16 sept. 2010

Vantu retinut si eliberat de Basescu. Sau justitia de rahat...


Liderul deputaţilor PNL Călin Popescu Tăriceanu apreciază că situaţiile în care unele persoane sunt într-o zi arestate şi apoi eliberate pun românii pe gânduri în legătură cu credibilitatea şi soliditatea sistemului de justiţie, potrivit NewsIn.

"Este, după părerea mea, o problemă care ţine de justiţie. Aşa cum văd că se întâmplă lucrurile: persoane care sunt astăzi arestate şi mâine eliberate, stau şi mă întreb ce s-or gândi românii: cât de solidă e justiţia în România, cât de credibilă mai poate să fie în momentul în care acţionează în acest fel?", a fost răspunsul fostului premier, chestionat de presă în legătură cu eliberarea din arest a omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu.
- Romania Libera

2 comentarii:

Marieta spunea...

Ce să mai crezi? Azi e pericol public, mâine nu. Mi se pare jenant că ceea ce s-a decis în justiţie azi, e schimbat 180 de grade tot în justiţie, mâine. Cum să mai ai încredere în justiţie? Şi nu e prima oară.

Lilick Auftakt spunea...

Da, Marieta. Totul e o mascarada. In timpul asta Vantu face afaceri bine merci cu guvernul PDL: http://www.ziare.com/stiri/ancheta/the-money-channel-s-a-apucat-de-impadurit-la-preturi-de-patru-ori-mai-mari-decat-romsilva-989441