29 nov. 2010

Monica Ridzi e, dintr-o data, pe moarte!


"Un mesaj important... Vine de la ministrul Justitiei si spune ca e periculoasa intarzierea in Parlament a cazului Ridzi, tergiversarea lui de orice fel si ca nu mai vrea sa retraiasca perioada aceea in care oficialii europeni il intrebau constant despre dosarele din Parlament care nu mai ajung in instanta, din varii motive. Pai in cazul asta, eu nu pot face altceva decat sa-mi intreb (din nou) colegii PDL, din Camera Deputatilor, ce au de gand? Pai daca si ministrul lor vorbeste despre tergiversare… e cazul sa dea drumul dosarelor." - scria Alina Gorghiu, pe blog, zilele trecute.

"Fac un apel catre presedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, Daniel Buda, sa deblocheze si sa urgenteze punerea pe ordinea de zi a plenului a celor doua dosare flagrante de furt, ale deputatilor PDL Monica Iacob Ridzi si Dan Pasat, de la Giurgiu. Cele doua dosare sunt blocate la nivelul Comisiei Juridice si Buda refuza sa le puna pe ordinea de zi. E obligatoriu acest lucru pentru a se putea trimite dosarele la instanta, iar instanta sa isi faca datoria", a declarat liberalul Horea Uioreanu ieri.

Ce aflam intre timp, via Libertatea: "Deputata PDL Monica Iacob Ridzi este internată de mai multe zile în stare destul de gravă la Spitalul Municipal din Capitală, declară surse apropiate familiei. Fostul ministru al tineretului, care suferă de o afecţiune rară a sângelui, este sub perfuzii încă de vineri, medicii fiind rezervaţi în a da pronosticuri asupra evoluţiei bolii deputatei."

Mai sa fie!... Medicii sunt rezervati? Chiar asa de grav s-a imbolnavit, subit?

7 comentarii:

Draghi spunea...

E posibil ca Ridzi "si-a bagat un medical", insa mi se pare si mai probabil sa o fi imbolnavit securistii lui Basescu pentru a nu spune ce stie in caz ca va ajunge totusi in fatza instantzei.

Oricum, e clar ca la modul in care involueaza lucrurile la noi, e doar o problema de timp pana cand dictatorul va recurge si la crime.

ADRIAN spunea...

Parca exista medicatie speciala in Siria ...

Pro atitudine spunea...

Situatia este reala. Mi-a placut si coemntariul lui Ciutacu pe blog care solicita sa nu avem aceleasi porniri pline de ura ca ale basistilor. Macar sa aratam ca nu suntem virusati...

Lilick Auftakt spunea...

Situatia reala e asta: "Deputatul Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului, este internată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, cu o infecţie legată de măduva osoasă, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, Bogdan Popescu, purtător de cuvânt al unităţii sanitare."
Tratamentul mai necesita inca 3-4 zile de spitalizare.

Deci sper ca e destul de clar. :)

Lilick Auftakt spunea...

Nici gand sa fie pe moarte sau graaav bolnava.

radu spunea...

O sa cred asta cand o s-o vad pe nasalie.
Nu-i doresc, nu sunt chiar asa rau. As vrea doar sa se care din politica. Ever. Si, daca sa poate, sa intre la bulau. Dar nu se poate.
Ce-ati zice in schimb de stirea asta:
"PD a fost internat de urgenta in stare critica. Prognosticul extrem de rezervat."?

Lilick Auftakt spunea...

@Radu, excelenta stirea! :))