26 sept. 2011

Am ras homeric de Sever Voinescu! (cu update de coma)

Sever Voinescu, septembrie 2011: "Am râs homeric când am auzit în presă despre această posibilă colaborare. Este de neimaginat un dialog cu Gigi Becali, Corneliu Vadim Tudor sau Dan Diaconescu!" - Adevarul

Sever Voinescu, aprilie 2007, despre PD: "Este crucial pentru viitorul acestui partid ca aceasta captare chiar sa se intimple. De asemenea, reticentele fata de PNG trebuie sa dispara. Vorba lui Maniu, nu ai ce cauta in politica daca nu esti in stare sa inghiti in fiecare dimineata inainte de micul dejun o broasca riioasa vie." - Cotidianul

I se mai spune si Voinic Servitorescu... Stiati, nu?

Update: "Vicepreşedintele PDL, Elena Udrea, a declarat ieri că partidul va începe negocierile pentru formarea „Mişcării Populare“ inclusiv cu Gigi Becali, Corneliu Vadim Tudor şi Dan Diaconescu."

Atentie! Dupa ce a vorbit Elena Udrea, deci Zeus, rasul poate deveni periculos pentru Sever... Eu zic sa se abtina... :))

15 comentarii:

radu spunea...

Nici o grija, se va face, in interiorul MP sau in alianta cu MP dupa alegeri (Doamne Fereste!)
basecu are in proiect o alianta intre MP, PUNR, PNG, PRM, DD si cine s-o mai gasi pentru o viitoare majoritate parlamentara care sa-l sustina. Atunci sa vezi cum Cotoi revine la broastele inghitite in 2007, in numele interesului national, al politicilor de austeritate made in FMI si al relatiei cu Licuriciul!
basecu e specializat in "solutii imorale". De data asta, Alba ca Zapada se va transforma in Muma Padurii.
Ar trebui ca Opozitia sa inunde online-ul cu poze cu Muma Padurii aratand spre Miscarea pentru basecu!

Lilick Auftakt spunea...

Am eu niste poze. :)) O sa le scot la timp. :))

radu spunea...

Sau si mai misto: daca astia agata in MP niscai telectuali din "societatea civila" basista gen Plesu, sa facem in photoshop niste poze cu ei la brat cu DD sau de gat cu Becali.

Lilick Auftakt spunea...

Mi-e ca nici nu o sa fie nevoie de photoshop. La cat sunt de compromisi intelectualii basisti pot sa se pozeze direct cu Becali si DD, ca nu se mai mira nimeni. :))

atreides spunea...

Asta cu Voinic Servitorescu n-o stiam, e foarte tare.

Lilick Auftakt spunea...

Ti-a scapat... :)

impricinatul spunea...

nici eu nu stiam cu servitorescu...
excelent!
stii ce e trist? ca servitorescu asta nu e un imbecil funciar, dar cand il vezi cat de chupacandado e, te gandesti ca doi-trei prosti binecrescuti ar fi mai buni la casa cea mare de pe deal.

atreides spunea...

Abia astept sa le vad mutrele alora din UDMR daca se aliaza pedelistii cu Vadim.

radu spunea...

Dragilor, eu zic sa va asteptati la un ghiveci calugaresc in care, pe langa Becali, Talpes si Cozmin Gusa, sa-i gasim pe Plesu, Cartarascu, Nadia, Potec si Hagi, cu vedete si oameni "indragiti" la greu.

Scrie opinia ta spunea...

Nu se vor alia inainte de alegeri decat cel mult Becali-DD-Vadim in formula completa sau partiala.

Dupa alegeri desigur ca voturile tripletei se asteapta sa mearga catre pedelepre.

Sa zicem ca ei spera la 10-15%

Dupa parerea mea Miscarea Populara e gandita sa atraga naivii pacaliti si spalati mult timp pe creieri de Basin Traiescu pana sa le lipeasca stomacul de sira spinarii, MP e buna pentru telectualii fripturisti dar purtatori de zorzoanele "reformisti", "interes national" etc, cei din tagma lui Liiceanu, Patapievici ori Cartarescu.

Sa zicem ca ei spera la 10%.

PDLul va merge pe linia lui, organizeaza alegerile, iar la final strange toate voturile.

Sa zicem ca ei spera la 20-25%

Multe putine, vom vedea : )

Lilick Auftakt spunea...

Impricinatul, ei, sigur ca nu e prost, e doar oportunist. E un pacat mai mare. :)

Scrie Opinia ta, cine sa se alieze in Miscarea NePopulara? Oricat ar incerca ei sa divida electoratul, tot in jurul a 20% se invart. Al fanaticilor fara scapare. Se cacaie si cu Alba ca Zapada aia, desi mi-ar placea sa o vedem in toata splendoarea ei, cu chipul lui Basescu. Am chef de povestiri horror. :))

Scrie opinia ta spunea...

Deja Alba ca Zapada a aparut aici:

http://nouarepublica.ro/

Doar ca n'au pus hahaiala lui Basel pe frontispiciu, in rest e clar ce hram poarta. Oricum dintre toate sursele de voturi, asta e latura cea mai nazi

Lilick Auftakt spunea...

Rad basescian... :))))))

Arogantu' spunea...

@All: Am intilnit un nume mai potrivit pentru ipochimen !
COTOI SERVILESCU !

Lilick Auftakt spunea...

Bun si numele asta. Bun, bun. :))