atitudine de spaima continua le-ar face jocul? Stresul in care am trai ar fi un lucru benefic? Viata trebuie sa-si urmeze cursul firesc. INTIMIDAREA de ieri este adresata evident liberalilor, dar ma indoiesc ca ei vor fi mai speriati sau atenti cand deschid gura. Nu cred ca agresiunea de ieri va reusi sa bage spaima-n liberali, poate chiar dimpotriva. Stii de ce? Daca au ajuns la agresiuni de acest gen inseamna ca sunt DISPERATI! Iar eu unul ma bucur ca sunt asa de disperati, au toate motivele sa fie asa de disperati.

Lilick Auftakt spunea...

Nu e vorba de frica. Ci de precautie. Doar nu crezi ca mie mi-e firca de ei, cand am fost la atatea mitinguri si am urlat de atatea ori Jos Basescu.. etc Si o sa ma mai duc. Dar e bine sa fii pregatit in orice clipa. Da, sunt disperati, asta e cert.

radu spunea...

Brutele fasciste, ar merita sa pateasca acelasi lucru.

Starea NATIUNII spunea...

Ca tot suntem la bravuri din partea uneltelor puterii:

Vreti sa aflati una dintre bravurile capitanului Traian Basescu?

Tastati in Google.ro termenul de cautare:"femei violate".
Raspunsul il gasiti chiar la prima pozitie.

Starea NATIUNII spunea...

Daca doriti sa aflati raspunsul la intrebarea: Cine este tatal baiatului Ancai Boagiu?
Sau,
Este Anca Boagiu omul presedintelui?
Nimic mai simplu, vi-l da chiar Google.ro tastand "anca boagiu" si-l gasiti chiar la prima pozitie.

Ori,
Doriti sa aflati care este starea de sanatate a presedintelui?
La fel va ajuta Google.ro tastand "basescu bolnav", raspunsul corect tot la prima pozitie :)

Lilick Auftakt spunea...

@Starea Natiunii, te rog eu mult, nu-mi mai lasa stiri de pe ziarul Romania Mare pe-aici. Stie toata lumea prostiile astea si nu cred ca intereseaza pe cineva sa comenteze.

rt spunea...

De ce sa nu posteze articole de la Vadim? Asa mai aflam si noi cite ceva despre mizerabilii astia.

Lilick Auftakt spunea...

Sa posteze dar nu la mine pe blog. Eu sunt impotriva mizeriilor de genul asta.

rt spunea...

Ok, am inteles: marinarul e sanatos tun si devreme acasa. Cei care sustin contrariul sint niste mizerabili care nu trebuie sa posteze mizeriile la tine pe blog.
Excelent.

Lilick Auftakt spunea...

Da, e sanatos dpdv fizic. Are o singura boala, la cap. E dus. Iti convine?

rt spunea...

Mie nu trebuie sa-mi convina nimic. E blogul tau si cenzurezi ce vrei tu pe el.

Starea NATIUNII spunea...

@ Lilick,
Sorry, dar acele comentarii au avut alt scop.
Acela de a evidentia termenii de cautare in google, nu articolele.
Adica, cei care cauta in motorul de cautare google, tastand de ex. un cuvant sau o fraza, apar anumite rezultate. i, raportat la acei termeni de cautare specificati in comentariile anterioare, pe prima pozitie se afla acele articole postate de catre mine.
A fost asa, o ambitie personala.
Mai am multe exemple.
Apropo, sa stii ca ramai uimita sa constati ca extrem de multi nu au cunostiinta de acele subiecte controversate.
Urmaresc pe trafic si pot sa-ti spun ca doar astazi acele cautari, 3 la numar, au generat un trafic de peste 2500 de vizualizari, aproape o mie de unici.
Merci de intelegere!

Lilick Auftakt spunea...

Starea Natiunii,

Nu ma intereseaza si nu raman deloc uimita. Stiu cat de usor se poate manipula asa dar, cum am scris intr-un articol acum cateva zile, acest gen de manipulare se intoarce mereu impotriva celui care o practica. Basescu NU a violat acea femeie, Basescu NU e tatal copilului Ancai Boagiu, Basescu nu e pe moarte, indiferent de ce spune... google. OK?

Starea NATIUNII spunea...

Yep :)