11 aug. 2011

Stelian Tanase, despre "Clientii lu' Tanti Varvara" - fragment din dialogul cu bloggerii liberali de la Cafeneaua Liberala

Il puteti asculta pe Stelian Tanase raspunzand la urmatoarele intrebari:

1. Cum v-ati documentat pentru extraordinarul volum “Clientii lu’ Tanti Varvara”? De unde atata bogatie de informatii? De unde aveti aceste date? Ce volum de munca a presupus redactarea cartii?

2. Din carte transpare profesionalismul serviciilor secrete romane in ceea ce priveste urmarirea si anihilarea Partidului Comunist Roman, o veritabila Coloana a V-a a Moscovei in Romania. Cum explicati acest profesionalism? Ce s-a intamplat mai apoi cu acesti oameni din serviciile secrete romane?

3. Partidul Comunist Roman a fost practic o secta - de la infiintarea sa si pana la momentul in care a ajuns sa dobandeasca puterea. "Nu există salvare în afara Partidului" – acesta era sloganul care domina toate partidele satelite ale Moscovei. A fost PCR mai dur din acest punct de vedere?


4 comentarii:

ADRIAN spunea...

Imi pare rau ca n-am mai reusit sa mai ajung.

murphy spunea...

Despre gogoritza cu Patriciu prim-ministru nu l-ati intrebat?

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, si mie imi pare rau.

@murphy, a zis ca se discuta acel scenariu in cateva cercuri. Insa el nu crede nici ca Basescu e atat de prost inca sa nu puna tot un individ de teapa lui Boc prin-ministru si nu crede nici ca Patriciu ar accepta.

Anonim spunea...

Da, frica bolnavă de a scăpa guvernul din mână, cu Patriciu sau cu oricine altcineva premier, îl va face pe Băsescu să păstreze marionata-unicat Boc, la Palatul Victoria, până la viitoarele alegeri. Restul sunt scenarii!
Și o ultimă nuanțare, fie-mi permis: fostul PCR a fost, la înființarea lui, nu o sectă, ci un grupuscul terorist în cea mai pură formă, ceva de genul ”Brigăzilor Roșii” italiene, dar și anti-național, pe deasupra.
Anonymus Magnus