19 sept. 2010

"Daca nu au vrut sa ii reducem pe-ai lor, ii inmultim pe-ai nostri!"

PDL, frauda masiva in Parlament.












Update: Era sa uit ceva... Roberta Anastase este membru de onoare al Asociatiei 21 Decembrie 1989.

6 comentarii:

niku_elektriku spunea...

În situaţia în care deficitul bugetar depăşeşte nivelul investiţiilor, rezultă că, de fapt, statul se împrumută pentru a plăti salariile şi pensiile, ceea ce pune bugetul într-o situaţie de nesustenabilitate.

Lilick Auftakt spunea...

Ce e asta, Niku? Comentariu? Ca link-ul nu duce nicaieri. Ce vrei sa spui? Cumva ii sprijini pe cei doi infractori, Roberta si Cotoi? Ca nu prea inteleg.

Starea NATIUNII spunea...

Reactia societatii civile este sub ZERO, iar opozitia, ar fi trebuit ca de exemplu maine dimineata sa nu intre in PARLAMENT ci sa se posteze in fata CASEI POPORULUI toti parlamentarii opozitiei si sa declare ca ei nu vor mai calca in parlament pana nu vor fi trasi la raspundere cei vinovati.

Lilick Auftakt spunea...

@Starea Natiunii, asa e. Daca ei permit aceasta mizerie, noi degeaba ne mai zbatem.

radu spunea...

Da, @Lilick, ti-am spus ca-l tii degeaba in Blogroll pe Niku. Dac-ai sti cum facea misto de liberali, cred ca si de tine, intr-o conversatie de pe blogul lui cu un portocaliu sinistru, @Riddick...
Dar asta nu-i nimic fatza de sustinerea unor infractori penali, la propriu, ca Roberta si Cotoi, cozile de topor ale lui Ba-secu. Asta se cheama deja favorizarea infractorului, hehehe.
Adica ce sa intelegem: ca orice frauda, orice infractiune e admisa cata vreme e pusa in slujba unui scop nobil precum echilibrarea deficitului? Mein Gott, inseamna ca traim intr-un stat bananier, nu in UE!
@Starea natiunii: da, reactia opozitiei si a societatii civile e sub orice critica, reactie de impotenti si de complici. Asta ma doare cel mai mult...

Lilick Auftakt spunea...

@Radu, ei, lasa-i sa vorbeasca, ca ii cunosc pe amandoi. Daca faceau misto chestia e reciproca, ca si eu fac misto de ei. Intreaba-i. :)