13 sept. 2011

Lăzăroiu, acest Houdini de Comănești.

"Din Albă ca Zăpada a ajuns un fel de Fata Morgana", scrie astazi Dorina Rusu intr-un editorial "Spune si tu", referindu-se la "partidul" lui Sebastian Lazaroiu. Excelent! Nici nu se putea o descriere mai buna, pentru ca "Alba ca Zapada" nici nu e proiectata sa fie altceva decat o iluzie, care sa le tina unora dezamagiti de PDL mintea ocupata, si cat mai departe de o alternativa politica reala.

Da, e posibil ca Lazaroiu sa fie un fachir, dar mai degraba e un iluzionist, care scoate din cand in cand din palarie cate un iepure, cate o panglica, cate o batista colorata cu care isi mai sterge o lacrima, sau cate o sabie pe care o inghite, in aplauzele publicului.

Altceva astept eu insa de la acest Houdini autohton. Magicianul american a ramas in istorie drept cel care a reusit sa faca sa “dispara” un elefant impreuna cu dresorul sau, pe un hipodrom din Londra. Sunt curioasa cum o sa faca Lazaroiu sa "dispara" din mintea electoratului elefantul PDL, cu tot cu dresorul sau Basescu, macar pe timpul viitoarelor campanii electorale.

9 comentarii:

Mihai spunea...

Nu il subestimati. Multi gandesc cu "dorsalul". Iar el, ce-a avut si ce-a pierdut? Daca e cazul, isi muta dorsalul in alta barca (vezi A Presu)

PS cred ca am tastat gresit. Era Plesu

Lilick Auftakt spunea...

Dar nu e vorba neaparat de el. Ca el, multe vrajitoare-n Ferentari... Eu ma gandeam mai mult la prostii care ii aplauda scamatoriile.

radu spunea...

Prostii care-i aplauda scamatoriile sunt putini si nu cu scopiti de coloratura ca ei castigi alegerile. Alegerile se castiga cu Pinalti, Solomon, Prigoana si alti ejusdem farinae, bine alimentati cu bani de la coana woodrea. A, si se mai castiga cu ceva, pt. care agentul de influenta american basecu trojan basoiu tocmai s-a dus la Inalta Poarta. Noroc ca stangistul ala de Obama i-a trantit usa in nas imputitului, care nici macar engleza ca lumea n-a invatat in bordelurile din Anvers.

Anonim spunea...

Pardon, înainte de bordelurile din Anvers, au fost tractirurile din Marsilia(știți dvs., acolo unde erau măsluite en-gross facturile de reparații ale navelor românești, hă, hă, hă...!). Ceea ce mă duce cu gândul la bancul ăla răsuflat, cu prostituata care prestează, săraca, pentru un românaș mai aprig. Aia zice, la un moment dat: ”Doucement, doucement!”, adică, mai ușor, mai ușor, nene. La care, românul o și ia la bătaie marinărește, replicând: ”A dracu coardă, după ce-i dau bani, mă face și dușman!” Hă, hă, hă!(Bineînțeles!)
Anonimus Magnus

Florin spunea...

http://www.presalocala.com/2011/09/13/romanii-din-patul-lui-lazaroiu-in-patul-lui-procust/

acuvio spunea...

În 2004 luptând cu “metodele” PSD au fost câştigate alegerile sub sloganul "Nu pot ei fura cât puteţi voi vota". Acum trebuiesc găsite soluţii din vreme ca acest lucru să fie posibil :)

radu spunea...

Tocmai ce citii ca pt. MP se antreneaza Andrei Plesu si Andrei Dimitriu, cel de la Filarmonica.
Cand va spuneam acum cateva luni ca basecu la el s-a gandit ca la telectualul succesor mi-ati ras in nas. Mai vorbim noi.
Pt. la anu asteptati-va la noi racolari de majorete ca Potec sau Gica Popescu. Houdini scoate iepuri din joben, si pe Gutau - de la bulau, pt alt tip de votant.
De-aia m-am ofticat cand am citit postarea aia despre Andrei Plesu la Festivalul Enescu. Incepand de la anul o sa-l vedem cantand romante in Festivalul Basecu, cu toti teologii lui "de dreapta" abonati la sinecuri de partid-stat.

Lilick Auftakt spunea...

Nu cred, radu. Dar si daca ar fi asa, care e problema? Nu ar trebui sa mai recunoastem cand vorbeste frumos?

radu spunea...

Recunoastem, dar de ce sa-i facem reclama?
Ca la vrajeli, nu-l intrece nimeni. Azi asa, maine asa, o sa ajungem sa zicem ca asta macar e intelectual fin, anticomunist de dreapta si vorbeste frumos, nu ca Felix si uratii aia, asa ca hai sa mergem pe mana lui.
Mersi, dar nu servesc. Poa` sa defileze basecu si cu Doamne-Doamne, ca sa-si schimbe imaginea, eu tot impotriva lor votez.
Parca vad la anul in randul liberalilor fini un non-combat de toata frumusetea impotriva Miscarii Populare, daca nu o sa se lase si cu ceva dezertari, ca ce, sa votez cu Felix si Iliescu impotriva lui Plesu? Si iac-asa o sa ne trezim in 2012 cu un nou guvern basecu condus de fratele Leonard Orban.