4 sept. 2010

Si noi am gresit, tovarasi!

Autocritica publica, in cel mai pur stil comunist, in care Stoica nu uita sa evidentieze meritele conducatorului suprem, care si-a luat singur pe umeri povara si greutatile reformei.

9 comentarii:

Hendrix spunea...

Am ascultat vreo 2 minute si am simtit ca ma doare capul! Si nu pentru ca tradatorul sssstoica ar fi un sasait insuportabil, ci pentru tonele de demagogie tembela aruncate cu voiosie pe gura. Te apuca ameteala cand il auzi pe acest jeg ca ,,reforma'' cu taierile trebuia facuta inca de la 1 ianuarie 2009, daca aveau pedeleprele sange in instalatie! I-auzi! Noroc cu ba-secu care a pus problema corect bla-bla-bla.
I-as zice nemernicului asta de stoica doar cateva:
1. in campania nesimtita a pedeleprelor din 2008 au promis ca vor creste salariile si pensiile la sute de euro. Retin ceva cu 905 euro parca.
2. tot in campania electorala au promis ca vor creste din prima zi a guvernarii salariile din invatamant cu 50%, ba chiar din urma, de la 1 octombrie 2008. Asta intrucat Tariceanu refuzase acea cerere populista.
3. la inceputul anului 2009 pedeleprele aveau un singur gand, acela sa-l scoata pe ba-secu presedinte in decembrie. Atat.
4. De ce oare pedeleprele promit cate in luna si stele FRAIERILOR in campanie, iar dupa ce se vad cu sacii in caruta ii jupoaie de piei pe aceiasi FRAIERI?
In anul 2009, mey tovarase sssstoica, era sau nu criza? Daca era, cum se explica sutele de serbari campenesti care s-au derulat in toata Gradina Carpatica in folosul direct electoral al lui ba-secu? Cum se explica imensele sume aruncate de ba-secu in campanie? A spus ceva ba-secu in campanie ca va face DEZASTRUL de acum? Este un m are jeg acest sssstoica, ii urez multe succesuri lui si celorlalti ,,liberali'' tradatori care s-au ales pana acum doar cu buzele umflate. Si sa traiti bine, mey tovarasi!

sandman spunea...

Mare pupincurist sisiitul asta de Ssstoica. Si cind te gindesti ca a fost presedintele PNL...

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix, culmea e ca marele demagog a spus ieri, la investirea ministrilor, cuvant cu cuvant, ca masurile de austeritate au fost luate incepand cu 2009. Stoica e un securist sinistru. Rar te poate face ceva sa vomezi mai rau decat te face asta cu autocritica lui care nu foloseste nimanui.

@Sandman, noroc ca PNL s-a curatat de mizeriile astea care numai liberali nu erau, precum se vede.

Anonim spunea...

Lilick, eu nu la genul asta de scuze ma refeream.
Poporul nu are nevoie de vorbe.
Ce a fost, a fost!
E timpul ca toate fortele politice si civile serioase sa se distanteze de Basescu si gasca lui.

"Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me!"

lucian burjuiul spunea...

Folclor :)
Base in masina cu SPP-istul intr-un sat calca o gaina.
Base: Lasa ca vorbesc eu cu taranul si ii explic ca a fost un accident nefericit. O sa ma inteleaga, doar sunt presedintele tarii. Dupa cinci minute Base se intoarce batut mar si pleaca in tromba.
In satul urmator masina calca un porc.
SPP-istul: Sefu' las-ca merg eu la taran sa-i explic.
Se intoarce dupa 5 minute cu doua damigene de vin o putina de branza.
Base: Ce i-ai spus?!
SPP-istul: Ca sunt soferul presedintelui si ca am omorat porcul. M-a pupat si mi-a dat astea.

Lilick Auftakt spunea...

Daa, il stiu, e tare! :))) Merci, Lucian.

sandman spunea...

http://haituitintaramea.blogspot.com/2010/09/va-mai-aduceti-aminte.html

Marieta spunea...

Cam off topic, sper că ai zărit comentariile lui Mitache la mine pe blog, nu că ar merita ceva atenţie individul, dar e mârlan cât cuprinde. Nu mă duce mintea să aflu cum l-ai descoperit.
Cătălin Croitoru, ştim noi http://irongates.wordpress.com/2009/12/20/croitorasul-cel-viteaz-si-blogul/ e din nou pe sticlă şi mârâie de parcă n-a mâncat nici măcar un căţel de usturoi. Poate că e de urmărit, funestul nu e chiar bine.

Lilick Auftakt spunea...

Marieta, cred ca l-am gasit printr-o alerta google pe un cuvant, dar nu mai stiu pe care. :) Posibil chiar pe "Rebengiuc".