30 aug. 2011

Sugestie sigla...



Cristian Preda: "(...)As schimba sigla, pentru ca e folosita in Europa doar de socialisti.(...)"

Cum am inteles ca PDL se reorienteaza catre o alta culoare, si cum se vede ca domnului Cristian Preda nu-i mai place trandafirul socialist pe sigla partidului, i-as recomanda drept simbol musca. Nu stiu insa care dintre ele: cea albastra, musca de carne, atrasa de cadavre aflate in descompunere, sau musca verde care trage la balega?

12 comentarii:

ADRIAN spunea...

Dca mai raman alegerile distincte o pot folosi pe cea albastra la parlamentare si pe cea verde la locale. Pacat ca nu mai poate Basescu la prezidentiale ca lui ii puteau lasa musculita de otet ...

Lilick Auftakt spunea...

O, perfect. Cea de otet, adica cea "betiva". Nici ca se putea sigla mai buna pentru el.

Anonim spunea...

Popular, musca albastră se numește muscă de hoit, iar cea verde,pur și simplu, muscă de căcat(scuze!). Așa tot spectrul PDL-ist este perfect acoperit.
P.S. Cele de oțet se numesc, stiințific, drosophille, dar ele sunt niște drăguțe. Ce ne facem însă cu musca tse-tse(Udrea)?
Anonymus Magnus

Lilick Auftakt spunea...

Hahaha! Bine, Magnus! Pai atunci sa fie musca albastra pentru baronii partidului, musca verde pentru cei care mananca rahat, adica ideologii partidului, betiva pentru Basescu si Tsetse pentru Udrea, ca ea e Tzatza. Sa aiba fiecare musca lui. :))

Anonim spunea...

Bun de tot!
Atunci, să fie patru muște, pe un fond turcoaz, în siglă!
Și fuga cu ea la OSIM, să nu le-o fure!
A. Magnus

Lilick Auftakt spunea...

Sigur, sa se duca repede! Au noroc cu mine ca le-am gasit cea mai reprezentativa sigla, dar si cu voi. Si nici nu le cerem bani. Le dam ideea gratis. Unde mai dau ei de asa un noroc? :))

Anonim spunea...

Măcar, să zică mersi!
A. Magnus

radu spunea...

Eu le-as recomanda drept sigla un borcan pe care scrie "Cianura". Pacat ca acolo nu bazaie nici o musca.

Crăciun Florin spunea...

Cei ai cu muștele, Lilick. Mie îmi plac, ne fac mult bine. De ce să le pedepsești pe sigla PD-L ? Nu ar fi mai bine să își pună un bețiv, un hoit și un căcat (scuzați de expresie) plus o băncută în fața porții ca la țară cu Udrea în costum „rural”. Chiar așa, voi urâți natura și creaturile ei ?

Shadow spunea...

vorba lui Adrian
drosophila melanogaster
in plus nu mai trebuie sa schimbe culoarea pt ca musculita de otet este "portocaleza".

trebuie intrebat bleen, lazariche si mai ales neamtu vizavi la "culoarea de dreapta" a noului "non partid" stat. Non partid dpdv al democratiei ca e un foarte bun partid in totalitarism sau in "canibalism" prezidential.

Lilick Auftakt spunea...

Culoarea? Pro-life! Deci negru!

radu spunea...

Maro, mai bine.