27 sept. 2010

Unul din cinci

In urmatoarele localitati au avut loc ieri alegeri:

1. Orasul Baia de Arama, judetul Mehedinti
2. Comuna Ramnicelu, judetul Buzau
3. Comuna Galbinasi, judetul Calarasi
4. Comuna Schela, judetul Galati
5. Comuna Sarbeni, judetul Teleorman.

PDL a castigat in localitatea Baia de Arama (remember, Hora Duduii). In Ramnicelu, candidatului PNL i-au lipsit doar doua voturi pentru a castiga din primul tur. In rest, au castigat pesedistii. Asta nu i-a impiedicat insa pe mincinosii portocalii sa declare astazi pe unde apucau, la tv si pe bloguri, ca "au castigat alegerile din tara". Ce sa zic? Un loc din cinci, o mare victorie...

Era un semn cu un singur deget ridicat (mijlociul), din cinci. Cam asta au castigat ieri portocaliii.

13 comentarii:

Adrian Stoica spunea...

Ma intreb si eu ... cum mai pot exista, acum, oameni care sa voteze cu PDL? Inteleg, e un candidat "supercool", se dau "atentii", se ... nu stiu ce se mai face. Totusi, majoritatea alegatorilor prezenti la vot, intr-un oras, mai poate vota PDL??

Lilick Auftakt spunea...

Se cumpara totul, Adrian. Voturi, constiinte. Probabil ceva mai scump acum... Din ce in ce mai scump. Dar, sigur, cat mai sunt portocaliii la guvernare isi mai permit. Dupa...

radu spunea...

Degetul mijlociu fiind indreptat spre Udrea.Il merita din plin.
Inteleg ca pt. partialele din colegiul 3 Hunedoara sondajele dau PD-ul cu un fulminant 6,5%. Doamne fereste sa le moara pe capete parlamentarii in urmatorul interval, ca pierd majoritatea!

Lilick Auftakt spunea...

@Radu, da si da. Degetul e indreptat catre Udrea caci ea se lauda ca a castigat acolo, si da, PDL e aproape de "si altele" in sondajele din Hunedoara. Si nu doar acolo. :)

Anonim spunea...

Boureanu a zis azi ca au fost alegeri doar in Baia de arama.
De ma intrebam daca Ponta nu e dus ca inainte cu o ora declara ca au castigat alegerile in cutare localitate.
Probabil Boureanu are dreptate, se gandesc ca pe restul de 4 primari ii vor cumpara sau baga in puscarie.

Lilick Auftakt spunea...

@Chrystyan, s-ar putea sa ai dreptate. Restul nu se pun ca se baga in puscarie.

radu spunea...

Oare cand or fi alegerile la Colegiul 3 Hunedoara? Vreau sa rad un pic de oftica portocaliilor!
Votati Mariana Campeanu!

Lilick Auftakt spunea...

@Radu, nu stiu, dar aflam in curand si scriu. :)

vali plesca spunea...

3 din 5 pentru pesedei, asta-i cifra care spune totul despre viitorul trist. 1 din 5 pentru pedelei vorbeste de prezentul trist, dar sa nu ne facem iluzii. se poate mai rau. cand pesedeii vor castiga alegerile, pedeleul va trece la ei. e in gena lor.

Lilick Auftakt spunea...

@Vali, vorbim despre tara, despre comune, da?

vali plesca spunea...

nu, lilick, problema e grava. toata lumea se bucura ca pedeleii urmeaza, in sondaje, calea taranistilor. si pedeleii o merita. marlania, hotia si incompetenta lor au depasit-o pe a pesedeilor. lumea care se bucura nu vede insa finalitatea: un pesedeu stapan absolut dupa urmatoarele alegeri si, mai grav decat orice, flamand. bucurati-va, maine va fi mai rau

Lilick Auftakt spunea...

@Vali, cine se bucura? Eu nu am vazut pe nimeni. Eu vad niste maimute hoate. Niste mari mincinosi. Atat. Hai, nu mai pune in gura cuiva ce ai vrea tu sa auzi, te rog.

radu spunea...

@Vali Plesca; va dau dreptate cand spuneti ca PSD-ul e in gena PD-ului. Banuiesc ca va gandeati la partidul-stat, ala clientelar si populist, rasarit pe fundatia PCR si a Secului. Glazura liberala, populara, anticomunista sau ce-o mai fi e doar praf in ochii fraierilor. Dar nu asta mi se pare cel mai nasol lucru, ci mentalitatea de turma care executa orbeste tot ce-i ordona tatucul si se prosterneaza fara sa cracneasca in fatza amantei, a mezinei, a cumetrilor, nasilor si a intregii famiglii a Sefului.
Basescu spunea ca opozitia nu e matura, dar cred ca trebuia sa se uite mai bine la propriul partid. In PNL sunt oameni maturi, care nu se fac mici in fatza lui Crin: un Tariceanu, un Orban, liberali adevarati. In PSD - hehe! Pe cand i PD doar un singur om, buldogul Blaga, indraznea sa maraie si ati vazut ce-a patit.